Betaalmethoden

Je kan bij Superfietsen betalen met IDeal

IDeal is een betaalmethode waarmee consumenten online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank.

Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kan je direct met IDeal betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

Betalen met IDeal doet u in een paar stappen:

  • U bestelt een product
  • Kies IDeal als betaalmethode
  • Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
  • U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank
  • De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
  • Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
  • U ontvangt een bevestiging van uw bank
  • U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!

Voor meer informatie over achteraf betalen of in delen betalen, hebben we handige blogs! Alle betaalmethodes staan hieronder uitgelegd. 

In 3 delen betalen met IN3

Van plan een nieuwe fiets aan te schaffen, maar komt het financieel net even niet lekker uit? Dan is IN3 dé betaalmethode voor jou! Zonder schulden of extra kosten is het via IN3 mogelijk om grote bedragen in 3 keer te betalen. Binnen 60 dagen kan je in 3 termijnen betalen. Het mooie van IN3 is dat er geen rente over het aankoopbedrag gerekend worden. Je hoeft dus niks extra’s te betalen voor het afrekenen en er wordt geen groot bedrag in één keer van je rekening afgeschreven. Wel is het handig om eerst een account aan te maken, dit vergroot de kans dat de betaling slaagt. IN3 is beschikbaar voor bedragen tussen de €100 en €3000. Afrekenen is eenvoudig, klik op IN3 tijdens het afrekenen. Hierna worden snel jouw gegevens gecontroleerd en betaal je het eerste deel. Binnen 30 dagen voldoe je de tweede betaling en binnen 60 dagen de derde betaling. (dus je zal alles binnen 60 dagen na bestellen betaald moeten hebben) Wij berekenen voor het gebruiken van deze betaalmethode de exacte kosten door.

Achteraf betalen met Klarna

Jij shopt, dus jij bepaalt hoe je betaald. Met Klarna is het mogelijk om er zelf voor te kiezen wanneer je betaald. Het is mogelijk om direct af te rekenen zoals je gewend bent bij bijvoorbeeld IDeal, maar achteraf betalen is ook een optie. Zo heb je de tijd om het product in ontvangst te nemen en pas te betalen wanneer je tevreden bent met de aankoop. Klarna biedt je ook een aankoopbescherming aan. Een verkeerde bestelling, kapotte of missende onderdelen?  Je hoeft dan niet aan Klarna te betalen voordat alles opgelost en naar wens is! Eventueel is er ook een Klarna app die het shoppen en betalen voor jou makkelijk maakt. Wij berekenen voor het gebruiken van deze betaalmethode de exacte kosten door. Je kan via Klarna ook in 3 delen betalen. Je spreid dan het aankoopbedrag uit over 60 dagen en betaal in 3 rentevrije termijnen. Hoe? Klarna splitst je aankoopbedrag op in 3 gelijke delen. Je betaalt bij de aankoop, na 30 dagen en na nog eens 30 dagen via automatische incasso. (dus in totaal 60 dagen) Zo heb je er geen omkijken meer naar en geniet je maximaal van je nieuwe aankoop. Eerder aflossen kan altijd.

Achteraf betalen met Riverty (het oude AfterPay)

Je hoeft met Riverty pas te betalen wanneer je jou bestelling veilig hebt ontvangen. Zo weet je zeker dat het product bevalt en betaal je alleen voor datgene dat je wilt houden. Riverty beschermt zo jou als consument van betalen voor producten die niet goed zijn of niet geleverd worden. Zodra de bestelling geleverd is, ontvangt je een betaaloverzicht in de app of per e-mail. Deze kan je direct via de app/de betaalknop in de e-mail of binnen 14 dagen voldoen. Dat is zorgeloos online winkelen zonder verplicht account. Wanneer je van Riverty gebruik maakt, is het verder je eigen verantwoordelijkheid om de betaling aan deze financiële instantie te voldoen. Wij berekenen voor het gebruiken van deze betaalmethode de exacte kosten door.

Beschermd betalen met PayPal

Als je met PayPal betaalt, blijven jouw gegevens altijd privé. Naast je gegevens beschermen wij ook jouw aankopen! Dus als je niet ontvangt wat je bestelt heeft, kan je het aankoopbedrag terug claimen. Als een in aanmerking komend object, dat je online hebt gekocht, niet wordt geleverd of niet aan de omschrijving van de verkoper voldoet, vergoedt PayPal Aankoopbescherming het volledige bedrag (inclusief verzendkosten). PayPal Aankoopbescherming dekt al je online aankopen wanneer je PayPal gebruikt. Online kan je eenvoudig bijhouden hoeveel en aan wie je betaald hebt.

Vertrouwd betalen met Credit Card

Betalen met Credit Card gaat altijd goed en is erg vertrouwd. De chip en pincode heb je bij een online aankoop niet nodig. Wel wordt er gevraagd om het pasnummer en de verloopdatum van je Credit Card. Als extra beveiligingsmaatregel kan je ook een wachtwoord instellen om er zeker van te zijn dat alles goed verloopt. Voor bijvoorbeeld de Rabobank zal je ook een reader nodig hebben. Met een Credit Card betaalt je niet direct, maar komt de rekening achteraf, vaak aan het eind van de maand. Het voordeel hiervan is dat je pas betaald wanneer  het product binnen is. Mocht er iets mis gaan kan je de betaling altijd nog annuleren.

Je kan bij Superfietsen betalen met Bancontact

De missie van Bancontact is betrouwbaarheid voor zowel consumenten als bedrijven. Ze zien het als doel om te voorloper te zijn op het gebied van elektronische betalingen en bijbehorende diensten. Je kan je online aankopen veilig en snel doen in een vertrouwde internetbankieromgeving van jouw eigen bank. De vier kernwaarden van dit bedrijf zijn moedig, eenvoudig, mens en betrouwbaar. Door altijd opzoek te gaan naar nieuwe, heldere en veilige manieren van innovatie, zorgt Bancontact er met persoonlijk contact voor dat je met een fijn gevoel kunt betalen.

Je kan bij Superfietsen betalen met Apple Pay

Dé nieuwe manier van betalen. Met Apple Pay heb je geen last meer van fysieke pasjes. Bovendien kun je altijd snel, privé en veilig betalen, overal. Het enige wat je hoeft te doen is je creditcard of pinpas toe te voegen aan de Wallet app op je iPhone of ander Apple device. Uiteraard kun je nog steeds genieten van de voordelen die je betaalpas aanbied. Denk aan spaarpunten, kortingen en miles. Handig om te weten: kies voor je Apple Pay, dan blijven je aankopen privé, gewoon zoals je gewend bent dus. Apple Pay bewaart geen transactiegegevens.

Je kan bij Superfietsen betalen met Google Pay

Betalen met je android mobiel? Dit kan eenvoudig, veilig en snel via Google Pay. Via deze betaalmethode kun je jouw betaalpas koppelen aan je telefoon. Iedereen met een Android 7 of hoger kan gebruik maken van het gemak van Google Pay. Goed om te weten, Google Play is net zo veilig als betalen met je betaalpas.