27 producten

Damesfiets zonder versnellingen

Op zoek naar een damesfiets die bij jou past?

Een damesfiets is gemakkelijk te herkennen aan de afwezigheid van de middelste framebuis. Deze buigt naar onderen, of is zelfs helemaal nergens te bekennen. Vaak blijft de stevigheid van een Damesfiets zonder versnellingen behouden door een dikkere onderste framebuis. Er zitten minder bewegende onderdelen op deze fietsen waardoor ze zeer betrouwbaar zijn. Door de simpelere techniek is een dames fiets zonder versnellingen vaak goedkoper dan een damesfiets met versnellingen. Dit soort simpele robuuste fietsen zijn al jaren lang in gebruik en zijn zelfs een lange tijd de enige soort fietsen op de markt geweest. Ze zijn prima geschikt voor het maken van ritjes naar bijvoorbeeld uw woning of werk. Ook middellange tot lange afstanden zijn prima af te leggen voor een damesfiets zonder versnellingen.

Damesfietsen zonder versnellingen

  • Scherpe prijs
  • Stevige onderdelen
  • Ruim aanbod

Specificaties damesfiets zonder versnelling

Dames fietsen zijn makkelijk te produceren, echter bestaan er toch veel verschillende varianten onder dit populaire model fietsen. Niet elke fiets is het zelfde door de toevoeging van verschillende specificaties. Het kan lastig zijn een keuze te maken uit het grote aanbod. Kijk daarom vooraf goed naar wat voor specificaties u belangrijk vindt op een fiets. Een damesfiets zonder versnellingen kan een frame hebben dat gemaakt is van Staal of aluminium. Staal zorgt voor een zeer robuust model dat zeker wel tegen een stootje kan. Aluminium zorgt echter voor een lichtere fiets die makkelijk op te tillen is. Bovendien roest aluminium niet mocht u de fiets gebruiken in de modder of regen. Een damesfiets zonder versnelling kan beschikken over een aantal verschillende remmen, of zelfs een combinatie van 2 soorten. De terugtraprem is zeer betrouwbaar en zit vaak op omafietsen of andere redelijk simpele modellen. Een terugtraprem komt dan ook in deze categorie het meest voor. Let er op dat het plotseling gebruik maken van deze rem er voor kan zorgen dat uw achterwiel gaat slippen, al helemaal bij nat weer.

Soorten fietsen zonder versnellingen

Uiteraard kunt u een damesfiets zonder versnelling uitkiezen in veel verschillende kleuren. Er bestaan de standaard kleuren zoals zwart, wit en grijs, maar ook de wat meer opvallende kleuren. Hiermee kunt u over een zeer unieke en vrolijke fiets beschikken. Gebruik de filters of klik de kleurenblokjes aan om uw keuze te maken. Er bestaan verschillende soorten damesfietsen zonder versnellingen. De damesfiets 26 inch is een erg populaire keuze onder jonge scholieren bijvoorbeeld. Een aantal andere voorbeelden zijn de stadsfiets, transportfiets en omafiets. Het ligt aan de situatie en de manier waarop u de fiets wilt gaat gebruiken, welke fiets het beste bij u past.