8 producten


Elektrische vouwfiets

De elektrische vouwfiets is aan een ware opmars bezig! U zult ze steeds vaker tegen komen op straat en in de trein. Deze fietsen zijn niet alleen heel erg comfortabel, maar ook nog eens trendy en zeer praktisch. Voor iedereen is het mogelijk om te genieten van een van deze praktische e-vouwfietsen. De meerdere versnellingen in combinatie met de verschillende rijstanden maken dit een erg fijne e-bike vouwfiets. En de elektrische vouwfiets is natuurlijk ook snel op te vouwen. Lange afstanden afleggen, of bijvoorbeeld een lekker stukje toeren is dan ook erg makkelijk. Ook wanneer u dagelijks een redelijk afstand naar uw werk of school moet afleggen, kan een van deze e-bike vouwfietsen erg goed van pas komen! Elektrische vouwfietsen zorgen er voor dat de implementatie van e-bikes weer een stukje dichterbij is. Mede hierdoor is e-bike een van de meest verkochte modellen. Het is daarom dan ook niet gek dat er steeds meer variaties op deze fietsen komen om aan de wensen van iedereen te voldoen.

Waarom een vouwfiets elektrisch?

Een vouwfiets elektrisch, is net even wat handiger dan de gemiddelde fiets. Dit heeft onder andere te maken met de vouwfunctie. Dit is het kenmerkende aspect van een vouwfiets e-bike. Hierdoor kunt u deze dan ook makkelijk opbergen. Wanneer u geen garage of achterop heeft, komt een elektrische vouwfiets erg goed van pas! Wellicht een van de mooie bijkomstigheden is ook dat de fiets gratis mee mag in het openbaar vervoer. Een extra ticket is voor een elektrische vouwfiets dus helemaal niet nodig! Wel dient deze dan opgevouwen te zijn. Zeker wanneer u een redelijk afstand moet afleggen nadat u uit de trein komt is het een groot voordeel dit type fiets bij te hebben.

Vouwfiets elektrisch kopen

Bij Superfietsen bieden we u graag extra zekerheid bij het kopen van een e-bike vouwfiets. Dat een vouwfiets elektrisch is, wil zeggen dat er gecompliceerde onderdelen op zitten. Daarom monteren elke e-vouwfiets al voor 95% af. U hoeft dan alleen maar de trappers in te draaien en het stuur te monteren. Tegen een meerprijs van €60 ontzorgen we u volledig. Ook de versnellingen en handremmen worden dan voor u afgesteld. Let er wel op dat de levertijd dan toeneemt naar 5 tot 10 werkdagen. Uiteraard houden wij u op de hoogte van exacte levertijd zodat u zo snel mogelijk uw nieuwe elektrische vouwfiets kunt gebruiken.

Kenmerken van een e-bike vouwfiets

  • Extra praktisch
  • Gratis mee in het OV
  • Snel opvouwbaar
  • Meerdere rijstanden

 

Elektrische vouwfiets kiezen

Een e-vouwfiets in deze categorie kan redelijk wat verschillen. Dit kan komen door bijvoorbeeld het merk, de kleur of specificaties. Het merk Altec beschikt over een aantal vouwfietsen, maar ook een erg ruim assortiment andere fietsen. Vaak heeft het aantal hoogwaardige specificaties invloed op de prijs. Zo zal een elektrische vouwfiets met 7 versnellingen en 5 rijstanden doorgaans duurder zijn dan eentje met 3 versnellingen en 3 rijstanden. Het ligt natuurlijk aan de manier waarop u de fiets wilt gaan gebruiken welke het beste bij u past! Eventueel is het ook  mogelijk om een vrijblijvende en natuurlijk gratis proefrit te maken. Dit kan in een van onze 4 servicepunten! Wij helpen u graag veder als u nog meer vragen heeft over de elektrische vouwfiets!