116 producten


Elektrische fiets middenmotor

Op zoek naar een elektrische fiets die bij jou past?

De e-bike met middenmotor is razend populair! Je bent supersnel op punt van bestemming, hoeft nooit meer tegen de wind te vechten en bespaart op lange termijn een hoop geld aan benzine. Onder alle type e-bikes word er meestal gekozen voor een elektrische fiets met middenmotor. Dit komt onder andere omdat een elektrische middenmotor een natuurlijke rijervaring ondersteund. Gelukkig hebben we op Superfietsen een ruim assortiment. Je kunt dus kiezen uit verschillende modellen, kleuren en prijscategorieën. Zo vind je zeker de elektrische tweewieler van jouw dromen!

De elektrische fiets met middenmotor is razend populair

Je ziet de elektrische fiets met middenmotor steeds vaker voorbij komen. Zowel in het straatbeeld als online is de e-bike middenmotor niet meer weg te denken! Dit is niet voor niks! Dit type motor brengt vele voordelen met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan een stabiele gewichtsverdeling. Bovendien zorgt deze motorpositie voor een natuurlijke rijervaring. Dit komt omdat een middenmotor de trappers, en niet de wielen, aandrijft. Daarbij komt ook nog dat een middenmotor doorgaans over meer kracht beschikt dan een voor- of achterwielmotor. Kom dus maar op met die kilometers! Wanneer je beschikt over een middenmotor fiets zul je bovendien niet de nadelen ervaren die je bij een e-bike met voor- of achterwiel motor wel hebt. Een elektrische fiets met achterwielmotor is bijvoorbeeld storingsgevoeliger en een band vervangen gaat ook een stuk soepeler bij een e-bike middenmotor. Het stuur van een e-bike met voorwielmotor is een stukje zwaarder, dit kan even wennen zijn. Gelukkig heb je hier ook geen last van wanneer je kiest voor een elektrische fiets met middenmotor.

Om deze redenen is de e-bike met middenmotor ontzettend populair onder alle type fietsers; van beginners tot aan doorgewinterde e-bikers!

Alle voordelen op een rij:

- Geniet van een natuurlijke rijervaring
- Ideale gewichtsverdeling 
- Geen last van een zware stuur zoals bij een voorwielmotor
- Minder storingsgevoelig dan een achterwielmotor

Aanbieding elektrische fiets met middenmotor

Voor een goede, kwalitatieve middenmotor fiets hoef je niet te diep in de buidel te tasten. Zeker niet op Superfietsen.nl! Wij hanteren namelijk altijd een laagste prijsgarantie en hebben regelmatig extra korting op onze e-bikes. Je betaalt bij ons dus nooit teveel. Daarnaast bieden wij een divers aanbod. Zo kun je heel makkelijk de beste elektrische fiets met middenmotor voor jou uitkiezen! Bestel je een elektrische fiets? Dan maken we deze altijd kosteloos voor je rijklaar. Zo hoef je niet meer zelf te sleutelen aan je nieuwe aanwinst. De levering handelen wij altijd ontzettend snel voor je af. We snappen namelijk heel goed dat jij zo snel mogelijk wilt genieten van één van onze pareltjes! Op zoek naar een aanbieding voor je elektrische fiets?

Assortiment e-bike met middenmotor

Zoals boven benoemd bieden wij een ruim assortiment aan. Wat je budget dus ook mag zijn en naar welke specificaties je ook naar op zoek mag zijn, wij hebben een e-bike voor jou! We selecteren alleen de fietsen met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Daarom werken we alleen samen met merken waar we écht achterstaan. Neem bijvoorbeeld het Qwic. Stijlvolle fietsen boordevol met kwaliteit!

Top 5 Elektrische fietsen met middenmotor

- QWIC Premium 
- Victoria E-trekking 5.9
- Cortina E-U4 transportfiets
- Altec Troja
- Cortina E-foss

Advies nodig?

Heb je een brandende vraag over één van onze elektrische fietsen met middenmotor of kunnen we je ergens anders bij helpen? Neem dan contact op met onze klantenservice! Ze helpen je graag verder.