11 producten

Een fietsbel kopen

Een fietsbel is belangrijk, omdat je hiermee andere fietsers en/of voetgangers kunt waarschuwen dat je eraan komt of kunt waarschuwen voor gevaar. Wist je dat het sinds 1906 in Nederland verplicht is om een fietsbel te hebben?

Een fietsbel kopen? Bij superfietsen.nl hebben wij een ruim aanbod aan bellen in allerlei soorten kleuren, maten én tonen. Kijk snel welke fiets bel bij jou past!

Fietsbel nodig? Wij hebben een ruim assortiment

Wanneer je een fiets bel wilt kopen, ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk ons ruime assortiment en vind de bel die perfect op jouw fiets past. Ga je voor aluminium, een speciale vorm, of misschien een bel met een tekening van Vincent van Gogh? Je kunt het zo gek (en origineel) niet bedenken of wij hebben het.

Fietsbel kind

Ook voor kinderen hebben wij mooie fiets accessoires, waaronder fietsbellen. Het is belangrijk dat kinderen al vroeg leren hoe ze een fietsbel gebruiken. Dit zorgt ervoor dat de kans op ongelukken minimaal is. Houdt jouw kind van vlinders, ijsjes, of bloemen? Dan zullen deze fietsbel kind varianten vast in de smaak vallen! Verras jouw kind met een leuke fietsbel. Vrolijkheid gegarandeerd.

Naast fietsbellen verkopen wij ook fietshelmen, fietssloten en kratten en manden. Combineer jij jouw fiets bel met de kleuren van de andere accessoires, of ga jij voor een uitgebreid kleurenpalet?

Verschillende merken aan fietsbellen

Welk merk fietsbel heeft jouw voorkeur? Bij ons kun je een fietsbel kopen van bijvoorbeeld Widek, Simson of Basil. Elk merk heeft een eigen manier van montage. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een paperclip variant. Een fietsbel met paperclip heeft niet alleen slank en modern design, maar heeft ook een speciale klepel in de vorm van een paperclip. Of ga jij toch liever voor een retro fietbel. Bij kleding zien we het ook: alle stijlen komen weer terug. Zo ook met de fietsbel. De retro fietsbel staat vooral goed op fietsen die ook een retro look hebben.

Een fietsbel kopen bij superfietsen.nl

Zie jij de fietsbel die perfect bij jou past? Bestel deze dan snel op onze website. Weet jij niet precies welke fietsbel bij jouw fiets past? Dan mag je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen jou graag bij het maken van een keuze.