20 producten

Meisjesfiets 12 inch

Binnen 2 minuten de perfecte kinderfiets vinden?

De kleine dames onder ons kunnen nu ook genieten van de mooiste fietsen van Nederland en omstreken. Superfietsen heeft voor een mooi en divers aanbod aan fietsen en dat ook nog eens voor de best mogelijk prijs. Zo bent u er zeker van dat uw dochtertje altijd op een fiets rijdt die helemaal top is. Kinderen gaan graag op avontuur en dat begint al erg vroeg. Deze ontdekkingsdrang kan worden verbeterd door te rijden op een leuke fiets. Dit is waar de 12 inch meisjesfietsen van Superfietsen in beeld komen. Deze fietsen zijn geschikt voor meisjes tussen de 2 en 4 jaar. Op deze leeftijd kunnen kinderen al sterk verschillen qua lengte. De lichaamslengte is dan ook en een belangrijkere richtlijn om aan te houden dan de leeftijd wanneer u een nieuwe fiets zoekt. Een meisjesfiets is ook erg leuk om te geven als cadeautje. Wel moet u dan goed weten wat uw kind leuk vindt. Om precies dé fiets in beeld te krijgen die u en uw kind helemaal geweldig vinden, kunt u de filters gebruiken.

  • Perfect voor de kleine meid
  • Veel designs 
  • Leuk als cadeautje

Aanbod Meisjesfiets 12 inch

Zoveel mensen zoveel wensen! En iedereen met een dochtertje zal weten dat deze spreuk ook zeker op gaat voor kinderen. Rond deze leeftijd laten ze al  goed merken wat ze leuk vinden en  weet u vast wel wat de mening van uw kind is over bepaalde zaken. Om deze rede is het aanbod 12 inch meisjesfietsen erg divers en mooi vorm gegeven. Leuke kleuren, mooi designs en patronen is iets wat kenmerkend is voor de fietsen in deze categorie. Voor de dames die van prinsessen houden, zijn er zelfs fietsen die geïnspireerd zijn door de populaire Disney Film frozen. De 12 inch meisjesfietsen in deze categorie beschikken ook over leuke accessoires die fietsen aangenamer maken. Denk hierbij aan een leuk poppenmandje voor een baby born! Of een voordrager waarmee het vervoeren van bagage een stuk makkelijker wordt. In plaats van een voordrager kan er ook een mandje aan het stuur zitten. Dit heeft dezelfde functie als de voordrager, maar dan met wat extra veiligheid.

Specificaties van de nieuwe fiets

Naast de verschillende designs, kleuren en accessoires zijn er ook wat meer technische aspecten om op te letten. Het frame zelf bijvoorbeeld, bestaat bij al deze fietsen uit stevig staal. Hierdoor kan uw dochter over een stevige fiets beschikken die niet zomaar kapot zal gaan. De remmen zijn een belangrijk onderdeel van elke fiets, maar al helemaal wanneer het om kinderen gaat. Alle fietsen op deze pagina beschikken over een terugtraprem. Bovendien hebben veel fietsen ook nog een of meerdere handremmen. Zo bent u er zeker van dat uw dochter met een goed gevoel onderweg kan zijn!

We beschikken over meisjesfietsen in veel maten. Zo hebben we meisjesfietsen 14 inch, 16 inch, 18 inch, 20 inch, 22 inch, 24 inch en 26 inch