7 producten

Elektrische moederfiets

De elektrische fiets is razend populair, ook onder ouders met jonge kinderen. Wanneer je je kinderen veilig wilt meenemen, raden wij een elektrische moederfiets aan. Dit type e-bike is speciaal ontworpen met ouder en kind in gedachte. Gelukkig hebben we op superfietsen.nl een divers assortiment aan elektrische mamafietsen. Zo hebben we voor elk budget een passend model. Naast prijsklasse kun je ook kiezen uit diverse kleuren en merken. Vind je het toch lastig om de beste elektrische moederfiets voor jou te kiezen? Dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met één van onze klantenservicemedewerkers. Zij voorzien je graag van passend en eerlijk advies.


Veilig onderweg met een elektrische mamafiets

Je kunt niet op elke e-bike een kinderzitje monteren. Gelukkig kun je met een elektrische mamafiets tot 2 kinderen veilig meenemen onderweg! Dit komt omdat een elektrische moederfiets speciaal is ontworpen voor ouder en kind. Neem bijvoorbeeld het frame, dit is extra verlaagd. Zo kun je eenvoudig op- en afstappen. Daarnaast is de bagagedrager van de elektrische moederfiets extra verstevigd. Zo kan hier veilig een zitje op gemonteerd worden. Wil je (ook) graag een zitje aan het stuur? Dan kan dat ook veilig doordat het stuur extra breed is. Daarnaast is er ook extra ruimte tussen het stuur en de zadel. Zo heb je genoeg ruimte voor een zitje aan de voorkant en kun je nog comfortabel je benen buigen.

Fietsen op een reguliere moederfiets met meerdere kinderzitjes kan zwaar zijn door het extra gewicht. Gelukkig heb je hier op een e-bike mamafiets geen last van. Dit komt door de ondersteuning vanuit de motor. Daarnaast zijn onze elektrische moederfietsen ook nog voorzien van versnellingen. Zo zoef je zonder slag of stoot naar de kinderopvang!


De beste elektrische moederfiets voor jou

De beste elektrische moederfiets vind je op Superfietsen.nl. Dit komt omdat we alleen fietsen in ons assortiment opnemen waar we écht in geloven! We zijn namelijk pas tevreden wanneer jij tevreden bent. Al onze mama e-bikes hebben een garantieperiode van minstens 2 jaar. Gaat er overhoop toch iets mis? Dan lossen we dit altijd gepast voor je op. 


Cortina elektrische moederfiets

De elektrische moederfietsen van Cortina zijn razend populair! Wij snappen heel goed waarom, want deze elektrische mamafietsen zien er niet alleen super goed uit. De kwaliteit is ook zeer uitstekend. Bovendien zijn de Cortina fietsen uitgerust met de laatste technologische snufjes uit de fietsenbranche. Wil jij dus een veilige, kwalitatieve e-bike mamafiets die helemaal van nu is? Dan zit je zeker goed met een Cortina.  Op zoek naar een aanbieding voor je elektrische fiets?

E-bike mamafiets kopen

Koop je jouw nieuwe e-bike mamafiets op Superfietsen.nl? Dan geniet je van een laagste prijsgarantie. Zo betaal je nooit teveel voor jouw elektrische moederfiets! Daarnaast leveren we ontzettend snel. Zo kun je snel een mooi ritje maken met de kleintjes. Twijfel je toch nog? Dan kun je ook eerst een proefritje maken in onze winkel in Rotterdam, geheel vrijblijvend!

Ben je opzoek naar een kinderzitje voor bij je elektrische moederfiets? Neem dan ook een kijkje bij onze fietsstoeltjes.