28 producten

Altec Kinderfiets

Een Altec kinderfiets is een betaalbare, maar vooral ook veilige en betrouwbare fiets! Door de meer dan 10 jaar ervaring is Altec een echte expert geworden op het gebied van allerlei soorten fietsen! Door het brede aanbod kan een kind van 2 al gebruik maken van een van deze prachtige fietsen. Dit zal dan een kleine 12 inch Altec kinderfiets zijn. Is je kind ouder en toe aan een wat meer volwassen fiets? Dan zijn de 26 inch modellen perfect! Hiermee kunnen ze tot hun 14 en misschien wel langer blijven rijden! De eerste fietstocht van een kind is vaak een onvergetelijke gebeurtenis. Dit geldt voor zowel de kinderen als de ouders. Het is daarom belangrijk dat een kind de juiste fiets heeft om op te rijden. Elke Altec kinderfiets is van goede prijskwaliteitsverhouding en veilig in gebruik. Met een ruim aanbod aan kleur, design en modellen, zit er voor iedereen wel wat passends tussen. Met behulp van de filters op de pagina kan je gemakkelijk selecteren wat voor jou en je kind belangrijk is. Een van deze fietsen kan je natuurlijk samen met zoon of dochter uitzoeken. Maar hoe leuk is het wanneer de fiets als verassing in ontvangst genomen kan worden op een verjaardag!  Peil van te voren wel goed de smaak van de gelukkige ontvanger zodat de fiets niet geruild hoeft te worden. Dit voorkomt teleurstelling achteraf en zorgt er voor dat er gelijk van de fiets genoten kan worden.

Specificaties Altec Kinderfiets

Voor deze allerkleinste is het ook mogelijk een fiets met zijwieltjes te bestellen.  Dit zorgt er voor dat er veilig geleerd kan worden hoe je een fiets moet gebruiken. Tot en met de maat 16 inch beschikken de fietsen over de veiligheidsmiddelen. Wanneer de fietstechniek voldoende onder controle is kunnen de zijwieltjes er natuurlijk afgehaald worden.  Al onze Altec kinderfietsen zijn voorzien van een stevig en duurzaam frame. Hierdoor is de fiets bestand tegen wilde fietstochten en gaan ze een stuk langer mee! De grotere modellen vanaf 24 inch, kunnen ook beschikken over versnellingen. Hiermee is het mogelijk langere afstanden af te leggen en blijven dagelijkse ritjes naar school ook een plezier! De fietsen zijn op zo'n manier ontworpen dat ze eruitzien als volwassen fietsen, maar dan in een kleiner formaat. We bieden zowel coole jongensfietsen 24 inch als meisjesfietsen 22 inch, meisjesfietsen 24 inch.

Enkele kleuren voor de Altec Kinderfiets:

  • Blauw 
  • Grijs 
  • Groen 
  • Zwart 

Veilig op weg met een kinderfiets van Altec

Heb je twijfels over wat de juiste framemaat is ? Doe dan hier een snelle check zodat je de juiste keuze kan maken. Wij snappen dat de veiligheid van je kind altijd voorop staat, zeker wanneer het gaat om deelname aan het verkeer. Daarom beschikt ons assortiment ook over een groot aantal fietshelmen en andere handige accessoires. Al onze Altec kinderfietsen worden standaard in een doos afgeleverd. Dit betekent dat je vaak nog het zadel, het stuur en de trappers zelf op de fiets moet monteren. Uiteraard kan je ook kiezen voor een volledig afgemonteerde kinderfiets. Wel zo gemakkelijk.