206 producten

Volare fietsen

De fietsen van Volare zijn perfect voor alle kinderen! Dit merk is over de jaren heen een echte specialist geworden. Al een lange tijd is Volare dé pionier op het gebied van kinderfietsen. Dit heeft natuurlijk te maken met ervaring, maar ook de manier van werken. Door zich te focussen op 1 soort fiets heeft Volare er voor gezorgd dat ze op dit gebied bijna niet te evenaren zijn. Voor uw zoon, dochter, kleinkind, neefje, nichtje, broertje en zusje is er wel een geschikte Volare fiets te vinden. De eerste fiets voor elk kind vaak een hele ervaring. U zult zich misschien ook nog wel de eerste fiets herinneren toen u klein was! Volare weet dan ook als geen ander hoe het is voor kinderen om een nieuwe fiets te krijgen en doen er alles aan om deze ervaring onvergetelijk te maken. Natuurlijk gaat veiligheid bij elke fiets voorop, maar wordt er ook veel aandacht besteed aan het design en gemak van de Volare fiets. Met meer dan 250 verschillende modellen en ontwerpen is er voor iedereen wel een passende fiets te vinden.

  • Gespecialiseerd in kinderfietsen
  • Ruim assortiment
  • Veel keuze qua kleur

Het assortiment van Volare

Hoewel dit allemaal kinderfietsen van Volare zijn, bestaat er een groot verschil onderling. Te beginnen bij de verschillende wielmaten. Al vanaf 2 jaar kunnen kinderen terecht bij Volare voor een 12 inch fiets. De wielmaten lopen helemaal door tot 26 inch. Deze fietsen zijn perfect voor kinderen tussen de 12 en 16 jaar. Technisch gezien heeft Volare ook volwassenfietsen in de maat 28 inch. Echter hebben deze kleuren en designs die normaliter bij kinderfietsen gebruikt worden. Ook op latere leeftijd kan er dus genoten worden van de fietsen van Volare. Het design van alle fietsen is iets wat goed toevertrouwd kan worden aan Volare. De fietsen zien er vrolijk en kleurrijk uit, perfect voor kinderen dus! Qua modellen bestaat er een divers aanbod. Denk hier bijvoorbeeld aan transportfietsen en omafietsen. De transportfietsenvan Volare worden gekenmerkt door een voordrager. Hiermee is het makkelijk een schooltas mee te nemen. De omafietsen zijn simpel qua design, maar erg degelijk en bovendien goedkoop!

Kies de perfect Volare fiets

Omdat kinderen nog veel moeten groeien, is het belangrijk dat ze over een passende Volare fiets beschikken. Daarom raden wij u aan de framemaat  te bereken voordat u de fiets koopt. U kunt dat doen op deze pagina. Een te kleine is voor niemand fijn en een te grote fiets is ook een slechter idee dan het wellicht lijkt. Kinderen remmen namelijk vaak af met de voeten, dus dan moeten deze natuurlijk wel bij de grond kunnen komen. Hulp nodig bij het kiezen van de juiste Volare fiets? Neem dan contact op met onze behulpzame klantenservice!