36 producten

Kinderfiets 20 inch

Binnen 2 minuten de perfecte kinderfiets vinden?

Voor kinderen tussen de leeftijden van 6 en 8 jaar zijn er de 20 inch kinderfietsen van Megafietsen. Deze fietsen zijn goed geschikt om als leuk cadeau te geven voor een verjaardag of ander feestmoment! Fietsen in deze maat zijn zowel beschikbaar voor 20 inch meisjesfiets als jongens en komen in veel verschillende kleuren en maten. Met een juiste 20 inch kinderfiets kan uw zoon of dochter de wereld beginnen te ontdekken. Een eerste fiets is vaak erg indrukwekkend voor elk kind. Het is daarom dan ook belangrijk dat de eerste ervaring en leuke is! Er bestaat een groot aantal verschillende kinderfietsen in bijna elke kleur die u maar kunt bedenken. Zo zit er voor elk kind wat geschikts tussen en is iedereen blij. De fiets is natuurlijk samen uit te zoeken, maar kan ook gegeven worden als leuke verassing! Is uw kind fan van bekende Disney films?  Dan bestaan er fietsen met deze designs en kleurenpatronen! Een 20 inch kinderfiets kan soms al erg lijken op een volwassenfiets, maar dan natuurlijk wat kleiner. De overstap naar een echte “grote mensen” fiets zal eens stuk kleiner worden na deze introductie fiets.

Alle kinderfietsen van Superfietsen 

Soorten 20 inch kinderfiets

Ondanks dat het allemaal 20 inch kinderfietsen zijn, is nog steeds mogelijk te kiezen uit een groot aantal modellen en soorten. Een aantal mooie voorbeelden zijn de omafiets, transportfiets en BMX. De omafiets is waarschijnlijk de meeste voorkomende fiets in heel Nederland. Een 20 inch kinderfiets met dit model is afgeleid van de oude fietsen waar de opa’s en oma’s van nu op fietsten. Door de jasbeschermers en dichte kettingkast zijn dit fietsen die zeer geschikt zijn voor kinderen. De kleding kan namelijk moeilijk tussen de bewegende onderdelen van de fiets komen. De transportfiets is makkelijk te herkennen aan de voordrager.  Hiermee kunnen kinderen al vroeg leren om te gaan met extra bagage op hun fietsen. Het zorgt er ook voor dat tassen, boeken en andere spullen niet aan het stuur gehangen hoeven te worden. Bovendien is de voordrager gemakkelijk uit te breiden met een leuk krat of mand. Dit geeft een persoonlijk uiterlijk aan de fiets en vergroot de bagage ruimte. De BMX is officieel een 20 inch fiets en valt daarom onder de term kinderfietsen. Echter kan deze ook gebruikt worden door veel volwassenen. Deze fietsen zijn er voor gemaakt om mee te stunten op aangelegde skateparken of juist off road!

Welke framemaat moet ik kiezen?

De grootte van een kinderfiets is erg belangrijk voor het fietsgemak van uw kind. Een 20 inch kinderfiets is doorgaans geschikt voor een kind tussen de 6 en 8 jaar. Dit is meer een richtlijn dan een regel omdat kinderen op deze leeftijd veel in lengte kunnen verschillen van elkaar. U kunt deze pagina gebruiken om er voor de zorgen dat u de perfecte fiets kiest.