18 producten

Fietshelm kind

De beste fietshelmen voor je kind vind je op Superfietsen.nl. We hebben namelijk ontzettend veel leuks om te kiezen. Zo hebben we verschillende kleuren, maten en patronen in ons assortiment. Naast een leuk design is vooral de veiligheid erg belangrijk. Gelukkig zijn al onze kinderhelmen hierop uitvoerig gekeurd en getest. Daarnaast zijn de helmpjes lekker licht en comfortabel. Hier word jij dus niet alleen gelukkig van maar ook je zoon of dochter!

Uit vele onderzoeken is gebleken dat een fietshelm de kans op ernstig letsel drastisch verkleind. Daarom kiezen steeds meer ouders ervoor om een helm om te doen bij hun kind. Gelukkig hoeft dit helemaal geen suf model te zijn! De designs van de huidige kinder fietshelmen zijn ontzettend stoer en modern.

Fietshelm voor je kind 

De nieuwe fietshelm voor je kind koop je veilig en snel via onze website. We leveren namelijk ontzettend snel. Plaats je een bestelling voor 4 uur op een werkdag? Dan geven wij deze dezelfde dag nog mee aan DHL! Dit betekend vaak dat je jouw mooie nieuwe fietshelm voor je kind de volgende dag al binnen hebt. Zo kun je meteen samen met je zoon of dochter een veilig ritje maken! Fietst je zoon of dochter nog niet zelfstandig? Een kinderhelm is ook een erg goed idee wanneer je jonge zoon of dochter achter- of voorop zit! Een ongeluk zit namelijk vaak in een klein hoekje. Daarom nemen velen ouders het zekere voor het onzekere.

Welke maat heb ik nodig?

Vind je het lastig om te bepalen welke maat kinderhelm je nodig hebt? Dat snappen wij. Daarom hebben we speciaal voor jou een handig overzichtje gemaakt waaruit je dit gemakkelijk op kan maken. Het enige wat je nodig hebt is een meetlint om de omtrek van het hoofdje van je zoon of dochter op te meten. Hoe doe je dit op de juiste manier? Plaats de meetlint ongeveer 2 cm boven je wenkbrauw en meet zo de omtrek van het hoofd.

Omtrek in cmMaat fietshelm kind
48 tot 49S
50 tot 51M
51 tot 52L


Fietshelm kinderen kopen

Kies je ervoor om een fietshelm kinderen te kopen? Dat vinden wij een erg verstandige keuze. Zo kun je met een geruster hart samen de weg op. Daarnaast zijn onze kinderhelmen ontzettend populair onder jongens én meisjes door de leuke designs. Zo maken wij de ouders en de kids blij! (: Ben je nog benieuwd hoe je een juiste fietshelm voor je kind kiest? We hebben hier ook een handige blog over geschreven!

Natuurlijk hebben we ook een ruim assortiment aan fietshelmen volwassenen.

Heb je nog advies nodig over één van onze artikelen? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag met al je brandende vragen.