44 producten


Fietsstoeltje kopen | Snelle levering | laagste prijsgarantie

We hebben diverse type stoeltjes die je aan het stuur of aan de bagagedrager kan monteren. Omdat we een divers assortiment aanbieden heb je keuze uit verschillende kleuren en modellen. Geen zorgen, al onze fietsstoeltjes zijn veilig, comfortabel én stevig! Wil je een zitje monteren aan het stuur? Dan raden wij altijd een moederfiets aan.

Wij bieden een aantal merken aan:
- Thule / Yepp fietsstoeltjes
- Polissport fietszitjes
- Qibbel kinderzitjes
- Bobike fietsstoeltjes

Kinderzitje fiets achter

Heb je een fiets met stevige bagagedrager? Dan kan je hierop een fiets kinderzitje monteren. Ook wanneer je over een bakfiets beschikt en je jonge kinderen hebt die niet zelfstandig plaats kunnen nemen in de laadbak kun je gebruik maken van een kinderzitje. Yepp achterzitjes zijn van hoge kwaliteit en erg populair. 

Wanneer plaats je een fietszitje op de bagagedrager?

Heb je een zoon of dochter van 3 jaar en ouder en vanaf 9 kilogram? Dan kan hij of zij veilig plaatsnemen in het fietsstoeltje achterop. Zijn je kinderen het reguliere kinderzitje ontgroeid? Dan kun je overstappen op een juniorzitje. Deze type fietszitjes zijn geschikt voor kinderen tot een jaar of 8 met een maximale gewicht van 25 kilo. Doorgaans gaan kinderen vanaf ongeveer 25 kilo zelf de wereld ontdekken op de fiets. Voor hen hebben we diverse leuke jongens- en meisjesfietsen.

Kinderzitje fiets voor

Op zoek naar een fietsstoeltje voor? Ook deze hebben wij in ons assortiment. Deze fietsstoeltjes monteer je aan het stuur of de stuurpen. Omdat je zo extra dichtbij je baby zit kun je alles extra goed in de gaten houden. Daarbij is het ook nog eens extra gezellig. Met een fietsstoel aan het stuur kun je samen de wereld ontdekken! Yepp voorzitjes zijn van hoge kwaliteit en erg populair. 

Wanneer plaats je een fietszitje aan het stuur?

Kan je baby zelfstandig zitten en is hij of zij minstens 9 maanden oud? Dan kan je jouw kind gezellig mee op pad nemen! Wil je jouw jongere baby meenemen op de fiets? Dit kan alleen in gemonteerd kinderzitje in een bakfiets.

Fietsstoeltje kopen: waar moet ik op letten?

Onze fietsstoeltjes hebben een aantal kenmerken die bijdragen aan de veiligheid van ouder en kind. Hieronder hebben we een lijstje voor je klaargezet met alle belangrijke specificaties waar een fietszitje over moet beschikken.

- De fietsstoeltjes moeten beschikken over een veilig gordel. Het kind moet zich niet zomaar los kunnen peuteren natuurlijk! Daarom hebben onze fiets kinderstoeltjes altijd een veilig 2 handelingssysteem.
- De voetjes moeten beschermd zijn en vastgemaakt kunnen worden met een riempje
- Het fietsstoeltje mag geen scherpe hoeken of randen bevatten waaraan het kind zich kan bezeren
- De rugleuning moet voor genoeg support zorgen

De fietsstoeltjes die we aanbieden hebben al deze elementen in huis!

Windscherm fietszitje

Ben je op zoek naar een windscherm? Deze bieden wij ook aan. Een windscherm biedt bescherming tegen wind, regen en vervelende vliegjes. Daarnaast bied zo’n windscherm ook extra bescherming bij een val. Het kindje zal zo minder snel op de grond vallen. Ga je voor extra veiligheid? Neem dan ook een kijkje bij onze fietshelmen.

Heb je nog vragen of aanvullend advies nodig, of liever alle fietsaccessoires bekijken? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen graag!