18 producten

Alpina

Het fietsmerk Alpina staat voor een kinderfiets met de hoogste kwaliteit. Dit is een merk dat over de jaren heen zicht ontwikkeld heeft tot een echte expert op het gebied van kinderfietsen. Een Alpina fiets is er al voor kinderen vanaf 2 jaar. Tot 14 jaar en misschien nog net wat langer, kunnen kinderen gebruik maken van een Alpina fiets. De frames zijn stevig en de fietsen beschikken over betrouwbare en veilige remmen. Perfect voor het gebruik door kinderen dus! Kinderen zijn bij lange na niet allemaal even lang op dezelfde leeftijd en kunnen onderling veel verschillen. Het is daarom belangrijk te weten wat de best passende fietsmaat is voor uw kind. U kunt dat op deze pagina berekenen. Voor kinderen is het belangrijk dat de met beide voeten bij de grond kunnen komen omdat ze hiermee namelijk afremmen.

  • Echte kinderfiets expert
  • Divers assortiment
  • Hoge kwaliteit

Het assortiment van Alpina

Alpina heeft een divers assortiment waarvan elk kind kan genieten. Uiteraard zijn er zowel meisjes als jongensfietsen. Elk kind heft de mogelijkheid om een fiets uit te kiezen die perfect bij hem of haar past. De diverse kleuren en opvallende designs passen goed bij de wensen voorkeuren van kinderen. Bovendien is een fiets met een leuke kleur eenvoudig terug te vinden op het schoolplein! Naast deze kleuren en designs, zijn er ook veel modellen waar u en uw kind uit zou kunnen kiezen. Denk hier bijvoorbeeld aan een transportfiets, stadsfiets of omafiets. Ook bestaan er wat meer speciale fietsen zoals een kinderfiets die wel wat weg heeft van een mountainbike. De kleinere Alpina fietsen tot 18 inch, beschikken allemaal over een set afneembare zijwieltjes. Hiermee is het mogelijk op een veilige manier te leren omgaan met het verkeerd. Voor de wat oudere kinderen is er ook een Alpina fiets met versnellingen. Wanneer deze juist gebruikt worden, is het mogelijk langere afstanden af te leggen op een makkelijke manier.

Onderweg met Alpina

Niet elke Alpina fiets zal bij elk kind passen natuurlijk. Een fiets kopen kan lastig zijn door het grote aanbod. Dat leggen we graag uit! De Alpina Comet is bijvoorbeeld gemaakt om lekker mee te crossen door een bos of veld. Het is een beetje en kruising tussen een BMX en mountainbike. Een stoere fiets voor de meiden is bijvoorbeeld de Alpina Girlpower of de Tingle. De Alpina Yabber is een sportieve jongensfiets die zeker een goede indruk zal maken op het schoolplein. Wanneer u zeker wilt zijn van een goede aankoop, raden wij u aan de specificaties van elke Alpina fiets goed te lezen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. Twijfelt u over een fiets of bent u opzoek naar meer informatie, schuw dan niet contact op te nemen met onze behulpzame klantenservice!