16 producten

Jongensfiets 26 inch

Binnen 2 minuten de perfecte kinderfiets vinden?

Een jongensfiets 26 inch is geschikt voor jongens tussen de leeftijd van 10 tot 14 jaar. Dit is de leeftijd waarop jongens zelf de wereld beginnen te ontdekken. Uiteraard kunnen de lengtes erg verschillen op die leeftijd. De fietsen die bij deze leeftijd passen, lijken dan ook vaak erg op een volwassen fiets. De 28 inch fietsen zijn namelijk al voor volwassenen  en verschillen dus maar 2 inches van de 26 inch fietsen. Maak nu uw zoon blij met zo'n prachtige stijlvolle jongensfiets van Superfietsen.  Wij bieden prachtige jongensfietsen 26 inch aan in alle kleuren en designs. Jongens die graag buiten spelen zijn heel vaak ook gek op fietsen. Dus bent u op zoek naar iets om bijvoorbeeld uw zoon of kleinzoon mee blij te maken? Bestel dan een jongensfiets! Om er zeker van te zijn dat u de goede fiets kiest, kunt u het assortiment samen met uw zoon bekijken. Uiteraard is het ook erg leuk om een fiets als verrassing cadeau te geven. Door het diverse aanbod zit er altijd wel iemand tussen!

Voordelen van een jongensfiets 26 inch

Deze jongensfietsen hebben vaak als een strak design. In hoeverre het een sportief design is, ligt een beetje aan het type fiets en waarvoor deze geschikt is. Zo zitten er mountainbikes tussen, transportfietsen en stadsfietsen. Ook de uitvoering en specificaties van een jongensfiets 26 inch kunnen sterk verschillen. Een transportfiets heeft natuurlijk een voordrager en een mountainbike vaak een verende voorvork. Hele andere fietsen met andere functies. Bij Superfietsen zijn we erg trots op ons brede aanbod. Een jongensfiets 26 inch kan je ook in veel verschillende kleuren aanschaffen. Zo zit er altijd wel eentje tussen die bij jouw wensen en voorkeuren past. Gebruik daarom de filters om precies de jongensfiets 26 inch te tonen waar jij naar op zoek bent. 

Aanbiedingen jongensfietsen  

Door het veranderende aanbod kunnen we u mooie prijzen bieden en is er altijd wel een lopende actie of aanbieding te vinden. Er zijn veel verschillende designs voor 26 inch jongensfietsen beschikbaar.. Moet uw zoon zware boeken mee nemen naar school? Dan is een transportfiets de beste geschikte fiets om mee te rijden. Het design is een erg populair en wordt al een lange tijd in Nederland gebruikt. Overal op straat kunt u soortgelijke fietsen tegen komen, ook in de volwassen maten. Met meerdere versnellingen en een sportieve uiterlijk zijn er ook leuke stadsfietsen te vinden. Voor jongens die zich graag in de natuur bevinden, zijn er de mountainbikes. Deze off road fietsen komen het beste tot zijn recht in bossen, paden en andere routes. Veel mountainbikes hebben de standaard maat 26 inch en zijn dus ook geschikt voor volwassenen.

Jongensfiets 26 inch de goede maat?

Jongens rond de leeftijd van 10 tot 14 jaar zijn nog lang niet uitgegroeid. Eigenlijk begint de groeispurt dan pas net bij de meeste jongens. Dit kan betekenen dat er grote lengte verschillen kunnen zijn tussen jongens van dezelfde leeftijd. Een iets grotere 28 inch fiets kopen kan misschien de beste optie maar is lang niet altijd handig. Een te grote fiets kan er namelijk voor zorgen dat uw zoon niet bij de grond kan komen met beide benen. Bereken hier de framemaat van de fiets voor uw zoon. De volgende jongensfiets mate zijn erg populair: jongensfietsen 14 inch, jongensfietsen 16 inch, jongensfietsen 22 inch, jongensfietsen 20 inch en jongensfietsen 24 inch.