13 producten

Jongensfietsen 24 inch met versnelling

Binnen 2 minuten de perfecte kinderfiets vinden?

Fietsen naar school, bijbaantje of gewoon op weg met vrienden. Al deze activiteiten worden veel leuker op een nieuwe fiets. Jongensfietsen in de wielmaat 24 inch zijn bedoelt voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Op deze leeftijd beginnen kinderen net zelf de wereld te ontdekken en leren ze wat dit allemaal te bieden heeft. Leren fietsen is leuk, maar de eerste keer naar school fietsen is misschien nog wel veel spannender. Bij Superfietsen kan je samen met jouw zoon de perfecte jongensfiets uitkiezen. Tenzij het een verassing moet zijn natuurlijk. In dat geval kan je maar beter de zoekgeschiedenis verwijderen wanneer je klaar bent met zoeken! Omdat ieders voorkeuren anders zijn, zijn er veel verschillende kleuren beschikbaar om uit te kiezen. Het gaat hier natuurlijk niet meer om kleine kinderen. Daarom zitten er wat minder speelse patronen op de fietsen en lijken ze al wat meer op de volwassen versie. Uiteraard zijn er nog wel unieke combinaties die niet op een 28 inch fiets zullen zitten. De volgende framematen zijn beschikbaar:

  • 40 Cm (144 - 150 Cm) 
  • 42 Cm (145 - 153 Cm) 
  • 46 Cm (145 - 155 Cm)

Het frame van deze 24 inch jongensfietsen met versnelling kan gemaakt zijn van staal of aluminium. Staal zorgt voor een zeer stevige fiets met een hogere gewicht en een goede wegligging. Aluminium is natuurlijk ook stevig, maar heeft als handige bijkomstigheid dat het niet roest. Bovendien is het lichter qua gewicht en dus makkelijker om op te tillen. De minimaal 3 versnellingen op deze fietsen zorgen er voor dat er ook op langere afstanden fijn gebruik gemaakt kan worden van de fiets. De meer sportieve modellen en mountainbikes kunnen zelfs tot wel 21 versnellingen hebben. Met behulp van de versnellingen kan je kind tijdens het rijden schakelen tussen de optimale trapzwaarte. Zo is er voor elke situatie wel een geschikte versnelling. Op lange rechte stukken is een hoge versnelling beter. Een 24 inch jongensfiets met versnelling kan beschikken over een handrem, terugtraprem of beide. Gebruik de filters op het scherm om de best passende fiets uit te kiezen.

Soorten 24 inch jongensfiets met versnelling                         

Er zijn verschillende soorten fietsen beschikbaar waar van genoten kan worden. Allereerst zijn er de reguliere stadsfietsen. Deze fietsen beschikken over een wat meer standaard model en uiterlijk. Deze fietsen lijken sterk ook een volwassenfiets, alleen dan een paar maatjes kleiner. Stadsfietsen zijn perfect voor de dagelijkse ritjes en blijven fijn in de omgang. Transportfietsen zijn er voor gemaakt om bagage mee te kunnen vervoeren zonder dat het fietsen daadwerkelijk lastig wordt. Op de handige voordrager kunnen eenvoudig tassen en andere spullen naar school vervoerd worden. Eventueel kan er een leuke krat of mand op geplaatst worden. Dit verhoogt niet alleen de bagageruimte, maar draagt ook bij aan de stijl van de fiets. Zijn jullie op zoek naar een wat meer sportievere fiets, dan is een 24 inch mountainbike misschien wat. Bij Superfietsen kan je een selectie maken tussen een groot aantal mountainbikes voor kinderen. Deze hebben meer vering en een groot aantal versnellingen. Deze eigenschappen maken de fietsen perfect voor off-road gebruik.

Omdat kinderen nog lang niet uitgegroeid zijn en kunnen verschillen van lengte op dezelfde leeftijd, kan het lastig zijn de juiste frame maat te vinden. Om er zeker van te zijn dat je de juiste fiets kiest, raden wij  aan op deze pagina de framemaat te berekenen. Zo kan er zo snel mogelijk gebruik gemaakt worden van de nieuwe 24 inch jongensfiets met versnellingen! En natuurlijk zijn ze er ook voor de 24 inch meisjesfiets.