135 producten

Altec fietsen

Een van de vele topmerken bij Superfietsen, is steeds populairder wordende merk Altec. Deze fietsen hebben een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. U heeft de keuze uit een groot aanbod zodat er altijd wel een perfecte fiets tussen zit. Een fiets kopen van dit merk is dan ook zeker aan te raden. Altec integreert de laatste ontwikkelingen op het gebied van fietsen trends/mode in alle modellen die geproduceerd worden. Iedereen een goede fiets leveren voor de juiste prijs. Dat is waar Altec al jaren voor staat en naar streeft! Sinds 2001 is dit merk al bezig met het veroveren van Nederlandse fietspaden. De kwaliteit van de fietsen is steeds verder vooruit gegaan en de prijs is laag gebleven. Met een groot aanbod en ruime opslagcapaciteit is het altijd mogelijk om een geschikt fiets uit te zoeken.

Het assortiment Altec fietsen

Het Altec assortiment is zeer uitgebreid en omvat alle populaire modellen op de Nederlandse markt. Neem bijvoorbeeld het meest populaire model van Nederland; de omafiets. Deze fiets is niet alleen zeer populair bij de dames, maar ook menig heer fietst hierop. Studenten fietsen ook graag op dit model, door de zachte prijs en eenvoudige techniek is dit een zeer fijne fiets. Een Altec omafiets is mooi in haar eenvoud en gemakkelijk te onderhouden. Er bestaan luxere uitvoeringen zoals de Altec London. Deze heeft versnellingen en snelbinders om te zorgen voor een aangename rit over langere afstanden. Voor degene die graag veel bagage meeneemt op de fiets, is een transportfiets de beste optie. Deze fietsen zijn zeer stevig en beschikken over een handige voordrager waarmee tassen en boeken vervoerd kunnen worden. Een krat of mand is een zeer simpele maar leuke uitbreiding voor een transportfiets en zijn ook van Altec te verkrijgen.

  • Lage prijzen
  • Ruim assortiment
  • Snelle levering

Voor kinderen zijn er natuurlijk ook kinderfietsen beschikbaar. Kinderen fietsen over het algemeen meer dan volwassenen en hebben dus ook goede fietsen nodig. Al vanaf 1,5 jaar kunt u bij Altec terecht voor een leuke kinderfiets.  Vaak hebben deze fellere kleuren en speelse patronen, zeker de kleineren modellen. De moeders van deze kinderen hebben natuurlijk ook een fiets nodig. Om deze rede zijnde Altec moederfietsen gemaakt. Deze fietsen beschikken over een aantal handige toevoegingen die het fietsen met een kinderzitje een stuk gemakkelijker maken. Het stuur is een stuk breder zodat het maken van stuurbewegingen gewoon goed kan gaan. De afstand tussen het zadel en het stuur is ook vergroot waardoor op- en afstappen eenvoudig blijft. Veel Altec moederfietsen beschikken over een stuurslot en dubbelpotig standaard, dit vergroot de stabiliteit van de fiets wanneer u deze parkeert.

Een stadsfiets kent iedereen wel. De stadsfietsen van Altec zijn vaak uitgerust met meerder versnellingen en komen helemaal tot hun recht in een stedelijke omgeving. Langere afstanden zijn dan ook geen enkel probleem op deze fietsen. Een goed voorbeeld hiervan is de Altec Metro stadsfiets met 7 versnellingen. Bent u van plan de kinderen naar school te brengen of een groot aantal boodschappen te halen? Dan is een Altec Bakfiets de oplossing voor u. Deze fietsen zijn beschikbaar met 2 of 3 wielen en met grote of kleine laadbak. Ook is het mogelijk om een regenhuif bij uw bakfiets te bestellen zodat de bagage of kinderen beschermd zijn tegen de regen. Benieuwd naar de altec mountainbikes in het assortiment? 

Comfortabele fietsen van Altec!

Voor degene die graag extra comfortabel onderweg is, zijn er de elektrische fietsen van Altec. Deze beschikken over verschillende rijstanden en luxe specificaties. E-bikes worden steeds populairder en dat heeft ook Altec gemerkt. Door slim in te spelen op de markt en er voor te zorgen dat u kunt kiezen uit verschillende modellen.

Voor persoonlijk advies over de juiste Altec fiets kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.