Fietsenmaker Rotterdam

Fietsenmaker Rotterdam

Laat jouw fiets snel en vakkundig maken door dé Fietsenmaker in Rotterdam

Niet alleen voor het kopen van een nieuwe fiets bent je aan het juiste adres bij Superfietsen, maar ook voor een vakkundige fiets reparatie in Rotterdam staan wij graag voor je klaar! Het maakt bij ons niet uit of je een fiets bij ons of een andere winkel hebt aangeschaft, wij helpen jou ten allen tijde, zodat je spoedig weer de weg op kunt!

Onze ervaren en vakkundige fietsmonteurs voorzien je altijd van het juiste advies waarmee je jouw fiets het beste kunt onderhouden en daarmee de levensduur kan verlengen. Ben je dagelijks afhankelijk van jouw fiets en kun je echt niet zonder? Dan bieden wij tijdens het repareren van jouw fiets als extra service een leenfiets aan.

Wilt je graag een afspraak maken om jouw fiets te repareren of heb je enkele vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op
 
Superfietsen Fietsenmaker in Rotterdam
 

Klantenservice

Wij bij Superfietsen.nl vinden het belangrijk dat je niet alleen tevreden bent met je aankoop, maar er ook lang van kan genieten. Aarzel dan ook vooral niet om contact met ons op te nemen wanneer je een vraag hebt!

Superfietsen de fietsenwinkel in Rotterdam!

Voor alle soorten fietsreparaties bent je bij onze fietsenmaker in Rotterdam aan het juiste adres. Heb je bijvoorbeeld een lekke band of moet je ketting vervangen worden? Dan kunnen wij deze reparatie vrijwel direct voor jou uitvoeren.

‘’Je kunt voor alle soorten fiets reparaties langskomen bij ons filiaal in Rotterdam zonder afspraak.’’

Niet alleen reparaties aan bijvoorbeeld je transportfiets, maar ook reparaties aan je elektrische fiets voeren wij met alle deskundigheid voor je uit.

Wij begrijpen dat je niet zit te wachten op onverwacht hoge reparatie kosten, daarom zullen wij altijd eerst een bedrag met je afspreken. Indien de prijs van de reparatie toch duurder lijkt te worden, dan nemen wij eerst contact met jou op. Zo komt je niet op verrassingen te staan.

Onze openingstijden

DagenOpeningstijden
Maandag09:00 - 18:00
Dinsdag09:00 - 18:00
Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag09:00 - 18:00
Vrijdag09:00 - 18:00
Zaterdag09:00 - 18:00
Zondag12:00 - 17:00

Onze winkels

Fiets reparatie

Maak een proefrit
elektrische-fietsen
Elektrische fietsen
herenfietsen
Herenfietsen
transportfietsen
Transportfietsen
damesfietsen
Damesfietsen

Heb je een nieuwe fiets bij onze fietsenwinkel in Rotterdam aangeschaft? Dan bieden wij binnen een jaar een gratis servicebeurt aan! Zo kunnen wij altijd alles nog een keer goed afstellen waarmee je ook nog eens de levensduur van jouw nieuwe fiets verlengt.

Heb je een elektrische fiets aangeschaft? Dan bieden wij zelfs 2 gratis servicebeurten aan. De aanschaf van een elektrische fiets is namelijk niet alleen een stuk duurder maar vergt ook nog meer aandacht wegens de technische onderdelen van de fiets. Wij raden te allen tijde aan, ook al scheelt er niks aan jouw fiets, toch binnen een of twee jaar jouw fiets aan te bieden voor een servicebeurt.

Dat is de extra service van Superfietsen!

Opzoek naar een fietsenmaker in Rotterdam?

Je bent van harte welkom in onze vestiging in Rotterdam

Zelf jouw fiets repareren? Wij voorzien je graag van alle nodige onderdelen rechtstreeks vanuit onze winkels

Is jouw fiets kapot en wil je liever eerst zelf je fiets proberen te maken? Ook dan kun je bij onze fietsenmaker in Rotterdam terecht. Wij delen graag onze kennis en voorzien je van alle nodige onderdelen, zodat je zo snel mogelijk weer onbezorgd kunt fietsen.

Blijkt de reparatie toch te groot te zijn dan kun je altijd contact met ons opnemen om jouw fiets reparatie alsnog uit te laten voeren bij onze fietsenmaker in Rotterdam.

Kortom, heb je een fiets waarbij de nodige reparaties verricht dienen te worden en ben je op zoek naar deskundige fietsenmaker in Rotterdam? Dan is Superfietsen dé fietsenmaker die je zoekt!

Heb je nog aanvullende informatie nodig of ben je gewoon benieuwd naar ons assortiment aan nieuwe fietsen?

Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.

5 sterren: Uitstekende kwaliteit!

Gister fiets ingeleverd voor reparatie en wat extra benodigdheden, dag later alweer klaar voor gebruik. Ook fijn advies gekregen!

Update: Onlangs ook een nieuwe fiets gekocht bij Ado Bike, wat een erg prettige ervaring opleverde. Ik had de fiets gekocht en er bleek een mankement aan de fiets te zijn, toen ik langsging werd ik gelijk geholpen met het probleem, ik vond het prettig dat er echt naar mij geluisterd werd. Dit wekt vertrouwen dat bij problemen Ado Bike het gewoon netjes oplost.

Ik zal hierdoor zeker nog terugkomen met goed vertrouwen!

5 sterren: Wat een super service!

Melvin, je bent een TOPPER! Wat een super sociale en behulpzame jongen, ik had een kapotte fiets tijdens het werk, hij heeft 'm gelijk gemaakt , zo blij mee. Melvin verdient echt een 10! Dank je wel, alleen maar goede ervaringen gehad hier zowel met aankopen als reparaties.

superfietsen-kiyoh