De Revolutionaire Urban E-Bike van Tenways

Lang verwacht, maar nu eindelijk beschikbaar: de CGO009 van Tenways.

Deze fiets heeft een minimalistische uitstraling die kan concurreren met merken als Cowboy en VanMoof. De rijervaring is indrukwekkend soepel, met de vloeiendste trapondersteuning ooit. Dankzij de Gates carbon aandrijfriem is de fiets onderhoudsarm, zonder problemen met versnellingen, kettingen of smeer.

De mooi geïntegreerde uitneembare accu biedt een bereik tot wel 100 km. Daarnaast is er een geïntegreerde GPS-module voor slimme ondersteunende functies. Dit alles maakt de CGO009 een betaalbare e-bike met een topdesign en uitstekende kwaliteit: nergens anders vind je zo’n geweldige fiets voor zo’n lage prijs

Stoer, snel en krachtiger dan ooit

Een bijzondere urban e-bike die perfect past in deze tijd: stoer, snel en krachtiger dan ooit. De lampen zijn prachtig geïntegreerd in het frame, wat de e-bike een strakke, moderne uitstraling geeft.

Tenways heeft een unieke stille motor en krachtsensor ontwikkeld die een ultiem natuurlijk rijgevoel bieden. Dat, gecombineerd met het feit dat de e-bike geen versnellingen nodig heeft, maakt deze fiets echt uniek. De rijervaring overtreft zelfs die van de populaire CGO600 Pro, en dat zegt veel!

Nieuw zijn ook de slimme functies die nu in de app geïntegreerd zijn. Dankzij de ingebouwde GPS-module is de fiets traceerbaar, kun je een pushmelding krijgen bij onverwachte bewegingen of als de e-bike buiten de toegestane zone komt.

Fietsenwinkel Delft

Wil je een fiets kopen? Dan is Superfietsen Fietsenwinkel Delft dé plek voor een betaalbare fiets van goede kwaliteit.

  • Makkelijk te bereiken
  • Altijd gratis proefrit mogelijk
  • Grote voorraad e-bikes
  • Veel tweedehands fietsen

Een greep van de unieke specificaties van de Tenways CGO009

1 Specificaties

Arbeid
Slechts 23kg inclusief accu
Gates carbon duurzame riem aandrijving
Hydraulische schijfremmen
Gebruikersvriendelijke bediening op het stuur
topsnelheid ondersteuning 25km
In frame geïntegreerde koplamp en achterlicht
Met 2 jaar fabrieksgarantie