5 producten

Transportfiets 20 inch

Vind binnen een paar minuten de perfecte kinderfiets!

Een transportfiets 20 inch is extra handig om mee naar school te fietsen! Dit heeft natuurlijk alles te maken met de voordrager waarover deze fietsen beschikken. Hiermee is het makkelijker om bijvoorbeeld een schooltasje te vervoeren zonder dat deze aan het stuur gehangen hoeft te worden. Zo is het fietsen niet alleen aangenamer maar ook veiliger. De tas belemmert namelijk niet de stuurkunsten van uw zoon of dochter! Een 20 inch transportfiets is perfect voor kinderen tussen de 6 en 8 jaar. Let er wel op dat niet leeftijd, maar lengte de belangrijkste indicator is voor de grootte van de fiets die het beste bij uw kind past. Dit komt omdat bijna geen enkel kind even lang is op dezelfde leeftijd. Een van de betere punten van een transportfiets 20 inch is het gebruiksgemak. De fietsen zijn namelijk stevig, simpel en vergen weinig onderhoud. Bovendien maakt de eerder genoemde voordrager de fietsen extra praktisch. Door het kleine formaat vallen deze fietsen in de categorie kinderfietsen. Hierdoor zijn ze vaak extra scherp geprijsd zodat iedereen over de juiste en passende transportfiets kan beschikken! Zowel jongens als meisjes kunnen genieten van een van deze fietsen. Door het diverse aanbod is er voor ieder wat wils!

  • Praktisch
  • Onderhoudsarm
  • Goedkoop
  • Stevig

Aanbod transportfiets 20 inch

Omdat het kinderfietsen betreft is het aanbod van de transportfiets 20 inch erg divers. U kunt samen met uw zoon of dochter naar de perfecte fiets opzoek gaan, of het helemaal een verassing laten! Wanneer de grote verassing dag dan daar is, zal het er eentje zijn om nooit meer te vergeten. Het diverse aanbod bestaat uit veel fietsen met andere kleuren, patronen en designs. Vaak erg speels en fleurig zodat de fiets wel wat hoofden zal laten omdraaien op het schoolplein! Een opvallende fiets is trouwens ook makkelijke terug te vinden in een grote groep. Transportfietsen van verschillende merken kunnen over afwijkende specificaties beschikken. Dit heeft te maken met het feit dat elk fietsmerk zo zijn eigen manier van fietsen ontwerpen en produceren heeft. Sommige fietsen lijken bijvoorbeeld erg op een omafiets en andere hebben een meer retro look. Naast de direct opvallende dingen, zijn er ook specificaties die wat meer in details treden. Neem bijvoorbeeld de remmen van een transportfiets 20 inch. Dit kan bijvoorbeeld een terugtrap of handrem zijn. Het kan ook voorkomen dat een fiets over een combinatie van deze remmen heeft voor extra veiligheid. Ter bevordering van de veiligheid zit op elke 20 inch transportfiets en dichte kettingkast.

Voor meer informatie of hulp bij het zoeken naar de beste fiets, kunt u contact opnemen met onze behulpzame klantenservice. Zij helpen u graag verder met het zoeken naar een 20 inch transportfiets of geven u net even wat meer informatie dan de productomschrijving. Uw zoektocht naar een leuke fiets zal hier zeker slagen! Je kan ook een kijkje nemen op meisjesfietsen 20 inch of kinderfiets 20 inch.