Alle fietsmerken in onze collectie! Ruim assortiment en lage prijzen

Merken

Op zoek naar een fiets die bij jou past?

Natuurlijk heeft iedereen een ander voorkeur, natuurlijk ook wanneer het op fietsen kopen aankomt. Het brede assortiment van Superfietsen zorgt er voor dat iedereen kan genieten van een fiets die bij hem of haar past. Elk merk heeft zo zijn eigen manier van fietsen produceren. De modellen, kleuren en designs kunnen van bijvoorbeeld een transportfiets erg verschillen wanneer we het over een ander merk hebben. Niet alleen voor volwassen fietsen kunt u bij Superfietsen terecht. Ook kinderen kunnen genieten van een van deze fietsmerken. Sommige fietsmerken zoals Volare zijn zelfs gespecialiseerd in het maken van kinderfietsen en alles wat daar bij komt kijken. Deze fietsen hebben stevige onderdelen en vaak opvallende kleuren. Perfect voor kinderen dus! Omdat het lastig kan zijn de verschillende tussen de merken te zien, hebben we voor u een overzicht gemaakt van de populaire merken.

Altec
Het fietsmerk Altec is erg populair door de balans tussen prijs en kwaliteit. Bij Superfietsen heeft u gegarandeerd de laagste prijs op dit populaire merk. U kunt hier terecht voor trendy stadsfietsen, praktische transportfietsen en degelijke omafietsen. Houd dit merk goed in de gaten want de meeste modellen verkopen erg snel! Vooral erg populair zijn de stadsfietsen met 7 versnellingen. De lage prijs en het gemak wat deze fietsen bieden maken het echte toppers! Ook voor kinderen heeft Altec een breed assortiment beschikbaar.

Volare
Zoals eerder besproken is Volare een fietsmerk zich gespecialiseerd is in het maken van kinderfietsen. Over de jaren heen heeft Volare zich ontwikkeld tot een echte expert. De opvallende kleuren en diverse modellen zorgen er voor dat elk kind de perfecte fiets uit kan kiezen. Veiligheid staat uiteraard voorop, maar aan design en comfort is ook gedacht. Al vanaf jongs af aan kan uw kind beginnen met fietsen op een Volare fiets. Vanaf 2 jaar zijn er fietsen met zijwieltjes die evenwicht bewaren een stuk makkelijker maken. Volare heeft ook 28 inch modellen, echter beschikken deze wel over kleuren die bij kinderfietsen passen.

Umit
Umit is een fietsmerk dat veel gespecialiseerde fietsen, maar ook reguliere stadsfietsen heeft. U kunt hier terecht voor een opvouwbare mountainbike, maar ook wanneer u gewoon dagelijkse ritjes af moet leggen. Een Umit fiets beschikt vaak over versnellingen waardoor ze ook op langere afstanden goed te gebruiken zijn.

Cortina

Het fietsenmerk met gevoel voor fashion! Samen met modeontwerpers heeft Cortina er voor gezorgd dat fietsen niet alleen een transportmiddel meer zijn. Op een fiets van Cortina mag en wil je gezien worden! Het brede assortiment en innovatieve ideeen zorgen er voor dat iedereen een Cortina fiets wilt. Zowel voor volwassenen, studenten, jonge kinderen en moeders heeft Cortina fietsen in het assortiment. Mocht u opzoek zijn naar een technisch hoogstandje in een kwalitatieve fiets, dan bestaan er bijvoorbeeld ook fietsen met USB oplader in het frame! Cortina is hét merk voor de mode bewuste man en vrouw. 

Qwic

Dé specialist wanneer het om elektrische fietsen gaat. Qwic is al jaren lang een van de grote spelers op het gebied van e-bikes. Qwic fietsen zien er modern uit en zitten boordevol nieuwe innovaties. Ze zetten erg in op mobiliteit en vinden dan ook dat iedereen gebruikt moet kunnen maken van een e-bike. Deze fietsen zitten in het hogere prijsklassement en stralen dan ook kwaliteit en stijl uit. Qwic maakt veel gebruik van middenmotoren, de nieuwste ontwikkeling op het gebied van trapondersteuning op e-bikes.

Crown

Crown richt zich op alledaagse fietsten die vaak gebruikt worden. Het assortiment is (nog) niet zo ruim als dat van andere merken. Echter de fietsen die Crown heeft zijn ware hardlopers! Degelijk stadsfietsen, praktische transportfietsen en betaalbare schoolfietsen. Dat is waar Crown de focus op heeft gelegd. Voor de langere afstanden die studenten moeten afleggen, zijn er fietsen met versnellingen en een voordrager. Voor de kortere ritjes is er de Crown Rio. Een stadsfiets zonder poespas, maar voor een erg scherpe prijs! 

Hulp nodig of opzoek naar wat meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice!

[keuzehulpaiden=ba3331c3-cedf-4653-8239-e7abbb96dd7d]