107 producten

Goedkope Transportfietsen kopen : tot wel 40% korting! 

Op zoek naar een transportfiets die bij jou past?

Een reguliere fiets is al handig, maar wat dacht u van een fiets met extra bagageruimte? Fietsen die daarover beschikken in de vorm van een voordrager noemen we transportfiets. Boodschappen, schooltassen of een laptoptas, alles kan vervoerd worden met een handige goedkope transportfiets. Een transportfiets is speciaal gemaakt om het vervoeren van spullen en goederen te vergemakkelijken. Oorspronkelijk werden deze fietsen het meest gebruikt door groenteboeren, bakkers, slagers, etc. De term bakkersmand is ook afkomstig uit deze periode. Door transportfietsen werd het voor deze ondernemers een stuk makkelijker om hun producten te vervoeren zonder dat er een auto voor nodig was. Een transportfiets is tegenwoordig niet alleen handig, maar ook zeer trendy. Overal in de stad of op straat zult u deze fietsen met voordrager tegenkomen. Zeker onder studenten is dit model erg gewild. Misschien ligt dit aan het feit dat een kratje bier net zo makkelijk op de voordrager past als een schooltas? Een transportfiets is niet alleen door de voordrager speciaal. Er zit vaak ook een dubbelpotig standaard en stuurslot op. Deze zorgen er voor dat uw fiets niet zomaar om kan vallen wanneer de voordrager zwaar beladen is.

Waarom een Transportfiets kopen?

Een reguliere fiets is al handig, maar wat dacht u van een fiets met extra bagageruimte?Welke inchmaat past bij mijn transportfiets?

Niet iedereen is natuurlijk dezelfde lengte. Er zijn dan ook veel verschillende maten beschikbaar wanneer het om fietsen gaat. Een betaalbare transportfiets is al beschikbaar voor kinderen vanaf 4 jaar! Fietsen onder een de wielmaat van 28 inch worden officieel gezien als kinderfietsen. Ook voor kinderen is het belangrijk een goed passende fiets te hebben. Daarom raden wij aan de best passende fietsmaat te berekenen voordat u een aankoop doet. Uw kind kan het beste met beide benen bij de grond kan komen. Dit heeft te maken met het feit dat kinderen vaak met hun voeten proberen af te remmen. Dit zorgt er voor dat er veilig gebruik gemaakt kan worden van de goedkope transportfiets. De beschikbare maten zijn hieronder weergegeven. Het is belangrijk om te weten dat dit ook slechts indicaties zijn, niet iedereen wil op dezelfde manier op een fiets zitten natuurlijk.  

Het type transporterfiets

Als het om scherp geprijsde transporterfietsen gaat bestaan er veel verschillende uitvoeringen. Het ligt er natuurlijk aan wat uw voorkeur geniet. Er zijn simpelere modellen beschikbaar zonder versnellingen en met een terugtraprem. Dit soort fietsen zijn erg stevig en door de eenvoudige onderdelen ook zeer voordelig! Met deze fietsen kunnen korte dagelijkse afstanden makkelijk afgelegd worden. Bent u van plan vaak en ver te fietsen, kijk dan eens naar een goedkope transportfiets met 3 of meerdere versnellingen. Het frame van een transportfiets kan bestaan uit staal of aluminium. Een aluminium frame zorgt er voor dat het gewicht van de transporters een stuk lichter is dan bij eens stalen frame. Zeker bij een elektrische transportfiets kan dit een hoop schelen omdat de accu en motor ook al meer wegen. Ons assortiment bestaat zowel uit transportfietsen dames en transportfietsen heren

Top 5 transportfietsen

Er zijn een aantal transportfietsen die er volgens ons met kop een schouders bovenuit steken. Te beginnen bij de Cortina U4 transportfiets. Ook wel hét boegbeeld van Cortina. Met een trendy frame, meerdere versnellingen en betrouwbare remmen is dit een ware topper. Ondanks dit alles, is de transportfiets goed betaalbaar. Vandaar ook dat je deze fiets overal op straat ziet! De Cortina Common is een luxe transportfiets, maar dan met een stads uiterlijk. Gemaakt om goed te manoeuvreren en met een goed gevoel op de plaats van bestemming aan te komen. Keuze uit meerdere versnellingen en kleuren. De Altec Retro is de beste transportfiets van het merk Altec. Hier zit eigenlijk alles op. Een stuurslot, betrouwbare remmen, versnellingen en een aluminium frame. Omdat dit merk nog wat minder bekend is, betaal je ook een stuk minder! Vervolgens hebben we de BSP Metropolis. BSP is oer degelijk, in Nederland gemaakt en altijd betrouwbaar. Dan komen we aan bij de Altec Vintage, last but not least! Deze transportfiets heeft een terugtraprem, roestvrij aluminium frame en betrouwbare versnellingen. Hiermee wil je blijven fietsen! 

