47 productenCortina Transportfiets

Een Cortina Transportfiets is misschien wel de meest handige fiets van Cortina. Dit heeft te maken met het kenmerkende rekje, ook wel de voordrager genoemd. Deze is op elke transportfiets van Cortina te vinden. Perfect voor wanneer je met een school- of boodschappen tas een stukje wilt gaan fietsen. Onder studenten is deze fiets dan ook razend populair. Transportfietsen van Cortina zijn niet alleen praktisch, maar ook erg betrouwbaar. Dit komt omdat Cortina garant staat voor kwaliteit en onderdelen die lang mee gaan. De fietsen worden in Nederland geproduceerd, waardoor Cortina alles in eigen hand heeft. Bovendien heeft dit populaire fietsmerk altijd een oogje op design wanneer ze een fiets maken. Dit zorgt er voor dat Cortina is uitgegroeid tot een van de meest gewilde fietsmerken van Nederland. De Cortina transportfiets staat voorop als het meest verkocht model. Het is dan ook niet gek dat je steeds meer van deze fietsen ziet rijden. Elke fietsenwinkel verkoopt wel een Cortina Transportfiets!

Verschillende Cortina Transportfietsen

Ondanks dat het allemaal Cortina Transportfietsen zijn, bestaan er onderling grote verschillen. Dat een fiets een voordrager heeft, is slechts het begin. Elke Cortina Transportfiets heeft een robuust frame. Deze is veelal gemaakt van aluminium en in een enkel geval van staal. Aluminium wordt vooral gebruikt bij de luxere modellen. Door het gebruik van dit materiaal is het frame van de fiets roestvrij en ook lichter dan staal. Zeker bij een transportfiets is een niet al te zware fiets wenselijk. De voordrager en bagage brengen al genoeg extra gewicht met zich mee.

Alle Cortina fietsen bekijken?

Cortina U4 transportfiets

Zoals we al aangaven is de Cortina U4 transportfiets het meest populaire model. Deze heeft ook verschillende uitvoeringen. Denk aan wel of geen versnellingen, hand- of terugtrapremmen en veel verschillende kleuren. Genoeg om uit te kiezen dus! Voor degene die wat meer fietscomfort wilt, is de Cortina Transportfiets U4 er ook in een elektrische variant. De E-U4 heeft alle gemakken van een normale U4 maar dan ook nog eens elektrische trapondersteuning. Als je vaak gebruikt maakt van je fiets, of lange afstanden wilt afleggen is dit dé transportfiets voor jou. Het mooie is dat de elektrische trapondersteuning ook goed helpt bij het doen van boodschappen. Dat extra steuntje in de rug komt dan perfect van pas.

Cortina Common transportfiets

Voor wanneer je op zoek bent naar een subtiele, moderne Cortina transportfiets, is er de Cortina Common. Deze fiets is in 2019 zelfs uitgeroepen tot fiets van het jaar en sindsdien niet minder geworden. Eigenlijk heeft deze fiets alles in huis. Meerdere versnellingen, betrouwbare rollerbrake handremmen en natuurlijk de voordrager. Een stuk kleiner dan bij de U4, maar zeker niet minder handig. Dit is te danken aan het AVS kliksysteem. Op zowel de voor- en achterdrager plaats je binnen een handomdraai een krat of tas op deze Cortina transportfiets. Ook voor bijvoorbeeld een hondenmandje werkt die system perfect. De luxe versie van de Cortina Common heeft zelfs een USB oplader en powerbank in de stuurpen zitten!

Cortina transportfiets kopen

Een Cortina transportfiets kopen doe je bij Superfietsen! Wij kunnen deze fietsen namelijk snel en afgemonteerd leveren. Bestel je vandaag voor 14.00, dan is je Cortina transportfiets de volgende werkdag al in huis. Ook is het mogelijk een testritje te maken op onze indoor testbaan in Rotterdam. Kom gezellig langs voor een bakje koffie. Onze experts vertellen je alles over jouw nieuwe Cortina transportfiets!