3 producten

Jongensfiets 22 inch

Binnen 2 minuten de perfecte kinderfiets vinden?

Een jongensfiets 22 inch is perfect voor de kleine mannen tussen de 7 en 9 jaar. Naar school, vriendjes of vrijetijdsbesteding, deze fietsen zijn echt perfect! Voor veel kinderen is een nieuwe fiets een grote gebeurtenis en toch wel een statussymbool. Om er voor te zorgen dat de nieuwe jongensfiets 22 inch een ervaring wordt om nooit te vergeten, moet deze natuurlijk wel passen! Zoals eerder aangegeven is leeftijd vaak een indicatie van de fietsmaat, echter is lichaamslengte vaak belangrijker. Kinderen zijn nog lang niet uitgegroeid en verschillen daarom van lengte op dezelfde leeftijd, kan het lastig zijn de juiste framemaat te vinden. Een jongensfiets 22 inch te groot kopen voor uw kind kan in eerste instantie een goed idee lijken. Zo kan uw zoontje er immers nog een beetje ingroeien. Dit is echter niet aan te raden omdat een kind met beide benen op de grond zou moeten kunnen komen.  Kinderen remmen in haast vaak ook met hun voeten op de grond af. Zeker weten dat u de perfecte jongensfiets 22 inch te pakken heeft? Bekijk dan deze pagina om de framemaat te berekenen. Zo kan uw kind gelijk genieten van de nieuwe fiets!

De verschillende jongensfiets 22 inch

Een jongensfiets 22 inch is vaak afgeleid van de grotere volwassen modellen. Natuurlijk zijn ze kleiner qua formaat zodat ze beter passen bij een kind. U heeft de keuze uit populaire modellen zoals de stadsfiets en de transportfiets. De stadsfiets is perfect voor dagelijks gebruik naar bijvoorbeeld school. Vaak uitgerust met hoogwaardige onderdelen die erg lang mee gaan. De transportfiets in de jongensfiets 22 inch uitvoering is niet alleen praktisch, maar ook erg trendy! Door de handige voordrager is het mogelijk kleine boodschappen of bijvoorbeeld een schooltas te vervoeren. Op het schoolplein doen deze fietsen het erg goed! Uiteraard is het belangrijk dat de kleur van de fiets ook erg goed past. Ieder kind heeft zo zijn eigen wens, maar Superfietsen heeft in ieder geval genoeg om uit te kiezen. We hebben jongensfietsen in de volgende maten jongensfietsen 12 inch, jongensfietsen 14 inch, jongensfietsen 16 inch, jongensfietsen 18 inch, jongensfietsen 20 inch, jongensfietsen 22 inch, jongensfietsen 24 inch en jongensfietsen 26 inch.

Enkele populaire kleuren:

  • Blauw
  • Groen
  • Zwart

Een fiets voor een lage prijs

Een van deze mooie fietsen is makkelijk te bestellen bij Superfietsen door slechts een paar klikken van uw muis. Op deze manier heeft u de fiets niet alleen snel in huis, maar ook nog veel goedkoper dan wanneer u deze bij de fietsenmaker haalt. Naast de vaste lage prijzen, geniet u bij Superfietsen ook nog eens van regelmatige kortingsacties op een jongensfiets 22 inch. Houd deze pagina goed in de gate om er voor te zorgen dat u niets mist!

Niet opzoek naar een jongenfiets? Maar opzoek naar een meisjesfiets 22 inch kopen.