193 producten

Volare kinderfietsen

Koop je het eerste kinderfietsje voor je kind? Of ben je juist op zoek naar een stoer uitziende tienerfiets omdat je kind zijn of haar vorige fiets ontgroeid is? Dan ben je op zoek naar een Volare kinderfiets! Volare is een Nederlandse fabrikant die fietsen maakt die perfect op de behoeften van ieder kind aansluiten. In ons assortiment vind je Volare kinderfietsen voor jongens en meisjes van alle leeftijden.

Waarom een kinderfiets Volare?

Er zijn veel nieuwe en tweedehands kinderfietsen te koop. Waarom zou je nu net kiezen voor een Volare fiets? Allereerst heeft Volare een ontzettend groot assortiment. Met 250 modellen in huis is er altijd wel een fiets te vinden waar je zoon of dochter graag mee gezien wordt. Heb je het eerste Volare kinderfietsje voor je kind gekocht? Dan hoef je voorlopig nog geen afscheid te nemen van dit merk. Het maakt 10 inch fietsen voor de allerjongste fietsers, maar je vindt in ons Volare assortiment ook 28 inch tienerfietsen. Je kind kan dus echt opgroeien met dit fietsenmerk.

De mooiste Volare kinderfietsen

Je zult je kind ontzettend blij maken wanneer je hem of haar een fiets van Volare cadeau doet. Niet alleen de kwaliteit van de fietsen zijn uitstekend, maar ook hun uiterlijk. Voor de allerjongsten zijn er stoere fietsjes met een brommeruiterlijk verkrijgbaar en snoezige fietsjes met een zitje achterop voor de favoriete knuffel of pop. Daarnaast maakt Volare leuke fietsen van onder andere Marvel, Disney en Nickelodeonseries. Koop bijvoorbeeld een Paw Patrol fiets of een Frozen fiets.
Voor de wat oudere kinderen zijn fietsen te koop met een volwassen uiterlijk en een jeugdige twist. Denk bijvoorbeeld aan een omafiets in een vrolijke kleur.

De juiste maat Volare kinderfiets kopen

Hoewel het verleidelijk kan zijn een fiets ‘in de groei’ te kopen, is het beter om een fiets te kopen die direct aansluit op de behoeften van je kind. Op een te grote fiets kan je kind niet goed bij de trappers of bij de grond. Bovendien is een grotere fiets zwaarder, waardoor het moeilijker is voor je zoon of dochter om de controle te behouden. Kies daarom een fiets waarmee je kind comfortabel kan fietsen.

Overige eigenschappen waar je op let bij het kopen van een Volare fiets

Er zijn nog een aantal andere zaken die je kunt overwegen wanneer je op zoek bent naar een kinderfiets. Denk bijvoorbeeld aan eigenschappen als een terugtraprem of versnellingen. Jonge kinderen hebben geen versnellingen nodig, maar wanneer je zoon of dochter de tienerleeftijd bereikt, is het het overwegen waard. Voor jongere kinderen is het raadzaam voor een terugtraprem te kiezen in plaats van een handrem.
Het uiterlijk van de fiets telt uiteraard ook mee. Je wilt het liefst dat je kind vol trots op zijn of haar nieuwe fiets rondrijdt. Let op de kleur en eventuele extra’s, zoals een mandje voorop of een bidonhouder.