Transportfiets kopen

U heeft waarschijnlijk al gezien dat er veel verschillend merken transportfietsen zijn. Bij Superfietsen zijn we er dan ook trots op dat we samen met deze merken u de mooiste fietsen aan kunnen bieden. Elk merk heeft zo zijn eigen stijl wanneer het om fietsen ontwerpen gaat. Ook komt het voor dat een fietsenmerk zich volledig op het maken van betaalbare transportfietsen richt. Niet gek natuurlijk, dit type fiets is immers enorm populair in Nederland! Door onze nauwe samenwerking met de leverancier van deze merken, hebben we er voor gezorgd dat u een goedkope transportfiets voor de laagste prijs kunt aanschaffen. Een fiets kopen bij Superfietsen is dus altijd het meest voordelig! Een transportfiets met korting van de merken Altec en Crown zijn bovendien ook nog eens rijklaar te bestellen. Dit wil zeggen dat u bijna direct weg kunt fietsen! De volgende merken zijn beschikbaar:

  • Altec Transportfiets
  • Crown transportfiets
  • Cortina Transportfiets
  • Volare transporfiets
  • Bsp transportfiets

 

Populaire accessoires voor op een betaalbare transportfiets

Het meest kenmerkende van een transportfiets is natuurlijk de voordrager. Dit is wat deze fietsen uniek en populair maakt! Het is hiermee een stuk gemakkelijker om bagage te vervoeren. Wat het nog makkelijker maakt, is een leuke krat of mand op de voordrager plaatsen. Hiermee staat bijvoorbeeld de schooltas stabiel vast en kan er aangenaam naar school gefietst worden. U heeft de keuzen uit veel kleuren en variaties. Zo kunt u de perfect passende krat of mand vinden voor uw nieuwe transportfiets. Bovendien geeft dit een persoonlijke twist aan de fiets en is deze makkelijk terug te vinden op het station. Ben je toe aan nog meer bagageruimte? Bekijk dan eens het aanbod bakfietsen. Hiermee neem je nog meer mee onderweg en kan je de auto vaker laten staan! 

De kleur van uw nieuwe transportfiets

Omdat iedereen wel een andere voorkeur heeft als het om kleuren gaat, heeft Superfietsen voor u een groot aantal fietsen beschikbaar. De verschillende kleuren zorgen er voor dat iedereen een goedkope transportfiets uit kan kiezen die bij hem of haar past! Er bestaan een hoop variaties in kleurgebruik, de designs en verschillende patronen. De meest standaard opties zijn kleuren zoals zwart, blauw en wit. Echter beschikken sommige transportfietsen ook over unieke kleuren zoals een combinatie tussen wit/roze en rood/zwart. Zeker bij kinderfietsen is het aanbod erg divers!  

Nog opzoek naar wat meer informatie of verduidelijking over deze transportfietsen? Neem dan contact op met onze klantenservice!

 

Wat is een transportfiets?

Een transportfiets is een type fiets dat is ontworpen voor het vervoeren van spullen. Ze hebben meestal een stevig frame, een bagagedrager aan de voorkant en/of achterkant en soms zelfs een transportrek tussen het stuur en het zadel. Transportfietsen bieden een praktische en stijlvolle manier om boodschappen, tassen of andere voorwerpen te vervoeren.

 

Wat zijn de voordelen van een transportfiets?

Transportfietsen bieden verschillende voordelen. Ze hebben een stevig frame dat geschikt is voor het dragen van zware ladingen. De bagagedragers bieden ruimte om boodschappentassen, rugzakken of andere voorwerpen veilig te vervoeren. Daarnaast hebben transportfietsen vaak een comfortabele zithouding en zijn ze geschikt voor dagelijks gebruik.

 

Kan ik met een transportfiets ook gewoon fietsen zonder spullen te vervoeren?

Ja, je kunt ook gewoon fietsen zonder spullen te vervoeren op een transportfiets. Transportfietsen zijn ontworpen om zowel functioneel als comfortabel te zijn. Je kunt de bagagedrager gebruiken om bijvoorbeeld een fietstas of mand te bevestigen wanneer je spullen wilt vervoeren, maar je kunt ook zonder bagage genieten van het comfort en de stijl van een transportfiets.

 

Zijn transportfietsen geschikt voor lange afstanden?

Transportfietsen zijn in de eerste plaats ontworpen voor dagelijks gebruik en stadsritten. Ze bieden een comfortabele zithouding en zijn geschikt voor korte tot middellange afstanden. Voor langeafstandsritten of zeer sportief fietsen zijn er mogelijk andere fietsmodellen die beter geschikt zijn.

 

Kan ik accessoires zoals fietstassen of manden bevestigen op een transportfiets?

Ja, transportfietsen bieden vaak de mogelijkheid om accessoires zoals fietstassen, manden, kratten of andere opbergoplossingen te bevestigen. Veel transportfietsen hebben standaard al een bagagedrager, maar je kunt vaak extra accessoires toevoegen om meer opbergruimte te creëren en je fiets aan te passen aan jouw persoonlijke behoeften.