0 producten

Geen producten gevonden

Omafiets 22 inch

Binnen 2 minuten de perfecte kinderfiets vinden?

Een omafiets 22 inch van Superfietsen is gebaseerd op een mateloos populair model. De volwassen omafiets is namelijk door heen Nederland te zien. Dit heeft te maken met de geschiedenis van de fiets, maar ook de specificaties. Van oorsprong zijn dit fietsen die simpel in design, maar heel erg stevig zijn. Onderhoud aan deze fietsen is dan ook vaak niet, tot weinig nodig. De eerste fietsen die commercieel beschikbaar kwamen voor consumenten was dan ook de omafiets. Een omafiets 22 inch is iets wat redelijk nieuw is omdat er eerst alleen fietsen voor volwassen gemaakt werden. Door de populariteit onder volwassenen kwamen er ook fietsen voor kinderen op de markt. Qua design lijken deze fietsen erg op de grotere maten, ook qua specificaties. Voor kinderen is het belangrijk dat ze goed op de omafiets 22 inch passen. Dit heeft te maken met de veiligheid omdat kinderen vaak instinctief met hun voeten afremmen. Een te grote fiets kopen raden wij dan ook af. Het is beter een passende fiets te bestellen en dan later het zadel hoger te zetten mocht dit nodig zijn.

De volgende maten zijn beschikbaar

 

Het assortiment van Superfietsen

Omdat kinderen natuurlijk vaak verschillende wensen hebben, heeft Superfietsen voor u een zeer divers aanbod beschikbaar. Door de variatie in kleur zit er altijd wel een passende fiets tussen. Ook zijn er omafietsen in de 22 inch maat beschikbaar met een voordrager. Hiermee is het makkelijker bagage vervoeren. Dit komt zeker goed van pas wanneer uw kind dagelijks naar school rijdt met de fiets.

Enkele populaire kleuren:

  • Zwart
  • Rood
  • Blauw

Specificaties van de omafiets

De omafiets 22 inch is een erg degelijk model. De onderdelen mogen dan simpel zijn, ze zijn wel zeer stevig en betrouwbaar. Vaak is een omafiets te herkennen aan een gebogen frame. Dit zorgt er voor dat er een dubbele framebuis constructie ontstaat waardoor de omafiets zeer stevig is. Over het algemeen bestaat het frame uit staal. Dit is een zwaarder materiaal dan aluminium, maar wel zeer robuust. Er zitten geen versnellingen op een omafiets 22 inch. Dit maakt ze erg onderhoudsarm en bovendien voordeliger! Op langere afstanden is het echter wel verstandig naar een fiets met versnellingen te kijken. Door het gebrek aan versnellingen kan er ook makkelijk een dichte kettingkast op een omafiets zitten. Dit beschermt de kleding tegen het draaien van de ketting. Ook beschikt het achterwiel van een omafiets 22 inch over jasbeschermers. Hierdoor zal de kleding veel minder snel vies worden wanneer het regent bijvoorbeeld. Gebruik de filters op de pagina om de perfecte fiets naar voren te halen!

Alle 22 inch meisjesfietsen zien?