Fietsenwinkel in Delft

Fietsenwinkel Delft Superfietsen

De Superfietsen fietsenwinkel in Delft is te vinden aan de zijkant van het winkelcentrum. Wij beschikken over een zeer groot assortiment aan fietsen. Ook heb je natuurlijk de keuze uit verschillende modellen, zoals: damesfietsen, herenfietsen, omafietsen, e-bikes en kinderfietsen. Weet je niet zo goed of een specifieke fiets bij je past? Dan ben je altijd welkom om een vrijblijvende testrit te maken. Zo krijg je een gevoel bij wat je koopt!

Benieuwd naar onze showroom? Voor het maken van een gratis proefrit kan je ons bellen

Contactgegevens Superfietsen Delft

Papsouwselaan 474 A
  2624 EP Delft 
 

Onze openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag09:00 - 18:00
Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag 
09:00 - 18:00
Vrijdag09:00 - 18:00
Zaterdag09:00 - 18:00
Zondag Gesloten

 

Superfietsen fietsenwinkels
Onze 4 winkels

Bezoek een van onze winkels

Fietsreparatie
Fiets reparatie

Is uw fiets stuk? Kom naar onze werkplaats

Proefrit maken
Plan een afspraak

maak een vrijblijvende proefrit 

Categorieën

elektrische fiets
Elektrische fietsen

Bekijk onze elektrische fietsen

Damesfietsen
Damesfietsen

Bekijk onze damesfietsen

herenfietsen
Herenfietsen

Bekijk onze herenfietsen

transportfiets
Transportfietsen

Bekijk onze transportfietsen

 

Klantenbeoordelingen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten:

Twee weken geleden hebben we bij Superfietsen een nieuwe fiets voor onze zoon gekocht. Tot nu toe niets dan lof over de fiets die als een zonnetje 'loopt' én Superfietsen. Niet alleen waren zij de goedkoopste speler in de markt en konden we tegen een mooie prijs de Altec transportfiets aanschaffen, we waren Ook zeer te spreken over de service en vooral de voortvarendheid waarmee Superfietsen te werk ging. Binnen twee dagen werd de fiets bezorgd en op schriftelijke vragen die we stelden kregen we heel Snel antwoord. Erg prettig. En geruststellend. In eerste instantie waren we een beetje huiverig om bij Superfietsen een order te plaatsen, want onbekend maakt onbemind, maar gelukkig bleek al Snel dat onze 'vooroordelen' ongegrond waren. Superfietsen is een betrouwbare, deskundige dealer en als we al een warme douche mogen uitdelen, dan staat Superfietsen wat ons betreft vooraan in de rij.

Verbeterpunten:

Een vel bijvoegen in de doos waarop staat dat de handleiding, die nodig is om de fiets in elkaar te zetten, op de site terug te vinden is. Dit staat weliswaar op de bevestiging vermeld maar dit leest een klant niet.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten:

Zeer goede service. Na bestelling binnen een dag de fiets thuis. Er zat een grote beschadiging in de lak op mijn nieuwe fiets. Geen probleem. Hij werd kosteloos bij mij thuis opgehaald en ik kreeg al binnen een dag een nieuwe fiets bezorgd. Ook kreeg ik er een gratis lakstift bij voor wat kleine stukjes waar iets lak miste. Duidelijke communicatie in de emails. Goed bereikbaar. Snel antwoord. Heel vriendelijk. Goede site met nuttige informatie. De fiets was binnen een uur af te monteren. Hij fietst heerlijk.

Verbeterpunten:

Misschien is het handig om er wat fietsvet bij te doen voor bij de trappers en het stuur. Vragen aan DHL om voorzichter te zijn met de dozen. Zitten vaak gaten in de doos door ietwat ruige omgang.

Bent u ook opzoek naar een fietsenmaker?

U bent welkom bij Fietsenmaker Delft!

Fietsenmaker - Delft  

Fietsreparaties en onderhoud aan uw fiets

Bij onze fietsenwinkel in Delft bent ben je ook van harte welkom voor reparaties en onderhoud. Dit kan op elke soort fiets en zonder afspraak! Van kinderfietsen, bakfietsen tot elektrische fietsen en vouwfietsen. We hebben allemaal al een keer voorbij zien komen. Ook wanneer je de fiets niet bij ons hebt aangeschaft, kan je bij ons terecht.  Het is niet nodig om een afspraak voor je reparatie in te plannen. Je kan gewoon binnen lopen en dan kijken we samen naar de beste oplossing. Vooraf spreken wij altijd een prijs af. Wanneer we extra problemen achteraf of tijdens het repareren tegenkomen, dan nemen wij altijd telefonisch contact met je op. Zo sta je nooit voor verrassingen! Wij streven ernaar om je fiets zo snel mogelijk te maken, vele reparaties zijn dan ook binnen één dag verholpen. Mocht je meer willen weten over reparaties kan je langslopen of ons even opbellen: 015 - 285 0242.

Merken

In de Fietsenwinkel Delft van Superfietsen verkopen wij meerdere merken. Onder andere Qwic, Victoria, Altec en Cortina . Ook verkopen wij tweedehands fietsen, waardoor er soms nog meer merken beschikbaar zijn. Wil je weten of een bepaalde fiets op voorraad is in de winkel, neem dan telefonisch contact op om het zeker te weten. Iedere fiets die je in de webshop ziet, kunnen we ook voor je laten bestelling in de Fietsenwinkel Delft.

E-bike kopen Delft

De Superfietsen fietsenwinkel Delft is een echte specialist wanneer het om elektrische fietsen oftewel e-bikes gaat. Een e-bike kopen kan een hele opgave zijn. Een reguliere fiets beschikt al over veel specificaties, maar een elektrische nog veel meer! De verschillende rijstanden, accu’s, remmen en materiaal van het frame zijn slechts enkele voorbeelden. Onze winkelmedewerkers en monteurs zullen er dan ook voor zorgen dat je met veel kennis de deur uit gaat. Een e-bike kopen in Delft doe je dan ook het beste bij Superfietsen! Naast een hoop fietsenkennis, beschikken we over een ruim assortiment aan elektrische fietsen. Meer e-bikes om uit te kiezen, maakt de uiteindelijke keuze natuurlijk niet gelijk makkelijker. Daarom kan je altijd langskomen voor een vrijblijvende proefrit! Zo kan je de fiets proberen en kijken of deze echt goed bij je past. Elke fiets voelt net weer een beetje anders dan anderen. Bij Superfietsen Delft kan je ook terecht voor het onderhouden of repareren van je e-bike. De monteurs geven ook graag tips over het zelf onderhouden van je elektrische fiets. Zo geniet je nóg meer en langer van jouw nieuwe elektrische fiets.