5 producten

Kinderfiets 14 inch voor kinderen tussen de 3 en 5 jaar

Kinderfiets 14 inch

Een kinderfiets 14 inch is perfect voor jongens en meisjes tussen de 3 en 4 jaar. Een kleine overstap van de 12 inch fietsen, maar toch met wat verschillen. De wielmaat wordt namelijk bepaald aan de hand van de lichaamslengte van uw kind. Hoe langer het kind, des te groter te wielmaat dien te zijn. Op een 14 inch kinderfiets is het mogelijk op een veilige manier te leren fietsen en omgaan met het verkeer. Wel is het belangrijk om te weten dat deze fietsen beter thuishoren op de stoep dan een fietspad. Heel snel zullen ze waarschijnlijk niet gaan en zo heeft u goed de controle over de kleine fietsers. Kinderen kunnen op dezelfde leeftijd erg van elkaar verschillen qua lichaamslengte. Het is daarom niet voor elk kind tussen de 3 en 4 jaar geschikt om op een kinderfiets 14 inch te rijden. Bereken van te voren de best passende framemaat voor uw kind op deze pagina.

Alle kinderfietsen van Superfietsen 


Maak uw keuze uit mooie fietsen

Het aanbod is zeer divers en bestaat alleen maar uit topfietsen. Elk kind zal een andere voorkeur of interesse hebben dus een ruim aanbod is erg belangrijk! Samen met uw zoon of dochter een nieuwe fiets uitzoeken is een van de mooiste dingen die er is. Maar een kinderfiets 14 inch als verassing cadeau geven is wellicht nog wel leuker! Peil van te voren stiekem de voorkeur en keuze van uw kind om teleurstelling te voorkomen. De kinderfietsen 14 inch bij Superfietsen zijn van hoge kwaliteit en bovendien geleverd met de laagste prijsgarantie. Hiernaast lopen er vaak meerdere acties op onze website zodat u kan genieten van de beste fiets voor de meeste korting. Omdat het kinderfietsen betreft, beschikken ze over mooie kleurenpatronen en designs. Vaak beschikt een fiets over meerdere kleuren om een speels effect te creëren.

Enkele populaire kleuren

  • Blauw
  • Grijs
  • Groen

Kinderfiets 14 inch specificaties

Een kinderfiets 14 inch kan beschikken over diverse specificaties. Denk hierbij aan een voordrager of poppenmandje. Wanneer een kinderfiets 14 inch beschikt over een voordrager, spreken we van een transportfiets. Hiermee is het gemakkelijk om spulletjes te vervoeren, naar school bijvoorbeeld! Wel beschikt elk van deze kinderfietsen over zijwieltjes. Met deze handig toevoegingen kunnen kinderen gemakkelijkere leren fietsen. Uiteraard is het mogelijk deze te demonteren wanneer het fietsen voldoende onder controle is. Mocht u vragen hebben over het assortiment of de specificaties van de verschillende fietsen, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. De klantenservice helpt u graag verder!