46 producten

Hulp nodig met kiezen? Wij helpen je graag met onze keuzehulp. Doe de keuzehulp

Een elektrische Transportfiets is praktisch en stijvol!Elektrische Transportfiets

Dat de elektrische transportfiets steeds vaker gespot wordt is een feit. Het gemak wat deze fietsen met zich meebrengen is erg groot. Iedereen kan op een e-bike transportfiets met elektrische trapondersteuning gemakkelijk lange afstanden af leggen. De meerdere versnellingen en handige display is en blijven ook echt een plezier. Door de introductie van de elektrische transporterfietsen, komt de algemene implementatie van e-bikes weer een stuk dichterbij. Toen transportfietsen pas net gebruikt werden, waren het vooral winkellieden die hier op reden. Hier komt ook de iconische bakkersmand vandaan die nu zoveel te zien is. Echter waren deze fietsen alles behalve de luxe vervoersmiddelen van nu. De e-bike transportfiets lijkt er qua design wel op, maar stijgt er qua techniek ver boven uit.

Wat kan een e-bike transportfiets?

De transportfiets is sowieso al een erg populair model tegenwoordig, maar door de introductie van de elektrische trapondersteuning alleen nog maar meer. Voorop de e-bike transportfietsen zit altijd een voordrager. Hierop kunt u gemakkelijk en zonder moeite meer bagage kwijt dan op een reguliere fiets. Nooit meer hoeft de tas aan het stuur gehangen te worden. Deze bagageruimte is zelfs nog uit te breiden door het plaatsen van een krat of mand in kleur naar keuze. Al dit extra gewicht zult u waarschijnlijk niet eens merken omdat de elektrische trapondersteuning het meeste van het werk doet. De mate van ondersteuning kunt u zelf bepalen via de handige display op het stuur. Hierop kunt u niet alleen de rijstand aanpassen, maar ook handige informatie bekijken zoals uw snelheid en kilometerstand. Per model kan het verschillen hoeveel ondersteuning u wenst te ontvangen. Bovendien heeft elke elektrische transportfiets dames of heren ook nog versnellingen die u kunt gebruiken. Deze werken het zelfde als op en normale fiets en dienen om de trapzwaarte en snelheid te controleren. Deze combinatie zorgt voor groot comfort zodat u altijd fijn onderweg bent.

Voor delen van een e-bike transportfiets

  • Extra praktisch
  • Voordrager
  • Meerdere rijstanden
  • Trendy en modern

Een elektrische transportfiets kopen

Een e-bike transportfiets kopen kan een overweldigende taak zijn. Graag maken wij het voor u dan ook zo makkelijk mogelijk. Om te beginnen bieden wij u op elke e-bike minimaal 2 jaar fabrieksgarantie! Ook bestaan er verschillende manieren om een fiets te bestellen. Bij een rijklare e-bike transportfiets betaald u €60 meer. Wij monteren  dan wel alles voor u af. De levertijd van een rijklare bestelling bedraagt 3-5 werkdagen.

Specificaties van uw transportfiets e-bike

Moet u langere of dagelijkse afstanden, dan is het aan te raden een fiets te kopen met meer versnellingen. Zo haalt u het meeste uit de fiets en maakt u optimaal gebruik van de mogelijkheden. Het frame van een elektrische transportfiets is vaak gemaakt uit aluminium. Dit zorgt voor een iets lichtere fiets ondanks de accu en motor. Bovendien is dit materiaal roestvrij en kunt u de transportfiets e-bike dus met een gerust hart buiten gebruiken. Met behulp van de stuur stabilisator blijft het stuur recht staan. Ook wanneer deze beladen is met een zware boekentas. Met behulp van het dubbelpotige standaard is het mogelijk overal te parkeren zonder de hulp van een hek, boom of heg. Kies zelf de elektrische transportfiets die het beste bij u past!