23 producten

Pointer fiets: uitstekende kwaliteit tegen een betaalbare prijs

De Pointer fiets staat bekend om haar stevige en hoogwaardige kwaliteit. Dit fietsenmerk is in 1983 in Friesland ontstaan. Ze zijn begonnen met de ‘gewone’ pointer herenfiets en damesfiets. Tegenwoordig produceren ze ook volop elektrische fietsen. Binnen dit e-bike assortiment kun je kiezen uit modellen met Bafang middenmotor en voorwielmotor. Hieruit kun je weer een keuze maken uit verschillende varianten. Graag vertellen we je daar meer over!

Pointer elektrische fiets

Ben je op zoek naar een kwalitatieve elektrische fiets met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding? Dan zit je goed bij de Pointer e-bike! Zoals eerder al aangegeven kun je binnen het assortiment van pointer kiezen uit elektrische fietsen met een Bafang voorwiel of middenmotor. Beide varianten hebben voor- en nadelen. Vind je het moeilijk om een keuze te maken? We hebben de eigenschappen per type motor op rij gezet voor je!

Pointer elektrische fiets met voorwielmotor

Een voorwielmotor trekt je als het ware voorruit. Hierdoor ervaar je altijd een wind-mee gevoel!
[+] Lager in prijs dan een middenmotor
[+] Maximale ondersteuning met weinig inspanning
[+] Weinig onderhoud vereist

[-] Ben je een voorwielmotor niet gewend? Dan zul je even moeten wennen
[-] Het vervangen van de voorwiel is geen eenvoudige klus


Pointer elektrische fiets met middenmotor

Een elektrische middenmotor biedt de meest natuurlijke ondersteuning. Daarbij is dit type motor beter geschikt voor heuvelachtige gebieden.
[+] Ondersteunt de meest natuurlijke fietservaring, je hoeft dus niet te wennen
[+] Geleidelijke krachtoverbrenging
[+] Stabiele rijervaring doordat het zwaarste punt zich in het midden van de fiets bevindt.

[-] Iets duurder in aanschaf dan een e-bike met voorwielmotor

Binnen het assortiment van de Pointer elektrische fiets vind je verschillende modellen. Denk bijvoorbeeld aan een e-bike met extra lage instap, maar ook een handige transportfiets of een super stoere stadsfiets.

Pointer fietsen

De fietsen van Pointer zijn niet alleen betaalbaar, maar hebben ook een uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding. Daarnaast biedt dit merk een divers assortiment. Zo kan écht iedereen bij Pointer terecht. Naast elektrische fietsen kun je ook een keuze maken uit diverse pointer herenfietsen en damesfietsen. Zo kun je een keuze maken tussen diverse transportfietsen. Een Pointer transportfiets is ontzettend handig door het voorrekje. Hierop kun je eenvoudig je bagage kwijt. Ga je liever voor een simpele no-nonsens fiets die weinig onderhoud vergt? Dan zou je kunnen kiezen voor een omafiets. Dit type fiets is niet alleen mooi maar ook erg stevig. Natuurlijk hebben we ook diverse Pointer stadsfietsen. Naast het type model zul je ook een keuze moeten maken tussen het aantal versnellingen en remsystemen. Kom je er niet uit of heb je nog extra advies nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen graag.

Pointer fiets kopen

Wil je een Pointer fiets kopen? Dan kan dat via Superfietsen.nl tegen een laagste prijsgarantie. Dit wil zeggen dat je nooit meer zult betalen dan écht nodig is. Daarnaast leveren we ontzettend snel. Zo kun je heel vlug genieten van een ritje op jouw nieuwe Pointer fiets.