5 producten

Mountainbike 26 inch

Met een Mountainbike 26  inch kan er heerlijk gereden worden door het Nederlandse landschap! Deze fietsen bieden maximaal comfort onderweg en zien er nog mooi uit ook. Zowel voor sportief als dagelijkse woon- werkverkeer is een MTB 26 inch te gebruiken. In deze categorie zitten een aantal 26 inch mountainbikes voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Deze beschikken vaak over speelse en opvallende kleuren. Handig terug te vinden op het schoolplein dus! Door het variërende aanbod kunt u ook een stukje samen gaan fietsen met uw kind. Lekker door het bos crossen op een splinter nieuwe mountainbike 26 inch. Nederland heeft genoeg mooie stukjes natuur, een berg is helemaal niet perse nodig!

26 inch Mountainbike wielmaat

Zoals net aangegeven is een Mountainbike 26 inch door zowel volwassenen als kinderen te gebruiken. Het is dan ook belangrijk om naar de framemaat te kijken in plaats van alleen de wielmaat. Twee mountainbikes kunnen dezelfde 26 inch wielmaat hebben, maar toch niet allebei geschikt zijn voor volwassenen. Het verschil tussen de fietsen zal dan in de framehoogte zitten. Een 26 inch mountainbike is doorgaans geschikt voor kinderen van 10 tot 14 jaar met een lichaamslengte tussen de 140 en 152cm. De framemaat zal dan tussen de 36 en 40 liggen.

Kijken we naar een mountainbike 26 inch voor volwassenen komen we al snel framematen hoger dan 45 tegen. Deze mountainbikes zijn te herkennen aan de luxere specificaties en sportievere uitstraling. Hiermee kunnen echt kilometers gemaakt worden! Neem bijvoorbeeld de 26 inch mountainbikes met 21 versnellingen. Door op de juiste momenten te schaken, beschikt u altijd over de juiste trapzwaarte.

Eigenschappen van een 26 inch mountainbike

  • Luxe specificaties
  • Altijd de laagste prijs
  • Voor naar school en in het bos
  • Comfortabel onderweg

Mountainbike 26 inch Specificaties

Een mountainbike 26 inch kan zowel op de onverharde boswegen als in de stad gebruikt worden. Erg diverse fietsen dus! Dit is onder andere te danken aan de luxe specificaties waarover ze beschikken. Het beste komen ze natuurlijk wel tot hun recht op onverharde en uitdagende routes. De bredere banden hebben een dieper profiel, wat de grip op de weg aanzienlijk verhoogt. Elke mountainbike 26 inch beschikt over een verende voorvork. Deze zorgt er voor dat u ook comfortabel rijdt, ook op de hobbelige bosroutes. Uiteraard is er bij deze fietsen ook aan de veiligheid gedacht. Door de 2 handremmen kan er krachtig afgeremd worden wanneer nodig.

Andere mountainbikes in ons assortiment

Een mountainbike 26 inch onderhouden

Voor het goed en vooral lang functioneren van een mountainbike 26 inch is onderhoud belangrijk. Neem bijvoorbeeld de versnellingen en handremmen. Beide moeten afgesteld worden voordat u de fiets in gebruik kan nemen. Zowel voor de veiligheid als het rijcomfort is dit erg belangrijk. Als u de fiets in doos ontvangt zitten deze al we gemonteerd, echter is afstellen dus nog wel noodzakelijk. U kunt er ook voor kiezen de MTB 26 inch rijklaar te laten leveren. Wij zorgen er dan voor dat de fiets gemonteerd én afgesteld bij u geleverd wordt. Zo kunt u gelijk gaan fietsen en genieten van uw nieuw Mountainbike 26 inch.