17 producten

Fietshelm heren

Superfietsen heeft een divers aanbod fietshelmen voor heren. Je kan kiezen uit verschillende modellen, maten, kleuren en prijsklassen. Zo ben je niet alleen veilig onderweg, maar kan je ook een stijlvolle fietshelm kiezen. We bieden de beste fietshelmen voor heren aan, kwaliteit en veiligheid staan natuurlijk voorop! Zo hebben we merken als Abus en Axa.

Fietshelm heren: Veilig en vertrouwd onderweg

Natuurlijk denken we er liever niet aan, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Zeker wanneer je als fietser vaak in het verkeer bent, ben je erg kwetsbaar. Goed opletten is dan ook altijd belangrijk, maar niet altijd genoeg. Jezelf beschermen met een fietshelm heren raden wij dan ook altijd aan. Zonder fietshelm is de kans 69% groter dat je ernstig letsel ondervindt door een ongeluk. Overigens is het steeds normaler om een fietshelm voor heren te dragen. Je ziet deze dan ook met goede reden meer in het verkeer voorbij komen. Zeker wanneer je op een mountainbike of racefiets rijdt, kan je een fietshelm voor heren eigenlijk niet missen. Hier heb je te maken met uitdagende routes vol obstakels en natuurlijk hogere snelheden. De kans dat een ongeluk zich voordoet is niet alleen groter, maar kan ook ergere gevolgen hebben. Elke professionele racefietser en mountainbiker heeft dan ook een fietshelm heren op tijdens het rijden. 

Met het ruime en op kwaliteit geteste assortiment aan fietshelmen voor heren ben je altijd verzekerd van een goede aankoop. Je kan een model uitkiezen wat niet alleen veilig, maar ook passend is bij jouw voorkeuren. Natuurlijk hebben we ook aan comfort gedacht. Een fietshelm heren die niet lekker zit is ook niks. Het zal je misschien verbazen maar een fietshelm voor heren is verrassend licht. Zo krijg je geen last van je nek en vergeet je haast dat je een helm op hebt. Ondanks het lichte gewicht is elke helm veilig en bestand tegen de zwaarste klappen.

Heren fietshelm

Zoals gezegd raden we iedereen op een fiets altijd een heren fietshelm aan. Hiermee bescherm je jezelf tegen de gevaren van het verkeer. Echter is het niet verplicht om een heren fietshelm te dragen op een fiets of elektrische fiets. Een heren fietshelm is wel verplicht op de zogeheten speed pedelecs. Dat zijn elektrische fietsen die een snelheid van maximaal 45 km/u kunnen bereiken. Deze moeten dan ook op de weg in plaats van het fietspad en beschikken allemaal over een kentekenplaat. Eigenlijk een scooter met trappers dus. Door de hogere snelheid en het daar bijkomende gevaar, is een fietshelm heren verplicht. Let er wel op dat er ook geruchten rondgaan dat er nieuwe regels komen voor het dragen van een heren fietshelm op een normale elektrische fiets en snorfietsen. Als dat zo ver is laten we het je natuurlijk weten! Maar wil je de helmen gekte voor zijn, kijk dan nu alvast welke heren fietshelm het beste bij jou past!

We hebben ook fietshelmen voor dames en kinderen.

Fietshelm heren kopen

Weet je al welke fietshelm heren je wilt kopen? Dan kan je deze snel en eenvoudig bestellen op onze website. Plaats je een online bestelling voor 16.00 op een werkdag? Dan heb je doorgaans je fietshelm heren de volgende dag al weer in huis. Zo kun je veilig en vertrouwd het fietspad op!

Onze klantenservice toppers staan voor je klaar als je nog vragen hebt! We helpen je graag.