5 producten

Carqon: specialist in elektrische bakfietsen

Haal je graag het maximale uit je gezinsleven als het aankomt op fietsen? Dit doe je met een elektrische fiets van het Nederlandse merk Carqon! Een model van dit merk is het resultaat van echt Nederlands vakmanschap en biedt jou en de kinderen een unieke fietservaring. De e-bikes zijn er in verschillende prijsklassen, maar bevinden zich in het hoge prijsklassement. Waarmee onderscheidt Carqon zich van andere fietsmerken en wat is er uniek aan de Carqon bakfiets?

Wie is Carqon en waar staat het voor?

Carqon is een Nederlands bedrijf en bouwt voort op de rijke fietstraditie van ons land. Vakmanschap en ambitie zijn de belangrijkste sleutels voor het ontwikkelen van elektrische bakfietsen voor het gezinsleven. Design, functionaliteit en technologie, al deze elementen komen samen in de fietsen die dit merk op de markt brengt. Inmiddels heeft Carqon meerdere prijzen gewonnen en worden de fietsen van het merk ook verkocht in België, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Denemarken.

Wat is er uniek aan de Carqon bakfiets?

Ben je op zoek naar een exclusieve bakfiets om de kinderen naar school te brengen? Met een Carqon bakfiets kies je voor een origineel rijwiel. Er is keuze uit verschillende Carqon fietsen. Graag vertellen we je meer over de bekendste modellen:

Classic
De Classic-uitvoering is een stijlvolle en robuuste elektrische bakfiets. De fiets werd in 2020 gelanceerd en heeft meerdere internationale design awards gewonnen. De tweewielige bakfiets is ideaal voor het vervoeren van kinderen of de hond. De hoge en veilige bak is tevens voorzien van een kinderveiligheidsslot.

Cruise
De Cruise is een lichtgewicht bakfiets die jou en je kinderen snel vervoert naar school, de stad of een andere bestemming. Het is de tweede familiebakfiets van het merk en het rijwiel onderscheidt zich voornamelijk door een nieuw ontworpen bak inclusief beschermkraag. De binnenzijde is comfortabel en zacht, terwijl de buitenzijde sterk en stevig is en daarmee zorgt voor optimale bescherming van je kroost.

Flatbed
Zoek je een e-bike voor jezelf of je bedrijf? De Flatbed is een elektrische fiets speciaal ontworpen voor avonturiers en ondernemers. Het is namelijk de ideale fiets om mee op pad te gaan. Uniek aan deze fiets zijn het laadplatform en de actieradius van 120 tot 140 kilometer. Met deze alleskunner kom je altijd snel en milieuvriendelijk aan op je bestemming!

Waarom je kiest voor een van de Carqon fietsen


Wil je een goede bakfiets van Nederlandse kwaliteit? Ga dan voor een van de Carqon fietsen. Wat zijn de belangrijkste voordelen van dit merk?

- Met een Carqon bakfiets vervoer je probleemloos kinderen naar school of je trouwe viervoeter naar de dierenarts;
- In- en uitstappen gaat eenvoudig dankzij een deurtje aan de zijkant van de elektrische bakfiets;
- Je kiest altijd voor een fiets met een uniek en doordacht design;
- Iedereen op en in de fiets(bak) is veilig dankzij een stevig frame, goede banden en remmen, verlichting en andere onmisbare functionaliteiten;
- Je hebt altijd de keuze uit verschillende Carqon fietsen in diverse prijsklassen.

Ontdek de wereld met een fiets van Carqon

Een bakfiets van Carqon maakt je leven gemakkelijker, veiliger en comfortabeler! Met dit fietsmerk bescherm je namelijk wat jou dierbaar is. De krachtige motor en prettige stuurervaring maken het aantrekkelijk om met de kinderen op pad te gaan. Dankzij het unieke design en de verschillende kleurstellingen zit er altijd een fiets tussen die je aanspreekt. Verbreed daarom je horizon met een schitterende elektrische fiets van deze Nederlandse producent!

Bestel online een Carqon bakfiets

Wil je nooit meer te laat aankomen op school, of wil je veilig en snel pakketjes bezorgen bij klanten in de stad? Ga dan voor een elektrische Carqon bakfiets of geniet van een fijne rit op de Flatbed. Dankzij de elektrische trapondersteuning kom je altijd snel aan op de plaats bestemming. Maak daarom een keuze uit een van de (bak)fietsen op de website en profiteer van een duurzame en milieuvriendelijke aankoop!