Fietsenwinkel in Delft

Fietsenwinkel Delft Superfietsen

De Superfietsen fietsenwinkel in Delft is te vinden aan de zijkant van het winkelcentrum. Wij beschikken over een zeer groot assortiment aan fietsen. Ook heb je natuurlijk de keuze uit verschillende modellen, zoals: damesfietsen, herenfietsen, omafietsen, e-bikes en kinderfietsen. Weet je niet zo goed of een specifieke fiets bij je past? Dan ben je altijd welkom om een vrijblijvende testrit te maken. Zo krijg je een gevoel bij wat je koopt!

Benieuwd naar onze showroom? Voor het maken van een gratis proefrit kan je ons bellen

Wist je dat de prijs van de zelfde fiets kan verschillen tussen de webshop en onze fysieke winkel? Lees hier alles over in onze blog

Contactgegevens Superfietsen Delft
Papsouwselaan 474 A
2624 EP Delft 
015-2850242
[email protected]

 

Onze openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag09:00 - 18:00 
Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag 
09:00 - 18:00
Vrijdag09:00 - 18:00
Zaterdag09:00 - 18:00
Zondag Gesloten

 

Superfietsen fietsenwinkels
Onze 4 winkels

Bezoek een van onze winkels

Fietsreparatie
Fiets reparatie

Is uw fiets stuk? Kom naar onze werkplaats

Proefrit maken
Plan een afspraak

maak een vrijblijvende proefrit 

Bent u ook opzoek naar een fietsenmaker?

U bent welkom bij Fietsenmaker Delft!

Fietsenmaker - Delft  

Fietsreparaties en onderhoud aan uw fiets

Bij onze fietsenwinkel in Delft bent ben je ook van harte welkom voor reparaties en onderhoud. Dit kan op elke soort fiets en zonder afspraak! Van kinderfietsen, bakfietsen tot elektrische fietsen en vouwfietsen. We hebben allemaal al een keer voorbij zien komen. Ook wanneer je de fiets niet bij ons hebt aangeschaft, kan je bij ons terecht.  Het is niet nodig om een afspraak voor je reparatie in te plannen. Je kan gewoon binnen lopen en dan kijken we samen naar de beste oplossing. Vooraf spreken wij altijd een prijs af. Wanneer we extra problemen achteraf of tijdens het repareren tegenkomen, dan nemen wij altijd telefonisch contact met je op. Zo sta je nooit voor verrassingen! Wij streven ernaar om je fiets zo snel mogelijk te maken, vele reparaties zijn dan ook binnen één dag verholpen. Mocht je meer willen weten over reparaties kan je langslopen of ons even opbellen: 015 - 285 0242.

Merken

In de Fietsenwinkel Delft van Superfietsen verkopen wij meerdere merken. Onder andere Qwic, Victoria, Altec en Cortina . Ook verkopen wij tweedehands fietsen, waardoor er soms nog meer merken beschikbaar zijn. Wil je weten of een bepaalde fiets op voorraad is in de winkel, neem dan telefonisch contact op om het zeker te weten. Iedere fiets die je in de webshop ziet, kunnen we ook voor je laten bestelling in de Fietsenwinkel Delft.

E-bike kopen Delft

De Superfietsen fietsenwinkel Delft is een echte specialist wanneer het om elektrische fietsen oftewel e-bikes gaat. Een e-bike kopen kan een hele opgave zijn. Een reguliere fiets beschikt al over veel specificaties, maar een elektrische nog veel meer! De verschillende rijstanden, accu’s, remmen en materiaal van het frame zijn slechts enkele voorbeelden. Onze winkelmedewerkers en monteurs zullen er dan ook voor zorgen dat je met veel kennis de deur uit gaat. Een e-bike kopen in Delft doe je dan ook het beste bij Superfietsen! Naast een hoop fietsenkennis, beschikken we over een ruim assortiment aan elektrische fietsen. Meer e-bikes om uit te kiezen, maakt de uiteindelijke keuze natuurlijk niet gelijk makkelijker. Daarom kan je altijd langskomen voor een vrijblijvende proefrit! Zo kan je de fiets proberen en kijken of deze echt goed bij je past. Elke fiets voelt net weer een beetje anders dan anderen. Bij Superfietsen Delft kan je ook terecht voor het onderhouden of repareren van je e-bike. De monteurs geven ook graag tips over het zelf onderhouden van je elektrische fiets. Zo geniet je nóg meer en langer van jouw nieuwe elektrische fiets.