185 producten


Exclusief af te halen in Fietsen winkel Rotterdam

LET OP: Deze fietsen staan in onze winkel in Rotterdam: Stadionweg 29b, 3077 AN, Rotterdam.

Openingstijden

DagenOpeningstijden
Maandag 09:00 - 18:00 
Dinsdag09:00 - 18:00
Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag09:00 - 18:00
Zaterdag09:00 - 18:00
Zondag 12:00 - 17:00 

 

Superfietsen.nl is meer dan alleen een webshop! We hebben namelijk een enorme fietsenwinkel in hartje Rotterdam. Deze megastore heeft 1400m2 aan de mooiste fietsen met de zachtste prijskaartjes. Onze collectie beschikt over allerlei verschillende fietsen, denk bijvoorbeeld aan de hippe transportfiets, de handige e-bike of de tijdloze omafiets. Zo hebben wij voor iedere levensstijl een passend model. Naast verschillende soorten fietsen hebben we ook een enorm kleurenscala om uit te kiezen. Je kunt het dus zo gek maken als je wilt!

Kom gezellig een proefritje maken!

Naast dat we enorm veel mooie fietsen tentoonstellen in onze nieuwe winkel, kun je ook een proefritje komen maken op onze testbaan. Twijfel je bijvoorbeeld tussen twee framematen? Of wil je zien of die kleur in het echt ook zo mooi is? Dan kun je ons 7 dagen per week vrijblijvend bezoeken. Zo kun je bovendien meteen meemaken hoe comfortabel onze fietsen rijden.

Vind je het lastig te bepalen welke fiets goed voor jou zou werken? Vraag dan één van onze kundige medewerkers om advies. Zij helpen je graag verder.

Je fiets online bestellen of kopen in de winkel: de verschillen

Al 15 jaar voorzien we de leukste fietsen voor een scherpe prijs. Uiteraard ook met een beste service! Sinds een jaar of 6 doen we dit ook via ons online platform Superfietsen.nl. Deze webshop is later ontstaan dan onze winkels. Hiermee is het aanbod en de zichtbaarheid van de winkels vele malen groter geworden. Echter is het een losse bedrijfstak met andere factoren dan in de winkels spelen.

Wat zijn de grootste verschillen?

Webshop: Op onze website kun je kiezen of je een fiets in doos of een rijklaar wilt aanschaffen. Bij een fiets in doos moet  je de (af)montage zelf doen. Daardoor is de prijs voordeliger! Een rijklare fiets wordt door onze monteurs in elkaar gezet en afgesteld. Het laatste stukje (monteren van pedalen en stuur) wordt door de bezorger van POST NL gedaan.

Fysieke winkels: Wanneer je voor een fiets uit de winkel kies, kunnen we je ontzorgen. Dit betekent dat je de fiets altijd 100% rijklaar krijgt en zelf niks meer hoeft te doen. Ook kunnen we volledige verantwoordelijkheid nemen voor de hele (af)montage van de fiets. Er komt geen extern koeriersdienst of  monteur bij kijken. Heb je een fiets gekocht bij een Superfietsen Winkel? Dan krijg je hier 50% korting op een servicebeurt. Deze kun je binnen een jaar na aanschaf bij ons inwisselen. Tijdens deze servicebeurt controleren wij je fiets goed en stellen we alles nog een keer af. Zo verleng je meteen de levensduur van je fiets! Heb je een elektrische fiets bij ons aangeschaft? Dan krijg je de servicebeurt helemaal gratis! Een elektrische fiets verdient namelijk extra aandacht wegens de technische onderdelen.

Voordelen webshop                                                    

 • Laagste prijs
 • Snel geleverd
 • Online support
 • Ruim assortiment
 • 24/7 open

Voordelen Winkel

 • Altijd 100% rijklaar
 • Gratis servicebeurt e-bike
 • Persoonlijk advies
 • Mogelijkheid voor een testrit
 • Direct uit voorraad leverbaar
 • Op maat afgesteld
 • Alle accessoires worden gemonteerd
 • 7 dagen per week open
 • Heerlijke koffie (of chocolademelk) 


Wanneer je in de buurt woont van een van onze winkels, nodigen we je van harte uit voor en bakje koffie. Kom gezellig langs voor persoonlijk advies en maak een vrijblijvende proefrit. Woon je wat verder weg, ben je nog steeds van harte welkom, maar kan je ook kiezen voor de laagste prijs en erg breed assortiment. Ook op onze website geven we uitgebreid uitleg over onze producten. Heb je toch nog vragen, dan staan we in de webshop als winkels voor je klaar!

Heb je nog een vraag?

Kunnen we je ergens bij helpen? Dan mag je natuurlijk altijd contact opnemen met onze Superstore in Rotterdam. Wij zijn telefonisch te bereiken via 010 – 310 62 65 of per mail.

Ben je benieuwd geworden naar onze enorme collectie aan fietsen? Kom dan gezellig en geheel vrijblijvend langs! We staan hier met raad en daad voor je klaar zodat jij straks tevreden de deur uit fietst.

Tot ziens in onze winkel!