2 producten

VanMoof 

VanMoof heeft zich stevig gevestigd als een vooraanstaand merk in de wereld van moderne e-bikes. Ongeëvenaard als het gaat om innovatieve van design en technologie! Met elk nieuw model zet VanMoof de standaard hoger voor wat mogelijk is met stadsfietsen. De voortdurende inzet voor verbetering heeft geresulteerd in fietsen die nu beter zijn dan ooit. Dit zie je terug in de kernaspecten van VanMoof als merk. De technologische/design technische vooruitgang en tests die hun fietsen doorstaan om de betrouwbaarheid en duurzaamheid te garanderen doet niemand ze na.

Een van de meest opvallende kenmerken van VanMoof fietsen is de geavanceerde elektrische aandrijving. VanMoof biedt een reeks elektrische fietsen aan die uitgerust zijn met krachtige motoren en een Turbo Boost-functie, waardoor gebruikers moeiteloos en snel kunnen versnellen in stadsverkeer. Deze functie is essentieel voor stadsbewoners die vaak te maken hebben met druk verkeer en stop-and-go omstandigheden. Het stelt hen in staat om snel te reageren en efficiënt te navigeren door drukke straten.

Proefritje maken op een VanMoof

Uiteraard is het mogelijk om in een van onze fietsenwinkels een vrijblijvende proefrit te maken. Zodra je een rondje op deze vooruitstrevende, moderne en stijlvolle e-bikes hebt gereden wil je niks anders meer. Laat het je niet door ons vertellen, maar kom gezellig langs! Onze fietsexperts staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Onze winkels verzorgen ook onderhoud en repartie aan oudere VanMoof modellen. Zo weet je zeker dat je nog van vele kilometers kan genieten. 

Nieuwe VanMoof testlab

De duurzaamheid van VanMoof fietsen is een ander cruciaal element dat zorgvuldig is getest. Elk model ondergaat strenge kwaliteitscontroles en is ontworpen om de ontberingen van het dagelijkse stadsleven te weerstaan. Dit omvat weerstand tegen verschillende weersomstandigheden en de capaciteit om de impact van stedelijke infrastructuur te absorberen. Hiervoor heeft VanMoof een speciaal testlab gebruikt. Speciaal ontworpen om materiaal bloot te stellen aan extreme weersomstandigheden. Veel erger dan wat er gemiddeld in Nederland ooit zal voorkomen. Denk aan extreme regenval, hitte en kou. Alleen als de test is doorstaan gaat een VanMoof fiets in productie. De fietsen zijn gebouwd met hoogwaardige materialen die niet alleen de levensduur verlengen, maar ook zorgen voor een minimale onderhoudsbehoefte.

Ontdek de VanMoof S5 bij Superfietsen

De VanMoof S5 vertegenwoordigt de toekomst van stedelijk fietsen, speciaal ontworpen voor de dynamische stadsfietser. Met zijn krachtige motor en revolutionaire Turbo Boost, biedt de S5 een moeiteloze versnelling, ideaal voor het stadsverkeer. De fiets is robuust gebouwd en uitgebreid getest om alle stedelijke uitdagingen aan te kunnen. Uitgerust met geavanceerde beveiligingsfuncties zoals GPS-tracking en een geïntegreerd alarmsysteem, garandeert de S5 niet alleen een superieure rijervaring maar ook maximale veiligheid. Het comfort is ook geoptimaliseerd met een ergonomisch zadel en speciaal ontworpen stedelijke banden voor extra bescherming tegen lekrijden.

Ontdek de VanMoof A5 bij Superfietsen

Maak kennis met de VanMoof A5, het toppunt van stedelijke fietsontwikkeling, ontworpen voor de stijlbewuste stadsbewoner. Deze fiets combineert een gestroomlijnd design met geïntegreerde technologieën, perfect voor dagelijks gebruik in de stad. De A5 beschikt over een krachtige motor en een efficiënte Turbo Boost voor snelle acceleraties. Zijn robuuste constructie is grondig getest om alle weersomstandigheden en stedelijke uitdagingen te weerstaan. Met geavanceerde anti-diefstaltechnologieën en de ondersteunende VanMoof-app biedt de A5 niet alleen comfort maar ook een ongeëvenaarde beveiliging. Kies voor duurzaamheid, veiligheid en stijl met de VanMoof A5 en ervaar de toekomst van stedelijk fietsen.

Voordelen van een VanMoof

VanMoof zet ook sterk in op de connectiviteit en beveiliging van hun fietsen. Met geïntegreerde slimme technologieën zoals GPS-tracking, diefstalalarmen, en automatische ontgrendelingsmechanismen. Zo bieden zij een nieuwe laag van veiligheid en gebruiksgemak voor elke fietser. Deze technologieën zijn een antwoord op de groeiende behoefte aan beveiligde en makkelijk te beheren fietsen. Bovendien stelt de naadloze integratie met de VanMoof-app gebruikers in staat om real-time toegang te krijgen tot fietsstatistieken, onderhoudsupdates en natuurlijk de locatie van de fiets.

Het comfort van de rijders heeft ook een hoge prioriteit bij het ontwerp van VanMoof fietsen. Met aandacht voor ergonomie, biedt het merk modellen aan die een comfortabele rijpositie bevorderen, geschikt voor lange ritten en dagelijks gebruik. De aanpassing van het zadel en stuurhoogte, samen met de keuze van banden speciaal ontworpen voor stedelijke omstandigheden, verhoogt het algemeen comfort en de rijervaring.

VanMoof's innovaties strekken zich verder uit tot hun toewijding aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het merk streeft ernaar om de ecologische voetafdruk te verminderen door duurzame productiepraktijken en materialen te gebruiken. Bovendien moedigt VanMoof het gebruik van elektrische fietsen aan als een alternatief voor auto's. Wat natuurlijk bijdraagt aan de vermindering van stedelijke vervuiling en verkeersopstoppingen.

VanMoof fiets kopen

Kortom, VanMoof blijft de grenzen van innovatie in de fietsindustrie verleggen met zijn slimme, duurzame en robuuste stadsfietsen. Door hun uitgebreide tests en toewijding aan kwaliteit, bieden zij fietsen die niet alleen voldoen aan de behoeften van moderne stedelijke fietsers maar deze ook overstijgen. Met elk nieuw model demonstreert VanMoof waarom hun fietsen nu beter zijn dan ooit, en blijft het merk een pionier in de transformatie van stedelijke mobiliteit.

Nog niet zeker of de fietsen van VanMoof iets voor jou zijn bekijk dan ook eens de fietsen van Cowboy.