36 producten

Cortina e-bike kopen

De Cortina elektrische fiets is razend populair! Dit vinden wij niet heel gek, want met een elektrische fiets kom je altijd comfortabel aan op punt van bestemming. De elektrische trapondersteuning zorgt ervoor dat je niet meer heel hard hoeft te trappen. Zelfs niet wanneer je wind tegen hebt, of een steile brug moet trotseren! De elektrische fietsen van Cortina zijn erg populair. Dit komt door het strakke design in combinatie met uitstekende kwaliteit. Cortina laat zien dat het stoffige imago van de e-bike helemaal van verleden tijd is. 

Waarom een Cortina elektrische fiets?

Cortina is een fietsenmerk wat bekend staat om haar trendy en stijlvolle designs. Dit principe geldt natuurlijk ook op de elektrische fietsen van Cortina. Maar dit is niet alles! Cortina heeft een ruim en divers assortiment aan e-bikes. Zo heeft dit mooie merk onder andere handige elektrische transportfietsen, zoals de Cortina E-u4. Maar ook betrouwbare elektrische moederfietsen. De Cortina e-bike heeft niet alleen een strak design maar is ook nog eens betrouwbaar en comfortabel. Binnen het ruime assortiment van dit mooie merk kun je dus eenvoudig een model kiezen wat bij jou past!

Op superfietsen.nl kun je kiezen uit diverse Cortina e-bikes met een voor- of middenmotor. Weet je niet voor welke positie je moet gaan? We helpen je graag door de eigenschappen voor beide mogelijkheden op een rijtje te zetten.

Voorwielmotor
- Voordeliger in prijs
- Weinig onderhoud vereist
- Voelt alsof je naar voren getrokken wordt

Middenmotor
- Natuurlijke rijervaring, wennen is niet nodig
- Stabiele gewichtsverdeling
- Hogere maximale kracht

Elektrische Cortina Damesfiets

De elektrische Cortina damesfiets is een zeer populaire keuze, onder zowel de dames als de heren. Onder dit type fiets kun je kiezen uit een breed scala aan modellen. Neem je regelmatig spullen mee onderweg? Dan is de Cortina elektrische transportfiets een goede keuze! Op het voorrekje kun je jouw bagage makkelijk kwijt. Het is dan ook niet gek dat dit type e-bike erg populair is onder scholieren. Naast de elektrische transportfiets zijn ook de elektrische stadsfiets en moederfiets erg populair. 

Cortina elektrische fiets kopen

Heb je een Cortina elektrische fiets op het oog? Dan kun je deze eenvoudig bestellen via onze webshop. We leveren niet alleen ontzettend snel, maar maken je elektrische Cortina ook nog eens gratis voor je rijklaar. Dit betekend dat je niet meer zelf hoeft te sleutelen aan je fiets. Omdat we willen dat jij nooit teveel betaald, hanteren we ook nog eens een laagste prijsgarantie. Wil je jouw Cortina elektrische fiets in delen of achteraf betalen? Ook dat is mogelijk!

Vind je het fijn om eerst een proefritje te maken? Dan ben je natuurlijk van harte welkom in onze fietsenwinkel in Rotterdam. Wil je meer informatie over één van onze Cortina e-bikes of kunnen we je ergens anders bij helpen? Neem dan zeker contact op met onze klantenservice. Wij voorzien je graag van passend en eerlijk advies.