9 producten

Mountainbike 20 inch

De Mountainbike 20 inch is een erg populaire jongensfiets! Hiermee kan heerlijk door het bos gereden worden. Perfect voor de kleine avontuurlijke fietsers onder ons. Een mountainbike 20 inch is niet alleen sportief, maar ziet er ook nog eens stoer uit. Door de opvallende kleuren moderne designs, maken deze fietsen de blits op het schoolplein. Een van deze 20 inch mountainbikes zal vast ook makkelijk terug te vinden zijn op het schoolplein. Als u zelf ook een mountainbike heeft, bieden deze fietsen de perfecte mogelijkheid samen een rondje te gaan crossen. Bergen zijn niet nodig om te kunnen genieten van een MTB 20 inch. De weg hoeft niet perse onverhard te zijn, een fietspad of openbare weg rijdt ook hartstikke lekker.

20 inch mountainbike

Een 20 inch mountainbike past het over het algemeen het beste bij kinderen met een lengte tussen de 117 en 122 centimeter. Qua leeftijd zit een kind dan vaak tussen de 6 en 8 jaar, maar dat hoeft niet altijd zo te zijn. Voor een veilige rijervaring is het belangrijk dat de 20 inch mountainbike goed bij de lichaamslengte past. Kinderen remmen vaak instinctief af met hun voeten als ze plots moeten stoppen. Ook is het evenwicht nog niet altijd even best. Dat beide voeten daarom goed bij de grond kunnen komen is essentieel. Op onze website staat genoeg informatie over het vinden van de beste wiel- of framemaat. Wanneer de juiste maat 20 inch mountainbike is gekozen kan het genieten beginnen!

Voordelen van een 20 inch mountainbike

  • Luxe specificaties
  • Altijd de laagste prijs
  • Voor naar school en in het bos
  • Comfortabel onderweg

Mountainbike 20 inch specificaties

Ook al is de mountainbike 20 inch een kinderfiets, aan comfort is ook gedacht! De specificaties van deze fietsen zijn van hoge kwaliteit. Vaak is de voorvork verend, iets wat niet veel voorkomt bij 20 inch fietsen. Deze vangt de schokken door een onverhard of oneffen wegdenk goed op. Door brede banden met een dieper profiel is de grip uitmuntend. Een beetje modder houdt deze 20 inch mountainbikes echt niet tegen! Wat op langere afstanden erg fijn is, zijn de versnellingen waarover een 20 inch mountainbike kan beschikken. Zo hoeft er nooit zwaar getrapt te worden onderweg. Uiteraard is veiligheid belangrijk, zeker bij uitdagende fietsroutes. Gelukkig beschikt elke mountainbike 24 inch over betrouwbare handremmen.

Andere mountainbikes in ons assortiment

Mountainbike 20 inch kopen

Een mountainbike 20 inch kopen bij Superfietsen kan snel en veilig! De fiets wordt dezelfde werkdag verzonden als u deze voor 16.00 besteld heeft. De volgende dag kan uw kind genieten van een mooie nieuwe fiets. Om nog langer plezier te hebben van de mountainbike 20 inch is goed onderhoud belangrijk. De remmen en versnellingen moeten om de zoveel tijd afgesteld worden. Hiervoor zijn handleidingen beschikbaar op onze website. Om roest tegen te gaan, raden wij altijd aan de 20 inch mountainbike in te spuiten met blanke lak. Dit verminderd oxidatie wanneer de fiets veel buiten staat.

Elke Mountainbike 20 inch heeft bij Superfietsen de allerlaagste prijs! Zo betaald u nooit te veel en kunt u kiezen uit een breed assortiment.