11 producten

Umit

Umit fietsen is een merk dat een zeer divers aanbod fietsen heeft, tegen een verrassend aantrekkelijke prijs. Uiteraard zijn er de reguliere stadsfietsen, maar wat Umit echt goed doet is diversiteit. Van de eerste meters maken met zijwieltjes tot uitdagende parcours afleggen op een opvouwbare mountainbike, met Umit kan het allemaal! Wanneer u op een fiets de wereld ontdekt krijgt u net even wat meer mee dan wanneer u in de auto zit. Iedereen heeft dan ook een persoonlijke mening over de manier waarop men dit zou willen doen. Daarom zorgt Umit er voor dat kinderen vanaf 2 jaar al kunnen genieten van een perfecte fiets. Door een nauwe samenwerking met de leverancier is het mogelijk u de beste mogelijke prijs voor een Umit fiets aan te bieden! Ziet u op een andere website een lagere prijs voor dezelfde fiets? Laat het ons dan weten zodat we u alsnog de beste prijs kunnen bieden!

Het assortiment van Umit

U heeft de keuze uit vele verschillende fietsen, ook voor uw kind! De kleinste inchmaat die Umit aanbiedt is 12 inch en de grootste 29 inch. U kunt zich vast wel voorstellen dat er dan ook grote diversiteit aan fietsen bestaat. Om het allemaal wat duidelijker te maken, leggen we graag voor u uit wat Umit te bieden heeft.

  • Umit Kinderfietsen – De kinderfietsen van Umit zijn van hoge kwaliteit en erg populair! De Umit Superbomer is het pefecte voorbeeld van een stoere jongensfiets. Het design is opvallend en de zijwieltjes zorgen voor een gecontroleerde rit. Umit heeft ook veel mountainbikes in kleinere maten die uitblinken in off-road routes en uitdagende paden.

  • Umit Stadsfietsen – Voor een stadsfiets kunt u ook terecht bij die fietsenmerk. Wat deze stadsfietsen zo speciaal maakt is het aantal versnellingen. Dit zijn namelijk maar liefst 21! Hiermee is het makkelijk langere afstanden af te leggen of een uitdagende route te nemen. Schakel naar de juiste versnellingen en merk hoe makkelijk dit rijdt. Nu klink dat misschien een beetje overweldigend, maar deze fietsen zijn ook perfect voor dagelijks gebruik. De prijzen zijn namelijk erg scherp.

  • Umit Mountainbikes – Voor degene die graag een uitdagende route neemt, is een mountainbike perfect. Umit heeft een groot aantal mountainbikes die onderling veel verschillen. Denk hierbij aan een verende voorvork of zelfs een verend frame! Dit zijn uniek uitziende fietsen die bovendien erg comfortabel rijden. Umit is zelfs zo’n specialist dat ze opvouwbare mountainbikes hebben gemaakt. Perfect voor op vakantie dus!

  • Umit Vouwfietsen – Zoals net vermeld biedt Umit ook vouwfietsen aan. Niet alleen in de mountainbike variant, maar ook de standaard vouwfiets is erg populair. Snel op de vouwen en bovendien compact op te bergen. Deze fietsen zijn perfect voor de drukke reiziger of degene die graag op vakantie gaat en de fiets mee wilt nemen.

Behoefte aan wat meer uitleg of informatie bij het kiezen van de best passende Umit fiets? Neem dan contact op met een van onze behulpzame medewerkers van de klantenservice! Zijn staan voor u klaar en helpen u graag verder.