24 producten


Elektrische Transportfiets

Op zoek naar een elektrische fiets die bij jou past?

Dat de elektrische transportfiets steeds vaker gespot wordt is een feit. Het gemak wat deze fietsen met zich meebrengen is erg groot. Iedereen kan op een e-bike transportfiets met elektrische trapondersteuning gemakkelijk lange afstanden af leggen. De meerdere versnellingen en handige display is en blijven ook echt een plezier. Door de introductie van de elektrische transportfietsen, komt de algemene implementatie van e-bikes weer een stuk dichterbij. Toen transportfietsen pas net gebruikt werden, waren het vooral winkellieden die hier op reden. Hier komt ook de iconische bakkersmand vandaan die nu zoveel te zien is. Echter waren deze fietsen alles behalve de luxe vervoersmiddelen van nu. De elektrische transportfiets lijkt er qua design wel op, maar stijgt er qua techniek ver boven uit.

Wat kan een elektrische transportfiets?

De transportfiets is sowieso al een erg populair model tegenwoordig, maar door de introductie van de elektrische trapondersteuning alleen nog maar meer. Voorop de elektrische transportfietsen zit altijd een voordrager. Hierop kunt u gemakkelijk en zonder moeite meer bagage kwijt dan op een reguliere fiets. Nooit meer hoeft de tas aan het stuur gehangen te worden. Deze bagageruimte is zelfs nog uit te breiden door het plaatsen van een krat of mand in kleur naar keuze. Al dit extra gewicht zult u waarschijnlijk niet eens merken omdat de elektrische trapondersteuning het meeste van het werk doet. De mate van ondersteuning kunt u zelf bepalen via de handige display op het stuur. Hierop kunt u niet alleen de rijstand aanpassen, maar ook handige informatie bekijken zoals uw snelheid en kilometerstand. Per model kan het verschillen hoeveel ondersteuning u wenst te ontvangen. Bovendien heeft elke elektrische transportfiets dames of heren ook nog versnellingen die u kunt gebruiken. Deze werken het zelfde als op en normale fiets en dienen om de trapzwaarte en snelheid te controleren. Deze combinatie zorgt voor groot comfort zodat u altijd fijn onderweg bent op een elektrische transportfiets.

Voor delen van een e-bike transportfiets

  • Extra praktisch
  • Voordrager
  • Meerdere rijstanden
  • Trendy en modern

 

Specificaties elektrische transportfietsen

Een elektrische transportfiets kopen kan een overweldigende taak zijn. Graag maken wij het voor u dan ook zo makkelijk mogelijk. Om te beginnen bieden wij u op elke e-bike minimaal 2 jaar fabrieksgarantie! Dit gaat over het frame en alle onderdelen die in de fabriek afgesteld worden. Ook zijn alle elektrische transportfietsen standaard rijklaar. Dat wil zeggen dat je bijna direct kan wegrijden op je nieuwe fiets. Aan de deur worden de laatste dingen afgesteld en gemonteerd. Bijvoorbeeld de trappers. Deze breken namelijk snel af tijdens het transport en worden op het laatste moment gedaan. Eventueel bijgekochte accessoires zoals een krat of mand moet je nog wel zelf doen.

Een e bike transportfiets kopen bij Superfietsen

Moet u langere of dagelijkse afstanden, dan is het aan te raden een fiets te kopen met meer versnellingen. Zo haalt u het meeste uit de fiets en maakt u optimaal gebruik van de mogelijkheden. Het frame van een elektrische transportfiets is vaak gemaakt uit aluminium. Dit zorgt voor een iets lichtere fiets ondanks de accu en motor. Bovendien is dit materiaal roestvrij en kunt u de transportfiets e-bike dus met een gerust hart buiten gebruiken. Met behulp van de stuur stabilisator blijft het stuur recht staan. Ook wanneer deze beladen is met een zware boekentas. Met behulp van het dubbelpotige standaard is het mogelijk overal te parkeren zonder de hulp van een hek, boom of heg. Kies zelf de elektrische transportfiets die het beste bij u past!

Een speed pedelec kopen

Als je op zoek bent naar een elektrische fiets die net wat sneller gaat dan een gewone e-bike, dan is de speed pedelec kopen wellicht iets voor jou. Een speed pedelec is een elektrische fiets die ondersteuning biedt tot wel 45 kilometer per uur. Dit maakt het een ideale keuze voor forenzen die snel willen pendelen tussen hun huis en werk.

Een speed pedelec biedt vele voordelen ten opzichte van een gewone fiets. Je hoeft niet langer zwaar te trappen tegen de wind in of bergopwaarts, omdat de elektrische motor je ondersteunt. Daarnaast is het een duurzame optie, omdat je geen gebruik maakt van fossiele brandstoffen en minder CO2-uitstoot hebt. Bovendien gelden er voor de speed pedelec andere regels dan voor gewone e-bikes, zoals het dragen van een helm voor de veiligheid en het hebben van een kentekenplaat. Ook zijn sommige fietspaden en wegen niet toegankelijk voor speed pedelecs.

Kortom, als je op zoek bent naar een snelle, duurzame en handige manier om te pendelen, is een speed pedelec zeker het overwegen waard. Zorg er wel voor dat je goed op de hoogte bent van de regels en de juiste keuze maakt voor jouw behoeften.