16 producten

Meisjesfiets 20 inch

Ook op het gebied van veiligheid doen we ons uiterste best. Uiteraard speelt deze factor een grote rol bij het aanschaffen van een 20 inch meisjesfiets. Hierom zijn onze meisjesfietsen standaard uitgerust met de beste voorzorgsmaatregelen. Bijna alle fietsen hebben LED verlichting en alle 20 inch meisjesfietsen hebben reflectoren in het wiel voor optimale zichtbaarheid in het verkeer. De frames zijn sterk en kunnen gemakkelijk tegen een stootje. De dichte kettingkast voorkomt dat kleding of voetjes tussen de bewegende onderdelen van de fiets komen. Zo kan uw docht met een veilig gevoel gaan fietsen en urenlang genieten.

Modellen & Kleuren

De meisjesfiets 20 inch is er in veel verschillende soorten en afmetingen. Zo hebben we de standaard meisjesfiets in het roze, wit of blauw met een schattige print en lieve accessoires voor de nog wat jongere en speelse dametjes. Voor de wat oudere kinderen hebben we ook al een 20 inch omafiets of transportfiets. Deze hippe uitvoeringen zijn ook verkrijgbaar in diverse leuke kleuren. De omafiets is afgeleid van het klassieke design van vroeger. Dit is een van de populairste modellen onder elke leeftijdsgroep. De transportfiets is een praktische meisjesfiets 20 inch door het gebruik van een voordrager.

We beschikken over meisjesfietsen in veel maten. Zo hebben we meisjesfietsen 12 inch, 14 inch, 16 inch, 18 inch, 22 inch, 24 inch en 26 inch Wij bieden veel verschillende meisjesfietsen van 20 inch. Bovendien zijn ze allemaal zeer scherp geprijsd en lopen er vaak leuke aanbiedingen. Zo koopt u al een schitterend fietsje voor een bedrag onder de €200,-. Een nieuwe en misschien wel eerste fiets brengt altijd veel vreugde en plezier met zich mee. Zeker een ervaring die de meeste nooit meer zullen vergeten. Welk meisje droomt nu niet van een fiets in haar lievelingskleur. Kies er samen eentje uit, of geef het als geweldige verassing voor een verjaardag! Er bestaan erg meisjesachtige fietsen in het roze, maar ook wat stoerdere fietsen in het grijs of blauw. De keuze is helemaal aan uw en uw dochter!

  • Scherp geprijsd
  • Diverse kleuren
  • Leuk voor elke kleine dame

Bestel direct

Zo zit er ook voor uw dochter een passende meisjesfiets tussen. Bekijk het complete assortiment en bestel direct de 20 inch meisjesfiets. Op Superfietsen hanteren wij de laagste prijs zodat u altijd een voordelig fiets te pakken kunt krijgen. Heeft u er eentje uitgekozen? Dan is het leuk om meteen leuke accessoires mee te bestellen. Bijna elke kinderfiets is uit te breiden met een fietstas, een rekje voor op het stuur of een leuke vlag of bel om de fiets helemaal te personaliseren. Extra veilig op weg? Denk dan eens aan een fietshelm, zodat ernstig letsel wordt voorkomen. Mocht de fiets al een rekje, of voordrager, hebben? Dan is een krat een van de beste opties om uit te kiezen als accessoire.