53 producten

Transportfiets Dames

Op zoek naar een transportfiets die bij jou past?

Een transportfiets voor dames is gemaakt om uw leven te vergemakkelijken.  Het grote voordeel ten opzichte van een reguliere damesfiets, is natuurlijk de voordrager. Hiermee kunt u op een veilige, maar vooral makkelijk manier boodschappen of andere bagage vervoeren. Het wil nog wel eens voorkomen dat studenten er een kratje bier, of zelfs een vriend of vriendin op de voordrager zetten. Het is waarschijnlijk al wel duidelijk dat een transportfiets voor veel verschillende doelen ingezet kan worden. Een transportfiets dames is geschikt voor mensen langer dan 155 cm en valt dus onder de volwassen fietsen. Echter worden juist deze fietsen veel gebruikt door studenten en de wat jongere generatie. De transportfiets dames is dan ook een van de meest populaire modellen binnen de fietsenwereld.

Met behulp van voordrager wordt het gewicht evenredig verdeeld zodat u op een juiste manier kan blijven sturen. Vaak beschikken transportfiets over een stuurslot waardoor de fiets niet zomaar om zal vallen mocht u deze ergens beladen parkeren. Eventueel kunt u er voor kiezen om uw transportfiets te personaliseren met een leuke krat of mand. Hiermee breidt u tevens de bagageruimte uit zodat u ook losse spullen mee kunt nemen op de fiets. Tegenwoordig is dit model erg populair aan het worden in Nederland door het retro uiterlijk en de vele praktische toepassingen.

Voordelen van een transportfiets voor dames:

  • Praktisch
  • Perfect voor naar school en werk
  • Betaalbaar

Transportfiets Dames kopen

Transportfietsen zijn in grote mate hetzelfde wanneer men kijkt naar de functie die ze moeten vervullen. Toch bestaan er veel verschillend variaties onder dit model. Het soort dames transportfiets dat het beste bij u past, ligt aan de manier waarop u de fiets wilt gaan gebruiken. Elke dames transportfiets is sowieso robuust en geschikt voor het vervoeren van bagage. Echter wanneer u dagelijks kortere afstanden aflegt, is een transportfiets dames zonder versnelling wellicht de beste optie voor u. Met minder onderdelen op de fiets, ligt de aanschafprijs vaak een stuk lager. Bovendien is er ook minder onderhoud nodig dan wanneer de fiets versnellingen zou hebben.

Gaat u graag op langere tochten, of kies u voor meer comfort, dan is een dames transportfiets mét versnellingen aan te raden. Zeker wanneer u vanuit stilstand weer moet gaan rijden is een versnelling op uw fiets erg handig. Door juist te schakelen zult u merken hoe fijn het is om altijd de controle over uw trapzwaarte en snelheid te hebben. Het materiaal van een transportfiets dames voor vrouwen kan staal, of aluminium zijn. Staal is zeer stevig en ook wat zwaarder. Aluminium is, naast lichtgewicht, ook roestvrij. Dit komt zeker in de regen goed van pas. Een goede keuze voor een aluminium transportfiets is de Cortina U4 transportfiets.

Toch opzoek naar een transportfiets heren?

Transportfiets dames onderhouden

Net als bij elke fiets, is het bij een transportfiets dames belangrijk deze goed te onderhouden. Laten we beginnen bij het frame. Een stalen frame kan gevoelig zijn voor roest, zeker als transportfiets dames fiets veel buiten staat. Wij raden daarom altijd aan het frame en andere stalen onderdelen in te spuiten met blanke lak. Dit is een doorzichtige laklaag over gekleurde laklaag van de fiets heen. Zo voorkomt u dat de transportfiets dames snel gaat roesten. Als de fiets over handremmen beschikt en vaak gebruikt wordt, moeten deze natuurlijk wel altijd goed werken. Regelmatig de remmen controleren en eventueel afstemmen is dan ook slim om te (laten) doen. De juiste bandenspanning komt het comfort van de rit ten goede. Let er wel op dat de banden van de transportfiets dames niet te vol zijn. Hierdoor verminderd de grip op het wegdek en zorgt voor slipgevaar.

Goedkope Transportfiets Dames

Bij Superfietsen bieden wij u de laagste prijs voor elke dames transportfiets. Door nauw samen te werken met onze leveranciers kunnen wij er voor zorgen dat u nooit te veel betaald. Voor minder dan €200 kunt u al over een transportfiets dames beschikken. Bovendien geniet u bij Superfietsen altijd van de laagste prijsgarantie op elke transportfiets dames van het merk Altec. Ziet elders dezelfde fiets goedkoper? Wij verlagen de prijs direct en u krijgt de fiets voor de lagere prijs mee. Heeft u echt zin in een moderne en comfortabele manier van fietsen, kies dan voor een elektrische transportfiets. Deze e-bikes zijn wat duurder, maar hebben alle voordelen van een normale dames transportfiets. Uiteraard ook nog eens met elektrische trapondersteuning. U heeft de keuze uit verschillende kleuren, versnellingen, merken en framematen. 

Direct de goedkoopste transportfiets dames zien?