31 producten

Kinderfiets 24 inch

Binnen 2 minuten de perfecte kinderfiets vinden?

Een kinderfiets 24 inch laat zien dat niet alleen volwassenen over een goede fiets willen beschikken. Nederland is namelijk een fietsland waarin iedereen minimaal wekelijks gebruik maakt van zijn of haar fiets. Voor kinderen is het vaak een hele leuk ervaring om een nieuwe fiets in ontvangst te nemen. Zij het voor een cadeau of wanneer ze een fiets zelf hebben uitgekozen. Waarschijnlijk kunt u de eerste fiets die u heeft gekregen ook nog wel herinneren! Een 24 inch kinderfiets is geschikt voor kinderen met een leeftijd tussen de 8 en 12 jaar. Deze doelgroep bevindt zich in de bovenbouw van de basisschool en is vaak op zoek naar een beetje meer vrijheid. Een fiets kan hiervoor de een perfecte oplossing bieden. Zelf naar school fietsen en beginnen de wereld te ontdekken is het leukste wat er is! Zowel jongens als meisjes kunnen bij Super fietsen een 24 inch kinderfiets uitzoeken.

We hebben zowel jongensfietsen 24 inch als meisjesfietsen 24 inch.

Populaire kinderfietsen van Superfietsen 

Welke 24 inch kinderfiets?

Aller eerst is de kleur van de nieuwe 24 inch kinderfiets van uw zoon of dochter erg belangrijk. Dit is vaak het eerste waar kinderen naar kijken, dus deze kan maar beter goed zijn. Om te zorgen dat iedereen een leuke fiets kan kiezen, hebben wij bij Super een groot aantal kleuren voor u beschikbaar. Omdat het 24 inch kinderfietsen betreft bestaan er leuke speelse designs, maar ook wat meer gangbare. Qua design lijken sommige fietsen al erg op een volwassen design, behalve de grootte natuurlijk. De modellen, zoals u waarschijnlijk al gezien heeft, zijn ook erg divers. Zo zijn er bijvoorbeeld stadsfietsen, omafietsen en transportfietsen. Een stadsfiets is perfect om bijvoorbeeld perfect om mee naar school te fietsen. Vaak beschikken deze fietsen over handremmen een praktische bagagedrager. De omafiets is vaak een simpele 24 inch kinderfiets. Zonder al te veel poespas, maar met zeer stevige onderdelen. Deze fietsen gaan sowieso een lange tijd mee! Een transportfiets is wellicht wel de meest handige 24 inch kinderfiets. Deze beschikken namelijk over een handig voordrager waarmee boeken en andere spullen vervoerd kunnen worden. Ook zijn er kinderfietsen 24 inch met versnellingen

De specificaties van de fiets

Elke 24 inch kinderfiets in deze categorie kan sterk van elkaar verschillen. Dit heeft alles te maken met de specificaties waarover deze fietsen kunnen beschikken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld versnellingen. Deze maken vooral langere routes een stuk aangenamer om af te leggen. De fietser heeft dan altijd genoeg keuze in trapzwaarte, beter kan niet! Ook de verschillende type remmen hebben een grote invloed op een kinderfiets 24 inch. Het verschil in de rem is vaak te vinden in een handrem of terugtraprem. Wat duurdere fietsen beschikken vaak over handremmen omdat deze wat ingewikkelder in elkaar zitten. Kinderen zijn over het algemeen meer bekend met een terugtraprem. Hier kan je dan ook goed mee slippen! Erg leuk, maar niet altijd even veilig. Het beste van beide werelden is ook mogelijk. Namelijk een combinatie tussen een handrem en een terugtrap rem. 

Zoek samen met uw kind een leuke 24 inch fiets uit of geef er eentje cadeau voor een verjaardag!