30 producten

Kinderfiets 24 inch is geschikt voor een kind tussen de 8 en 12 jaar

Kinderfiets 24 inch

Een kinderfiets 24 inch laat zien dat niet alleen volwassenen over een goede fiets willen beschikken. Nederland is namelijk een fietsland waarin iedereen minimaal wekelijks gebruik maakt van zijn of haar fiets. Voor kinderen is het vaak een hele leuk ervaring om een nieuwe fiets in ontvangst te nemen. Zij het voor een cadeau of wanneer ze een fiets zelf hebben uitgekozen. Waarschijnlijk kunt u de eerste fiets die u heeft gekregen ook nog wel herinneren! Een 24 inch kinderfiets is geschikt voor kinderen met een leeftijd tussen de 8 en 12 jaar. Deze doelgroep bevindt zich in de bovenbouw van de basisschool en is vaak op zoek naar een beetje meer vrijheid. Een fiets kan hiervoor de een perfecte oplossing bieden. Zelf naar school fietsen en beginnen de wereld te ontdekken is het leukste wat er is! Zowel jongens als meisjes kunnen bij Super fietsen een 24 inch kinderfiets uitzoeken.

Alle kinderfietsen van Superfietsen 

Welke 24 inch kinderfiets?

Aller eerst is de kleur van de nieuwe 24 inch kinderfiets van uw zoon of dochter erg belangrijk. Dit is vaak het eerste waar kinderen naar kijken, dus deze kan maar beter goed zijn. Om te zorgen dat iedereen een leuke fiets kan kiezen, hebben wij bij Super een groot aantal kleuren voor u beschikbaar. Omdat het 24 inch kinderfietsen betreft bestaan er leuke speelse designs, maar ook wat meer gangbare. Qua design lijken sommige fietsen al erg op een volwassen design, behalve de grootte natuurlijk. De modellen, zoals u waarschijnlijk al gezien heeft, zijn ook erg divers. Zo zijn er bijvoorbeeld stadsfietsen, omafietsen en transportfietsen. Een stadsfiets is perfect om bijvoorbeeld perfect om mee naar school te fietsen. Vaak beschikken deze fietsen over handremmen een praktische bagagedrager. De omafiets is vaak een simpele 24 inch kinderfiets. Zonder al te veel poespas, maar met zeer stevige onderdelen. Deze fietsen gaan sowieso een lange tijd mee! Een transportfiets is wellicht wel de meest handige 24 inch kinderfiets. Deze beschikken namelijk over een handig voordrager waarmee boeken en andere spullen vervoerd kunnen worden.

De specificaties van de fiets

Elke 24 inch kinderfiets in deze categorie kan sterk van elkaar verschillen. Dit heeft alles te maken met de specificaties waarover deze fietsen kunnen beschikken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld versnellingen. Deze maken vooral lagere routes een stuk aangenamer om af te leggen. Het verschil in de rem is vaak te vinden in een handrem of terugtraprem. Wat duurdere fietsen beschikken vaak over handremmen omdat deze wat ingewikkelder in elkaar zitten.

Zoek samen met uw kind een leuke 24 inch fiets uit of geef er eentje cadeau voor een verjaardag!