32 producten

Transportfiets Heren

Op zoek naar een transportfiets die bij jou past?

De transportfiets heren is een van de meeste populaire modellen van het moment. Zowel geschikt voor volwassenen of jongens met een lengte van minimaal 155cm. Met zo’n transportfiets is het heel makkelijk om boodschappen, schoolboeken of andere dingen te vervoeren. Niet langer hoeft u twee keer te fietsen omdat alle bagage gemakkelijk op de voordrager kan! Onder elke leeftijdsgroep komen dit soort fietsen steeds meer voor en met een goede reden! Een transportfiets  heren is natuurlijk makkelijk te herkennen aan de voordrager. Echter zijn er ook andere componenten die dit soort fietsen speciaal maken. Vaak beschikt deze ook over een stuurslot of stuurstabilisator. Hiermee blijft uw fiets overeind. Ook beschikken vele heren transportfietsen over een dubbel-potig standaard. Hiermee staat de fiets zeer stabiel en valt deze niet zomaar om. Ook kunt u zo overal zonder veel moeite parkeren.

Voordelen van een transportfiets heren:

  • Handig voor bagage
  • Simpel of juist luxe
  • Veel verschillende modellen


Transportfiets heren kopen

Er bestaan veel verschillende soorten heren transportfietsen. Voor de korte dagelijkse afstanden is het mogelijk een transportfiets zonder versnellingen aan te schaffen. Deze fietsen zijn vaak onderhoudsarm en simpel qua techniek. Hierdoor ligt de aanschafprijs ook een stuk lager. Moet u dagelijks lange afstanden afleggen of geniet u graag van wat meer comfort? Dan is een transportfiets voor mannen met versnellingen echt iets voor u. Deze fietsen beschikken over 3 of meer versnellingen waarmee u gedurende heel uw rit altijd comfortabel onderweg kunt zijn. Een aantal transportfietsen zijn gemaakt van aluminium. Een goede keuze voor een aluminium transportfiets is de Cortina U4 transportfiets. Hierdoor blijft het gewicht, ondanks de voordrager toch redelijk laag. U heeft natuurlijk de keuze uit veel verschillende keuren en designs. Zo zit er voor iedereen altijd wel wat tussen! De bagageruimte is eventueel gemakkelijk uit te breiden door het plaatsen van een leuke fietskrat of fietsmand. Bovendien zorgt dit er voor dat u een persoonlijk tintje aan de fiets mee kan geven.

Opzoek naar een transportfiets dames?

Goedkope transportfiets heren

Net zoals iedereen houden we bij Superfietsen van lage prijzen voor een mannen transportfiets! Zoveel zelfs, dat we u altijd de garantie bieden dat u nooit te veel betaald. Door onze nauwe samenwerking met de leveranciers, kunnen wij garanderen dat we de goedkoopste zijn. U heeft al een transportfiets heren voor minder dan €200! Uiteraard bestaan er ook elektrische transportfietsen in ons assortiment. Deze fietsen bieden maximaal comfort voor zowel de lange als korte afstanden. Net zo praktisch als een reguliere dames transportfiets, maar dan ook nog met elektrische trapondersteuning! 

Gelijk de goedkoopste transportfiets heren zien?