24 producten

Meisjesfiets 24 inch  

Een meisjesfiets 24 inch is beschikbaar in vele soorten, kleuren vormen en maten! Superfietsen heeft voor u een breed assortiment en beschikt bovendien over de beste prijzen. Gunt u uw dochter, kleindochter, nichtje of kennis de verjaardag om nooit meer te vergeten? Een 24 inch meisjesfiets is namelijk het perfecte cadeau voor een meisje tussen de 8 en 12 jaar. Kies samen de perfecte fiets uit, of houd en een verassing en maak de grote dag nog specialer. Lengte is bij het kiezen van een fiets belangrijker dan de leeftijd van een kind. Daarom is het verstandig om vooraf te weten hoe groot de fietser is. Een meisjesfiets 24 inch is geschikt voor een kind met een lengte van minimaal 130 centimeter. Het kan per kind verschillen wat de voorkeur is qua voetpositie. De een heeft graag beide voeten plat op de grond in stilstand. De ander kan liever hebben dat de tenen bij de grond kunnen komen.

De soorten meisjesfiets 24 inch

Het aanbod waar u bij Superfietsen uit kunt kiezen is zeer divers. Natuurlijk is dit handig en zit er altijd wel iets voor iedereen tussen. Echter kan het ook lastig worden de perfecte fiets uit te kiezen juist omdat er zoveel verschillende modellen bestaan! Het eerste waar u op zou kunnen letten bij het uitzoeken van een  meisjesfiets 24 inch, is de kleur. Vaak beschikken deze kinderfietsen over een speels patroon en wat fellere kleuren. Sommige fietsen hebben ook een leuk design wat zowel op de jasbeschermers als kettingkast zit. Het uiterlijk van deze fietsen kan toch al wel veel op een volwassen fiets lijken, zij het wat kleiner natuurlijk. Wat ook gelijk aan een fiets opvalt is het type model. Dit kan bijvoorbeeld een omafiets of transportfiets zijn. Een omafiets beschikt vaak over simpele maar erg stevige onderdelen die lang mee gaan. Het ontwerp van deze fietsen wordt vaak gekenmerkt door een dubbele framebuis die van onder het stuur tot aan het zadel loopt. Een omafiets beschikt ook vaak over een dichte kettingkast en jasbeschermers. Deze houden de kleding schoon en beschermt tegen de draaiende onderdelen van de fiets. Een meisjesfiets 24 inch in vorm van een transportfiets beschikt natuurlijk over een voordrager. Hiermee is het verplaatsen van boeken, tassen en andere spullen geen enkel probleem.

  • Veel soorten beschikbaar
  • Diverse specificaties
  • Veel keuze in kleur

Specificaties van de fiets

Elke fiets bekijkt, valt u wellicht het een en ander op. Ondanks dat dit allemaal 24 inch meisjesfietsen zijn, verschillen veel fietsen toch onderling van elkaar. Dit heeft alles te maken met de specificaties van elke fiets. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de remmen, versnellingen of het type frame. Het is maar net wat uw kind fijner zou vinden of meer aan gewend is. Een terugtraprem komt bijvoorbeeld veel voor omdat dit bij kinderfietsen voorkomt. Versnellingen en zijn vaak een luxere toevoeging en zitten op de wat duurdere fietsen.

We beschikken over meisjesfietsen in veel maten. Zo hebben we meisjesfietsen 12 inch, 14 inch, 16 inch, 18 inch, 20 inch, 22 inch en 26 inch