17 producten

Fietshelm dames nodig?

Op superfietsen.nl vind je diverse fietshelmen voor dames. Zo kun je kiezen uit verschillende modellen, maten, prijsklassen en kleuren. Fijn, want zo kun je er leuk uitzien terwijl je veilig bezig bent, en dat binnen jouw budget! We bieden trouwens alleen fietshelmen van merken aan waar we echt achter staan, denk aan Abus en Polissport.

Veilig onderweg met een fietshelm voor dames

Een ongeluk zit in een klein hoekje, zeker in het verkeer! Je kan je nog wel zo goed houden aan de regels en goed opletten, toch kan het misgaan. Het is dus ook helemaal niet zo gek dat we ons hoofd tijdens een fietsritje willen beschermen. Daarom schaffen steeds meer vrouwen een dames fietshelm aan. Wij vinden dit een positieve ontwikkeling. Uit verschillende onderzoeken is namelijk gebleken dat een fietshelm de kans op hersenletsel zwaar verminderd. Niet alleen voor racefietsers of mountainbikers is dit handig. Want in de straten kan het overdag erg druk worden. Denk bijvoorbeeld aan een auto die je plotseling moet ontwijken.

Door ons ruime assortiment kun je een model uitkiezen die niet alleen veilig is maar er ook nog eens leuk uitziet. Zo kun je kiezen uit verschillende kleuren en vormen. Zo vind je eenvoudig een hoofdeksel die bij jou past. Natuurlijk is comfort ook erg belangrijk. Gelukkig zijn onze fietshelmen voor dames lekker licht. Zo vergeet je bijna dat je een helm op hebt!

Ben je op zoek naar een helm voor heren of kinderen? Daar hebben we een aparte categorie voor.

Dames fietshelm

Door middel van een goede fietshelm blijft je hoofd goed beschermt tijdens eventuele ongelukken. Hiermee kun je (ernstige) hersenletsel voorkomen. Toch is een dames fietshelm alleen verplicht wanneer je in het bezit bent van een speed pedelec. Ondanks dat een helm niet verplicht is, kunnen we ook bij de gewone e-bike en fiets een fietshelm dames aanraden. Voorkomen is namelijk altijd beter dan genezen! Deze helm is trouwens ook goed te gebruiken tijdens het skeeleren of schaatsen.

Natuurlijk hebben we ook een ruim assortiment aan fietshelmen volwassenen.

Fiets helm dames kopen

Ben je er helemaal over uit en wil je een fiets helm dames kopen? Dan kan dit eenvoudig via onze site of via onze winkel. Plaats je een online bestelling voor 16.00 op een werkdag? Dan heb je doorgaans je bestelling de volgende dag al weer in huis. Zo kun je snel veilig de weg op!

Opzoek naar een fietshelm kind? Die hebben we ook!

Vind je het lastig om een keuze te maken en heb je nog extra advies nodig? Neem dan zeker contact op met onze klantenservice. We helpen je graag!