18 producten

Jongensfiets 24 inch

Binnen 2 minuten de perfecte kinderfiets vinden?

Jongens tussen de 8 en 12 jaar kunnen perfect terecht op een 24 inch jongensfiets van Superfietsen! Omdat Nederland een fietsenland is, wordt dit er voor bijna iedereen met de pap ingegoten. Een nieuwe fiets is vaak een grote belevenis voor een jongen en een stap naar meer onafhankelijkheid. Superfietsen biedt u een ruim assortiment dat, door de brede keuze, genoeg opties geeft voor iedereen. Een 24 inch jongensfiets kan ook een zeer leuk cadeau zijn om als verassing te geven. Bijvoorbeeld voor een verjaardag of een van de feestdagen. De zeer verschillende kleuren en designs van deze fietsen maken dat uw kind een goede indruk kan maken op het schoolplein. Qua uiterlijk lijken deze jongensfietsen soms al op een volwassenfiets, maar dan een beetje kleiner natuurlijk! Toch op zoek naar een meisjesfiets 24 inch? We hebben ook 24 inch meisjesfietsen

Soorten 24 inch jongensfiets

Niet alleen de kleuren zijn divers, ook de verschillende type fietsen vallen u waarschijnlijk op. De transportfiets bijvoorbeeld, is de perfecte fiets voor een ritje naar school. Dit is onder andere te danken aan de voordrager. Hiermee is het vervoeren van bagage zoals schooltassen, boeken en andere spullen geen enkel probleem. Bovendien zijn deze fietsten momenteel zeer trendy en populair onder alle leeftijden. De Altec Dutch is dan ook een echte bestseller onder de transportfietsen voor kinderen. De reguliere stadsfiets is ook terug te vinden in deze categorie. Met simpele maar effectieve specificaties zijn dit fietsen die zeker lang mee gaan. Voor de echte avonturiers zitten er ook mountainbikes tussen. Deze fietsen zijn uitermate geschikt voor het afleggen van de meest uitdagende routes en paden van de Nederland.

We hebben jongensfietsen in onder andere de volgende maten: jongensfietsen 16 inch, jongensfietsen 18 inch, jongensfietsen 20 inch, jongensfietsen 22 inch  en jongensfietsen 26 inch

Specificaties van de fiets

De nieuwe fiets van uw zoon kan veel verschillende specificaties bevatten. Als eerste is er het frame, wat kan bestaan uit aluminium of staal. Beide materialen worden vaak gebruikt voor de productie van fietsen. Staal is zeer stevig maar zorgt dat de fiets ook een stukje zwaarder wordt. Aluminium aan de andere kant is lichter en bovendien roestvrij. Voor mountainbikes wordt vaak aluminium gebruikt omdat de ritjes vaak zwaarder zijn dan op een reguliere stadsfiets. Het type rem heeft invloed op de veiligheid van de fiets. De meest gebruikte remmen op een 24 inch jongensfiets zijn de (hand) velgremmen en de terugtraprem. Fan van een beetje meer luxe? Dan is een fiets met versnellingen wellicht een beter optie. Hiermee zijn langere afstanden ook leuk om af te leggen op de fiets en begint elke schooldag tenminste fijn! Jongensfietsen 24 inch zonder versnellingen zijn vaak wel goedkoper in aanschafprijs.

  • Staal of aluminium 
  • Met of zonder versnellingen
  • Diverse kleuren beschikbaar

Om te weten wat de perfect passende fiets is voor uw zoon, kunt u de framemaat van de fiets berekenen. Komt u er niet helemaal uit, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder en kunnen u voorzien van diepgaande informatie over fietsen!