3 producten

Transportfiets 22 inch

Vind binnen een paar minuten de perfecte kinderfiets!

Een transportfiets 22 inch is perfect wanneer u opzoek bent naar een nieuwe fiets voor uw kind. Belangrijk is wel dat deze tussen de 7 en 9 jaar oud is. Dit is namelijk de leeftijdscategorie die het beste past bij deze fietsen. Een transportfiets 22 inch is perfect voor kinderen met een lichaamslengte van tussen de 122 en 128 centimeter. De lichaamslengte is dan ook belangrijker dan de leeftijd wanneer het op een nieuwe fiets aankomt. Echter is het zo dat kinderen die jongen of ouder zijn, vaak ook deze lengte kunnen hebben. Er voor zorgen dat uw kind goed op de fiets past en met beide benen bij de grond kan komen is erg belangrijk. Kinderen remmen instinctief met de voeten af dus de fiets mag niet te hoog zijn. De ideale transportfiets 22 inch past perfect en kan langer gebruikt worden wanneer u het zadel hoger zet. U kunt hier de framemaat van de fiets van uw kind berekenen.

Voordelen van een Transportfiets 22 inch 

Een transportfiets is erg populair, ook onder kinderen. Superfietsen heeft voor zowel jongens als meisjes een ruim assortiment beschikbaar. De rede dat een transportfiets 22 inch zo populair is, heeft met verschillende dingen te maken. Aller eerst is beschikt elk van deze fietsen over een handige voordrager. Dit maakt de fietsen erg praktisch in het vervoeren van kleine spullen of een tas bijvoorbeeld. We horen het u al denken: “Dat is perfect voor een ritje naar school”! Zeker weten dat deze fietsen veel op het schoolplein voor zullen komen. De voordrager van een 22 inch transportfiets is natuurlijk wel wat kleiner dan bij een volwassen fiets. Mocht u een leuke krat of mand op de fiets willen plaatsen, raden wij u aan er een van kleiner formaat te nemen. Een transportfiets is vaak erg robuust gebouwd en beschikt over een stevig frame. Doorgaans zijn alle transportfiets 22 inch gemaakt van stevig staal.

Kenmerken van de transportfiets

  • Voordrager
  • Stevig frame
  • Perfect voor naar school

Kies een passende transportfiets 22 inch 

Omdat ook kinderen veel verschillende smaken hebben, heeft Superfietsen voor u een breed assortiment aan kleuren en modellen. Denk hierbij aan diverse kleuren, designs en patronen. Elk merk heeft ook zo zijn eigen manier van het maken van een transportfiets 22 inch. De specificaties kunnen onderling verschillen wanneer u bijvoorbeeld kijkt naar remmen of materiaal. U kunt de filters gebruiken om de perfecte fiets naar voren te halen. Geeft u de fiets als verassing cadeau of zoekt u er samen eentje uit? Het kan allemaal bij Superfietsen.nl!

Alle meisjesfietsen 22 inch zien?