4 producten

Jongensfiets 12 inch

Binnen 2 minuten de perfecte kinderfiets vinden?

Een jongensfiets 12 inch is perfect voor de kleine jongens die graag buiten op ontdekking gaan! Deze wielmaat is het beste geschikt voor jongens met een leeftijd tussen de 2 en 4 jaar. Echter moet u zich niet blind staren op de leeftijd van uw kind. De lengte is namelijk belangrijker tijdens het uitzoeken van de perfecte 12 inch jongensfiets. Dit heeft alles te maken met het feit dat niet alle kinderen even lang zijn op dezelfde leeftijd. Jonge kinderen groeien nog veel, meet daarom van te voren goed welke fiets het beste zou passen bij uw kind. Voor de veiligheid van uw kind is het belangrijk dat de jongensfiets 12 inch goed bij de lichaamslengte past. Kinderen remmen namelijk vaak instinctief af met hun voeten. Elke jongensfiets 12 inch beschikt over zijwieltjes, tenzij het om een loopfiets gaat. Deze zijwieltjes hebben een belangrijke functie wanneer het aankomt op het leren omgaan met fietsen en het verkeer. Uiteraard zijn deze gemakkelijk te demonteren wanneer het fietsen voldoende onder controle is. De eerder genoemde loopfietsen zijn perfect te gebruiken als opstapje naar het echte werk. Jonge kinderen kunnen op deze manier op een gecontroleerde wijze kennis maken met het bewaren van evenwicht op een fiets.

  • Veel kleuren
  • Veilig onderweg
  • A-merken

De perfecte jongensfiets 12 inch

Omdat ook kinderen vaak al een uitgesproken smaak hebben, heeft Superfietsen een breed assortiment beschikbaar. Alleen al qua kleuren bestaat er een zeer ruime keuze. Omdat het kinderfietsen betreft zijn er veel felle en opvallende kleuren beschikbaar om uit te kiezen. Er wordt eigenlijk bij elke jongensfiets 12 inch gebruik gemaakt van mooie kleurcombinaties. Volare heeft zelfs een design dat geïnspireerd is door de populaire superheld Batman! De modellen waar uit gekozen kan worden zijn ook divers. Denk hierbij aan een transportfiets, stadsfiets of zelfs een motorcross fiets. De transportfiets is goed te gebruiken voor het vervoeren van kleine spullen zoals een rugzakje. De verschillende merken in ons assortiment hebben een eigen manier van fietsen maken. Volare is bijvoorbeeld een echte expert op het gebied van kinderfietsen en dus ook de jongensfiets 12 inch.

De specificaties jongensfiets 12 inch

Een jongensfiets 12 inch lijkt wellicht simpel, maar toch beschikken ze al over hoogwaardige specificaties. Neem bijvoorbeeld de handremmen waarover de Volare Yipeeh beschikt. Deze zorgen samen met de terugtraprem voor een veilige rijervaring voor uw kind. Het frame van elke jongensfiets 12 inch is stevige uitgevoerd en bestaat uit staal. Zelfs tegen de wildste ritten zijn deze fietsen bestand! Heeft u hulp nodig bij het vinden van de perfecte jongensfiets 12 inch? Neem dan contact op met onze behulpzame klantenservice. Zij helpen u graag verder!  We hebben jongensfietsen in de volgende maten: jongensfietsen 14 inch, jongensfietsen 16 inch, jongensfietsen 18 inch, jongensfietsen 20 inch, jongensfietsen 22 inch, jongensfietsen 24 inch en jongensfietsen 26 inch