13 producten

Cube Aim 

De Cube Aim mountainbike serie staat bekend om zijn veelzijdigheid en betrouwbaarheid, ideaal voor de avontuurlijke fietser die de uitgestrekte paden wil verkennen of de stedelijke jungle wil doorkruisen. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende modellen binnen deze serie, elk met unieke eigenschappen die passen bij specifieke wensen en eisen van fietsliefhebbers.

Cube Aim mountainbike

De Cube Aim is het instapmodel van deze serie, perfect voor beginners of diegenen die een robuuste, betrouwbare fiets zoeken voor dagelijks gebruik. Met een lichtgewicht aluminium frame en een comfortabele zithouding, biedt deze fiets een aangename rijervaring, zowel op verharde wegen als op lichte off-road paden.

Cube Aim Pro

De Aim Pro bouwt voort op de solide basis van de Aim, met toegevoegde functies voor de meer veeleisende fietser. Uitgerust met een betere voorvorkvering en geavanceerdere versnellingen, biedt deze versie een soepelere rit en betere prestaties op gevarieerd terrein, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel dagelijkse ritten als avontuurlijke tochten.

Cube Aim Race

Voor degenen die hun grenzen willen verleggen, combineert de Aim Race comfort met competitieve eigenschappen. Met een nog lichter frame en hoogwaardige componenten, zoals hydraulische schijfremmen en een geavanceerdere ophanging, is deze fiets gemaakt voor snelheid en efficiëntie, ideaal voor raceliefhebbers of langere tochten op uitdagend terrein.

Cube Aim All Road

De Aim All Road is ontworpen voor de ultieme veelzijdigheid, klaar om elke weg of pad aan te pakken. Met toevoegingen zoals spatborden en verlichting, naast de robuuste bouw en comfortabele rijpositie, is deze variant perfect voor woon-werkverkeer, weekendavonturen of toertochten, ongeacht de weersomstandigheden.

Cube Aim SL

De Aim SL staat aan de top van de Aim serie, met topklasse componenten en technologieën voor de meest veeleisende fietser. Met een ultralicht frame, superieure ophanging en de beste versnellingen en remmen in zijn klasse, biedt de SL ongeëvenaarde prestaties voor serieuze trail-rijders of fietsers die op zoek zijn naar de beste kwaliteit en technologie.

Elk van deze modellen biedt een unieke combinatie van kwaliteit, prestatie en waarde, waardoor de Cube Aim serie een fantastische keuze is voor een breed scala aan fietsers.

Op zoek naar een mountainbike van Cube maar is de Cube Aim serie niet helemaal wat je zoekt? Bekijk ook eens de Cube Acid serie. Is dit ook niet helemaal wat je zoekt? Bekijk dan de hele collectie van onze Cube mountainbikes of bekijk de hele collectie van Cube fietsen.