1 producten

Omafiets 26 inch

Binnen 2 minuten de perfecte kinderfiets vinden?

De omafiets 26 inch laat zien dat dit een van de meest populaire modellen van Nederland is. Niet alleen volwassenen willen van deze simpele en robuuste fiets genieten. Kinderen tussen de 10 en 14 jaar kunnen perfect overweg met deze fietsen. Zowel meisjes als jongens kunnen hier veel plezier mee beleven. Jazeker, ook jongens fietsen vaak op een omafiets. De combinatie van lage instap, goede prijs en robuuste onderdelen maken dat deze omafietsen erg vaak verkocht worden. Echter is dit geen modern fenomeen. De Omafiets 26 inch, of eigenlijk omafiets, bestaat al ruim meer dan een eeuw. Destijds was de techniek om fietsen te maken niet zo ver gevorderd als tegenwoordig. Handremmen, vering, stuurslot versnellingen, noem het maar op. OP een omafiets zitten vaak geen van deze onderdelen. Simpel en effectief is het motto van deze modellen. Hoewel de optie nu bestaat tot het kiezen van zeer luxe fietsen, wil lang niet iedereen dat. De omafiets is uitgegroeid tot een waar icoon in de fietsenwereld, zo ook de 26 inch omafiets.

  • Ruim assortiment
  • Betaalbare fietsen
  • Diverse kleuren

Voor welke 26 inch omafiets kiest u?

Qua kleuren en designs hebben de 26 inch omafietsen van Superfietsen genoeg te bieden. Zo heeft iedereen de mogelijkheid tot het kiezen van de perfecte fiets. Kinderen weten vaak goed wat voor fiets willen hebben. Het kan daarom erg leuk zijn samen met uw zoon of dochter de perfecte fiets te zoeken. Maar wat wellicht nog leuker is, is een fiets cadeau doen als verassing! Hiervoor moet u natuurlijk wel eerst even peilen wat voor kleur bovenaan de wenslijst van uw kind staat. Het frame van een 26 inch omafiets kan bestaan uit aluminium of staal. Beide materialen verschillen aanzienlijk van elkaar. Staal is zwaarder dan aluminium, maar aluminium is roestvrij. Ondanks dat omafietsen simpel van oorsprong zijn, bestaan er toch luxere uitvoeringen. Kijk daarom goed of u toch niet voor een fiets met handremmen of versnellingen wilt gaan.

De volgende maten zijn beschikbaar

Bereken uw framemaat

Omdat een omafiets 26 inch nog een kinderfiets is, is het slim goed te kijken naar de framemaat die uw kind nodig heeft. Rond de leeftijd waarvoor deze fietsen bedoeld zijn, kunnen kinderen nog veel groeien. Een juiste framemaat zorgt er voor dat kinderen altijd met de benen bij de grond kunnen komen en zo veilig kunnen fietsen. De damesfiets 26 inch is erg populair bij jonge middelbare scholieren. Berekenhier uw framemaat. Zo zit je altijd op de perfecte omafiets 26 inch!