18 producten

Kinderfiets 14 inch

Binnen 2 minuten de perfecte kinderfiets vinden?

Een kinderfiets 14 inch is perfect voor jongens en meisjes tussen de 3 en 4 jaar. Een kleine overstap van de 12 inch fietsen, maar toch met wat verschillen. De wielmaat wordt namelijk bepaald aan de hand van de lichaamslengte van uw kind. Hoe langer het kind, des te groter te wielmaat dien te zijn. Op een 14 inch kinderfiets is het mogelijk op een veilige manier te leren fietsen en omgaan met het verkeer. Wel is het belangrijk om te weten dat deze fietsen beter thuishoren op de stoep dan een fietspad. Heel snel zullen ze waarschijnlijk niet gaan en zo heeft u goed de controle over de kleine fietsers. Kinderen kunnen op dezelfde leeftijd erg van elkaar verschillen qua lichaamslengte. Het is daarom niet voor elk kind tussen de 3 en 4 jaar geschikt om op een kinderfiets 14 inch te rijden. Bereken van te voren de best passende framemaat voor uw kind op deze pagina.

Hier zie je een overzicht van de verschillende kinderfietsen in ons assortiment. Al vanaf 2 tot 4 jaar kunnen kinderen genieten van een van onze fietsen. Dan heeft een kinderfiets nog zijwieltjes. Hiermee kunnen kinderen op een veilige en vertrouwde manier met het verkeer omgaan. Let er wederom op dat je een fiets niet op de groei koopt. Dit klinkt misschien handig, maar dat is het niet. Bij een fiets raden we dit zelfs altijd af. Kinderen remmen soms nog instinctief met hun voeten. Een te grote fiets kan dan gevaarlijk zijn. Ook kunnen ze bij een te groot stuur, minder scherpe bochten maken. Bekijk dus goed welke inchmaat jouw kind nodig heeft. De meest populaire kinderfiets maten zijn: kinderfiets 12 inchkinderfiets 16 inch, kinderfiets 18 inch, kinderfiets 20 inch, kinderfiets 24 inch en kinderfiets 26 inch.


Ons aanbod 14 inch kinderfietsen

Het aanbod is zeer divers en bestaat alleen maar uit topfietsen. Elk kind zal een andere voorkeur of interesse hebben dus een ruim aanbod is erg belangrijk! Samen met uw zoon of dochter een nieuwe fiets uitzoeken is een van de mooiste dingen die er is. Maar een kinderfiets 14 inch als verassing cadeau geven is wellicht nog wel leuker! Peil van te voren stiekem de voorkeur en keuze van uw kind om teleurstelling te voorkomen. De kinderfietsen 14 inch bij Superfietsen zijn van hoge kwaliteit en bovendien geleverd met de laagste prijsgarantie. Hiernaast lopen er vaak meerdere acties op onze website zodat u kan genieten van de beste fiets voor de meeste korting. Omdat het kinderfietsen betreft, beschikken ze over mooie kleurenpatronen en designs. Vaak beschikt een fiets over meerdere kleuren om een speels effect te creëren.

Populairste kleuren 14 inch kinderfiets

  • Blauw
  • Grijs
  • Groen

Specificaties kinderfiets 14 inch

Een kinderfiets 14 inch kan beschikken over diverse specificaties. Denk hierbij aan een voordrager of poppenmandje. Wanneer een kinderfiets 14 inch beschikt over een voordrager, spreken we van een transportfiets. Hiermee is het gemakkelijk om spulletjes te vervoeren, naar school bijvoorbeeld! Wel beschikt elk van deze kinderfietsen over zijwieltjes. Met deze handig toevoegingen kunnen kinderen gemakkelijkere leren fietsen. Uiteraard is het mogelijk deze te demonteren wanneer het fietsen voldoende onder controle is. Mocht u vragen hebben over het assortiment of de specificaties van de verschillende fietsen, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. De klantenservice helpt u graag verder!

Waarom een 14 inch kinderfiets kopen bij Superfietsen?

Wanneer je een kinderfiets 14 inch bij ons besteld, weet je zeker dat je tevreden bent! Door een nauwe samenwerking met de leverancier, hanteren we snelle levertijden en een hoge mate van service. We kunnen dan niet allen scherpe prijzen bieden, maar ook uitgebreide product informatie. Handig wanneer je nog niet helemaal weet wat voor fiets je wilt kiezen. Een kinderfiets 14 inch is vaak al bijna helemaal rijklaar. Dat wil zeggen dat er bijna gelijk op gereden kan worden. Check wel of alles goed werkt vóór het fietsen. Veiligheid staat voorop, helemaal wanneer het om een kinderfiets 14 inch gaat!