Fietsenmaker Rotterdam

Fietsenmaker Rotterdam

Laat uw fiets snel en vakkundig maken door dé Fietsenmaker in Rotterdam

Niet alleen voor het kopen van een nieuwe fiets bent u aan het juiste adres bij Superfietsen, maar ook voor een vakkundige fiets reparatie in Rotterdam staan wij graag voor u klaar. Het maakt bij ons niet uit of u een fiets bij ons of een andere winkel heeft aangeschaft, wij helpen u te allen tijde, zodat u spoedig weer de weg op kunt!

Onze ervaren en vakkundige fietsmonteurs voorzien u altijd van het juiste advies waarmee u uw fiets het beste kunt onderhouden en daarmee de levensduur kan verlengen. Bent u dagelijks afhankelijk van uw fiets en kunt u echt niet zonder? Dan bieden wij tijdens het repareren van uw fiets als extra service een leenfiets aan.

Wilt u graag een afspraak maken om uw fiets te repareren of heeft u enkele vragen? Neem dan gerust contact met ons op

Neem contact met ons op
 
bike2school
Superfietsen Fietsenmaker in Rotterdam

Klantenservice

Wij bij Superfietsen.nl vinden het belangrijk dat je niet alleen tevreden bent met je aankoop, maar er ook lang van kan genieten. Aarzel dan ook vooral niet om contact met ons op te nemen wanneer je een vraag hebt!

Superfietsen de fietsenwinkel in Rotterdam!

Voor alle soorten fietsreparaties bent u bij onze fietsenmaker in Rotterdam aan het juiste adres. Heeft u bijvoorbeeld een lekke band of moet uw ketting worden vervangen? Dan kunnen wij deze reparatie vrijwel direct voor u uitvoeren.

‘’U kunt voor alle soorten fiets reparaties langskomen bij ons filiaal in Rotterdam zonder afspraak.’’

Niet alleen reparaties aan bijvoorbeeld uw transportfiets, maar ook reparaties aan uw elektrische fiets voeren wij met alle deskundigheid voor u uit.

Wij begrijpen dat u niet zit te wachten op onverwacht hoge reparatie kosten, daarom zullen wij altijd eerst een bedrag met u afspreken. Indien de prijs van de reparatie toch duurder lijkt te worden, dan nemen wij eerst contact met u op. Zo komt u niet op verrassingen te staan.

Onze openingstijden

Dagen Openingstijden
Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag 12:00 - 17:00

Onze winkels

Fiets reparatie

Maak een proefrit
elektrische-fietsen
Elektrische fietsen
herenfietsen
Herenfietsen
transportfietsen
Transportfietsen
damesfietsen
Damesfietsen

Heeft u een nieuwe fiets bij onze fietsenwinkel in Rotterdam aangeschaft? Dan bieden wij binnen een jaar een gratis servicebeurt aan! Zo kunnen wij altijd alles nog een keer goed afstellen waarmee u ook nog eens de levensduur van uw nieuwe fiets verlengt.

Heeft u een elektrische fiets aangeschaft? Dan bieden wij zelfs 2 gratis servicebeurten aan. De aanschaf van een elektrische fiets is namelijk niet alleen een stuk duurder maar vergt ook nog meer aandacht wegens de technische onderdelen van de fiets. Wij raden te allen tijde aan, ook al scheelt er niks aan uw fiets, toch binnen een of twee jaar uw fiets aan te bieden voor een servicebeurt.

Dat is de extra service van Superfietsen!

Opzoek naar een fietsenmaker in Rotterdam?

U bent van harte welkom in onze vestiging in Rotterdam

Superfietsen - Rotterdam

Zelf uw fiets repareren? Wij voorzien u graag van alle nodige onderdelen rechtstreeks vanuit onze winkels

Is uw fiets kapot en wilt u dan liever eerst zelf uw fiets te maken? Ook dan kunt u bij onze fietsenmaker in Rotterdam terecht. Wij delen graag onze kennis en voorzien u van alle nodige onderdelen, zodat u zo snel mogelijk weer onbezorgd kunt fietsen.

Blijkt de reparatie toch te groot te zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen of uw fiets reparatie alsnog te laten uitvoeren bij onze fietsenmaker in Rotterdam.

Kortom, heeft u een fiets waarbij de nodige reparaties verricht dienen te worden en bent u op zoek naar deskundige fietsenmaker in Rotterdam? Dan is Superfietsen dé fietsenmaker die u zoekt!

Heeft u nog aanvullende informatie nodig of bent u gewoon benieuwd naar ons assortiment aan nieuwe fietsen?

Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Maak een afspraak

5 sterren: Uitstekende kwaliteit!

Gister fiets ingeleverd voor reparatie en wat extra benodigdheden, dag later alweer klaar voor gebruik. Ook fijn advies gekregen!

Update: Onlangs ook een nieuwe fiets gekocht bij Ado Bike, wat een erg prettige ervaring opleverde. Ik had de fiets gekocht en er bleek een mankement aan de fiets te zijn, toen ik langsging werd ik gelijk geholpen met het probleem, ik vond het prettig dat er echt naar mij geluisterd werd. Dit wekt vertrouwen dat bij problemen Ado Bike het gewoon netjes oplost.

Ik zal hierdoor zeker nog terugkomen met goed vertrouwen!

5 sterren: Wat een super service!

Melvin, je bent een TOPPER! Wat een super sociale en behulpzame jongen, ik had een kapotte fiets tijdens het werk, hij heeft 'm gelijk gemaakt , zo blij mee. Melvin verdient echt een 10! Dank je wel, alleen maar goede ervaringen gehad hier zowel met aankopen als reparaties.

superfietsen-kiyoh