11 producten

Meisjesfiets 18 inch

Binnen 2 minuten de perfecte kinderfiets vinden?

Kleurig, stijlvol, schattig en vooral erg leuk om op te rijden! Een meisjesfiets 18 inch van Superfietsen is perfect om mee naar school of vriendinnen te fietsen. Voor jonge kinderen is een nieuwe fiets vaak een hele beleving, zeker wanneer het de eerste is! Een 18 inch meisjesfiets is geschikt voor jonge dames tussen de 5 en 7 jaar. Op deze leeftijd hebben ze vaak al een drang op de wereld te willen gaan ontdekken. Hoe kan dat nou beter dan op een splinternieuwe fiets! Deze kan bijvoorbeeld gegeven worden op een verjaardag of andere feestelijke gelegenheid. De eerder genoemde leeftijd is slechts een indicatie van de fiets dit geschikt is voor uw kind. Dit is omdat kinderen van dezelfde leeftijd natuurlijk van elkaar kunnen verschillen in lengte. Belangrijk is om van te voren de lichaamslengte op te meten. Dit voorkomt teleurstelling achteraf en zorgt er voor dat de meisjesfiets 18 inch gelijk gebruikt kan worden. Omdat het hier kinderfietsen betreft, bestaan er grote verschillen in de kleuren van de fietsen. Op dezelfde fietsen zitten meerdere kleuren, patronen en designs zodat elk meisjes wel iets leuks uit kan kiezen.

  • Diverse modellen
  • Snelle levering
  • Leuk als schoolfiets

Kies de perfecte meisjesfiets 18 inch

Ongeachte welke fiets u voor uw kleine meid kiest, ze worden allemaal zo snel mogelijk bij u bezorgd. Mocht de optie voor een rijklare meisjesfiets 18 inch bestaan, zal de levering wat langer duren. U ontvangt dan wel een fiets waarop gelijk gereden kan worden. Voor fietsen die niet rijklaar, dus in doos, geleverd worden, hanteren wij een bezorgtijd van 1 werkdag. Besteld u een fiets vandaag voor 14:00 heeft u deze de volgende werkdag al in huis! Is een verjaardag opeens dichterbij dan u denkt, heeft u wel tijdig het cadeau in huis. Natuurlijk moet u hiervoor wel eerste de juiste fiets uitkiezen. Een meisjesfiets 18 inch kan beschikken over verschillende specificaties. Het frame daarentegen is wel altijd gemaakt van stevig staal zodat uw kind over een veilige fiets beschikt. Wat niet standaard op elke 18 inch meisjesfiets zit, is een voordrager. Deze helpt met het vervoeren van tasjes, boodschappen en andere kleine spullen. Heel handig voor wanneer er naar school gereden moeten worden bijvoorbeeld! Ter bevordering van de veiligheid beschikken alle fietsen over een of meerdere remmen. Dit kan een handrem zijn, maar ook een handrem in combinatie met een terugtraprem.

We beschikken over meisjesfietsen in veel maten. Zo hebben we meisjesfietsen 12 inch16 inch20 inch24 inch en 26 inch 

Meer informatie nodig?

Aan het twijfelen over wat de perfecte meisjesfiets 18 inch is? Neem gerust contact op met onze behulpzame klantenservice. Zij helpen u graag verder en zullen er alles aan doen uw vragen te beantwoorden. Zo weet u zeker dat u de fiets krijgt die u en uw kind willen!