176 producten

Overige fietsen

Op zoek naar een fiets die bij jou past?

Superfietsen heeft meer te bieden dan de categorieën die u direct in de menu balk kunt vinden. Omdat veel mensen een andere voorkeur hebben, hebben we voor u hier alles op een rijtje gezet. Er zijn zeer diverse specificaties onder de fietsen te vinden. Sommige kunnen op allerlei manieren gebruikt worden, maar veel hebben een gespecialiseerde rol. U kunt met de filters precies het model naar voren halen wat u zou willen zien. Naast diverse modellen bestaan er ook een groot aantal aan verschillende kleuren en merken in deze categorie. Dit zorgt er voor dat iedereen kan rijden op een fiets die perfect bij hem of haar past. Een Fiets kopen was nog nooit zo leuk! Omdat het aanbod nogal overweldigend kan zijn, hebben we voor u de populairste modellen uit de “meer” categorie even op een rijtje gezet ter verduidelijking.

  • Stadsfietsen
  • Mountainbikes
  • BMX

Stadsfietsen

De stadsfietsen van Superfietsen zijn perfect voor dagelijks gebruik naar bijvoorbeeld uw werk of school. Vaak beschikken deze over versnellingen, handremmen en andere comfortabele specificaties. Op langere afstanden doen deze fietsen het dus ook erg goed. Een stadsfiets is een erg brede term en kan betrekking hebben op veel fietsen. Bekijk daarom in alle rust het aanbod zodat u zeker bent van uw keuze! Gaat u bijvoorbeeld voor een redelijk simpel met 3 of zelfs geen versnellingen, of kiest u een Umit City’s met wel 21 versnellingen?

Mountainbikes

Perfect voor degene die graag de avontuurlijk route neemt! Een mountainbike is de perfect fiets voor een off road parcours of een uitdagend bospad. De mountainbikes van Superfietsen zijn uitgerust met hoogwaardige specificaties en luxe onderdelen. De verende voorvork is op veel modellen aanwezig, maar wist u dat er ook mountainbikes bestaan met een verend frame? Door het grove bandprofiel hebben deze fietsen betere grip en kunnen ze elk type terrein overwinnen. Uiteraard is het ook mogelijk om alledaagse ritten te maken met een van deze fietsen.

BMX

Een BMX is perfect voor het maken van gewaagde stunts en de hoogste sprongen. Officieel zijn deze fietsen gemaakt om mee te stunten op een skatebaan of bijvoorbeeld in de stad. Uitgegroeid tot een waar fenomeen en met veel fans over heel de wereld. Voor kinderen is een BMX vaak een echte stoere fiets, maar volwassen kunnen er ook gebruik van maken. BMX fietsen hebben namelijk allemaal dezelfde wielmaat. Vaak zijn ze ook uit te breiden met zogenoemde pegs op de voor- en achterwielen. Zo kan er tijdens het fietsen op de wielen gestaan worden voor een extra effect bij de stunts.

Een er gewild merk om haar kwaliteit is Victoria. Victoria fietsen rijden heerlijk en gaan een leven lang mee! 

Wilt u graag meer informatie bij het zoeken van een van deze fietsen? Neem dan contact op met onze klantenservice.